Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokeja izlase viesojas vēstniecībā Prāgā

Latvijas hokeja izlase viesojas vēstniecībā Prāgā
Foto: Edijs Pālens, Leta

Svētdien Latvijas hokeja izlase viesojās Latvijas vēstniecībā Prāgā, kur pieņemšanu rīkoja valsts vēstnieks Čehijā Alberts Sarkanis.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans vēstniekam uzdāvināja Latvijas izlases spēļu kreklu ar 15 numuru, uz kura bija parakstījušies Latvijas valstsvienības spēlētāji un izlases personāls.

Lipmans vēstniecības pārstāvjiem pateicās par silto uzņemšanu un izcēla, ka ir patīkami, kā šāda izlases viesošanās vietējā vēstniecībā jau ir kļuvusi par tradīciju.

Pieņemšanā hokejistus sveica Latvijas vēstnieks Čehijā Alberts Sarkanis, kurš pateicās puišiem par līdzšinējām spēlēm un novēlēja veiksmi otrdien cīņā ar Franciju.

"Jūs esat spēlējuši ļoti labi. Uzvaru varbūt nav tik daudz kā cerēts, taču zinu, ka tie paši čehi jūs uzskata par ļoti sīkstiem pretiniekiem, jo viņi pēc tam sūdzējās, ka mājiniekiem bijusi ļoti grūta spēle ar Latviju. Es, kā Latvijas pārstāvis šajā valstī esmu lepns, par jūsu sniegumu," sacīja vēstnieks