Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Beresņevs: Atdošu no sevis visu maksimālo, lai attaisnotu uzticību un sasniegtu mērķus

Beresņevs: Atdošu no sevis visu maksimālo, lai attaisnotu uzticību un sasniegtu mērķus
Foto: Mārtiņš Aiše

Piektdien, 12. februārī „Optibet Sporta bārā” norisinājās preses konference, kurā Latvijas Hokeja federācija medijiem stādīja priekš jauno Latvijas hokeja valstsvienības galveno treneri Leonīdu Beresņevu. Preses konferencē Beresņevs pastāstīja par saviem jaunajiem pienākumiem, kā arī ieskicēja valstsvienības gatavošanās plānu gaidāmajam pasaules čempionātam Maskavā.

„Pirmkārt, paldies federācijai un Lipmanam par uzticību, ko deva. Pielikšu maksimums pūļu, lai realizētu savus mērķus. Saprotu, kāda ir atbildība man kā trenerim. Gribu arī žurnālistiem teikt, lai jūs palīdzētu izlasei un atbalstītu puišus. Piebildīšu, ka pēc pāris gadiem mums būs labi jaunie spēlētāji. Esiet pacietīgi,” sacīja Leonīds Beresņevs.

“Es atceros katru izlases spēli, kurā vadīju izlasi un arī esmu izdarījis secinājumus, kamēr netrenēju. Idejas jaunas man ir. Ceru arī uz spēlētāju atbalstu,” izteicās treneris.

"Atdošu no sevis visu maksimālo, lai attaisnotu uzticību un sasniegtu mērķus. Šis ir mans trešais piegājiens darbā ar izlasi, un esmu ļoti priecīgs atgriezties. Lieliski apzinos, kāda ir atbildība," stāstīja jaunieceltais treneris. "Komanda šobrīd ir ne visai labā stāvoklī, tomēr domāju, ka izlase saglabās vietu augstākajā divīzijā."

"U-20 spēlētāji sevi labi parādījuši, mums ir arī citi labi jaunie hokejisti, kas nākotnē būs labs papildinājums valstsvienībai. Izlases soliņš mums nav garš, tomēr iespaidīgs," sacīja LHF ģenerālsekretārs Māris Baldonieks. "Pasaules čempionātā sāksim gatavoties marta otrajā pusē. Mums priekšā ir astoņas pārbaudes spēles, centīsimies saliedēt kolektīvu, tāpat būs pietiekami laika, lai nobriestu fiziski."

"Sliecamies uzsvaru likt uz augstas klases spēlētājiem, kuri sevi jau ir pierādījuši, un junioriem. Mums aug talantīga un spēcīga jauno spēlētāju grupa. Negribu saukt uzvārdus, bet līmenis ir labs. Šādi apvienojot sevi pierādījušos hokejistus ar jaunajiem spēlētājiem, ceram izkristalizēt kodolu, kas būs cīņasspējīgs pasaules čempionātā", izteicās Baldonieks.

Izmantotie resursi:
Sportapersonibas.com
Leta