Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase viesojās vēstniecībā Minskā

Latvijas izlase viesojās vēstniecībā Minskā
Foto: Edijs Pālens, Leta

Trešdien Latvijas hokeja izlase viesojās Latvijas vēstniecībā Minskā, kur pieņemšanu rīkoja valsts vēstnieks Baltktrievijā Mihails Popkovs.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans vēstniekam uzdāvināja Latvijas izlases spēļu kreklu ar 14. numuru.

Vārtsarga Kristera Gudļevska nūja ar visu valstsvienības spēlētāju parakstiem, kā arī izlases krekli tika nodoti Apvienoto Nāciju organizācijas (ANO) pārstāvim, lai tie tiktu izsolīti izsolē, bet iegūtie līdzekļi tiks ziedoti bēgļu ģimenēm.

Lipmans vēstniecības pārstāvjiem pateicās par silto uzņemšanu un izcēla, ka ir patīkami šādu izlases viesošanos vietējā vēstniecībā padarīt par tradīciju.

Vēstniecībā bija ieradušies arī daži Latvijas līdzjutēji, bet ar runu uzstājās Latvijas hokeja fanu pārstāvis Jānis Barkāns, kurš novēlēja hokejistiem veiksmi atlikušajā pasaules čempionāta daļā.