Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2953, Did:0, useCase: 3

Indrašis vienā virknējumā ar Rihardu Bukartu debijas spēlē "Admiral" rindās

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Indrašis vienā virknējumā ar Rihardu Bukartu debijas spēlē "Admiral" rindās
Miks Indrašis ar ripu. Foto: hctorpedo.ru

Debiju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pastarītē Vladivostokas "Admiral" piedzīvojis Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis, kurš zaudējumā viesos ar 1:4 pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" cīnījās vienā virknējumā ar citu uzbrucēju Rihardu Bukartu.

• Indrašis uz ledus pavadītajās 16 minūtēs un 17 sekundēs atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem un trīs uzvarētiem iemetieniem septiņos mēģinājumos. Tikmēr Bukarts spēlēja nedaudz mazāku laiku - 15 minūtes un sešas sekundes. "Admiral" cieta devīto neveiksmi pēdējās desmit spēlēs, ar 30 mačos nopelnītiem 17 punktiem saglabājot pēdējo vietu visā līgā.

Citā mačā ar latviešu hokejista dalību "Sochi" savā laukumā ar 1:3 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" komandai. Zaudētāju rindās aizsargs Jānis Jaks 15:14 minūšu laikā vienreiz apdraudēja pretinieku vārtus. "Sochi" ar 24 punktiem 30 spēlēs Rietumu konferencē ierindojas priekšpēdējā (11.) vietā.

No dienas pārējām spēlēm jāatzīmē Novosibirskas "Sibir" pārsteidzošā uzvara ar 2:1 viesos pār Sanktpēterburgas SKA. Sibīrieši, pateicoties mača galotnē Iļjas Morozova un Nika Šora gūtajiem vārtiem, svinēja devīto panākumu pēdējās 11 cīņās, turpretim armijnieki cieta piekto zaudējumu pēc kārtas.

KHL spēles 19. novembrī

KomandasRezultāts
Traktor - Neftekhimik0:1
Avtomobilist - Amur4:0
Torpedo - Admiral4:1
Avangard - Metallurg4:2
Dinamo Mn - CSKA3:6
SKA - Sibir1:2
Sochi - Lokomotiv1:3

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-11-19 23:07, pirms 2 gadiem
Kā sezonu iesācis, tā arī noslēgs. Izskatās, ka īsti nebūs punktiem bagāta sezonā, bet cerams ka maldos. Gribās teikt, ka būs visliktākā sezona Mika karjerā.

     [+] [-]

, 2021-11-20 09:31, pirms 2 gadiem
Indrasis vispār kāda s.. pēc aizgāja uz tādu nabagu komandu..

     [+] [-]

, 2021-11-20 11:17, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Indrasis vispār kāda s.. pēc aizgāja uz tādu nabagu komandu..
sadomāja būt baigais leģionārs bet sanāk tik tāds pašvaks gasterbaiterīts!