Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs, Daugaviņš un Indrašis aizvadīs pirmās spēles 2023. gadā

Ernests Voļskis
Ernests Voļskis

Punnenovs, Daugaviņš un Indrašis aizvadīs pirmās spēles 2023. gadā
Ivars Punnenovs. Foto: Sergio Brunetti/Imago Images/Scanpix

Šodien Vācijas DEL un Šveices NL čempionātos pirmās spēles 2023.gadā aizvadīs trīs latviešu hokejisti. Ivara Punnenova pārstāvētā Lozannas komanda tiksies ar Lugano komandu. Tāpat arī pirmās spēles šogad aizvadīs mūsu leģionāri Vācijā Miks Indrašis un Kaspars Daugaviņš.

Punnenovam jātiekas ar tiešo konkurentu
Ivara Punnenova pārstāvēta Lozannas komanda NL čempionātā atrodas pirmspēdējā, 13.vietā ar 37 punktiem. Punnenovs šosezon stājies 25 spēlēs Lozannas komandas vārtos, atvairot 92.2 metienus un ielaižot 2.59 vārtus. Šovakar Punnenova pārstāvētai Lozannas komandai pretī stāsies Lugano komanda, kas Šveices NL čempionātā atrodas par vienu pozīciju augstāk nekā Lozannas komanda, proti 12.vietā. Pāris dienas iepriekš tika ziņots, ka Lozannas komandu atstājis latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš. Spēles sākums no Lugano paredzēts plkst. 20:45.

Indrašim spēle pret vienu no DEL līderēm
Mika Indraša pārstāvētā Švenningenes “Wild wings” Vācijas DEL čempionātā atrodas 10.vietā ar 47 punktiem. Indrašis šosezon ticis pie 20 rezultativitātes punktiem (5+15), kas ir ceturtais labākais rādītājs komandā. Šovakar, plkst. 20:30 Indraša pārstāvētā “Wild Wings” komanda tiksies ar Manheimas “Adler” komandu, kas DEL čempionātā ieņem augsto trešo vietu pašlaik.

Daugaviņa komandai iespēja iespraukties izslēgšanas spēļu zonā
Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Izerlonas “Roosters” komanda Vācijas DEL čempionātā atrodas 11.vietā ar 46 punktiem, kas ir vienu vietu aiz Mika Indraša pārstāvētās ‘Wild Wings” komandas. Daugaviņš šosezon ticis pie 28 punktiem (14+14), kas ir otrs labākais rādītājs “Roosters” komandā. Šovakar, plkst. 20:30 Daugaviņa pārstāvētā “Roosters” komanda tiksies ar Frankfurtes “Lowen” komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.flashscore.com/hockey/