Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Švanenbergs pēc laika ECHL pastiprinājis Slovākijas klubu ''Poprad''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Švanenbergs pēc laika ECHL pastiprinājis Slovākijas klubu ''Poprad''
Jānis Švanenbergs. Foto: Idaho Steelheads

Slovākijas hokeja līgas komanda ''Poprad'' paziņojusi, ka tās sastāvu pastiprinājis 22 gadus vecais uzbrucējs Jānis Švanenbergs, kurš šo sezonu sāka Austrumkrasta hokeja līgā. Ar viņu noslēgts līgums līdz sezonas beigām ar iespēju to pagarināt.

Slovākijas augstākās līgas komandu ''Poprad'' pastiprinājis uzbrucējs Jānis Švanenbergs, kurš šo sezonu iesāka Austrumkrasta hokeja līgas klubā ''Steelheads'', taču puses iepriekš vēstīja par sadarbības pārtraukšanu. Popradas klubs ar Švanenbergu noslēdzis līgumu līdz šīs sezonas beigām ar iespēju to pagarināt.

''Parādījās iespēja piesaistīt Jāni, ko arī izmantojām. Viņš ir jauns un talantīgs uzbrucējs, kuram novēlu visu to labāko šeit,'' kluba mājaslapā citēts Popradas sporta direktors Jūliuss Kovals. Pirms nonākšanas Slovākijā ''Steelheads'' sastāvā Švanenbergam 16 spēlēs vieni vārti un divas rezultatīvās piespēles.

Karjeras laikā Švanenbergs spēlējis arī HK ''Rīga'', Rīgas ''Dinamo'', kā arī Somijas ''Lukko''. Iepriekšējā sezonā ''Steelheads'' sastāvā uzbrucējam 45 spēlēs 13 precīzi metieni un deviņas rezultatīvās piespēles.

Ar 51 punktu 30 spēlēs ''Poprad'' šobrīd ieņem augsto ceturto vietu Slovākijas čempionātā. Līdz līderei ''Spisska Nova Ves'' to šķir septiņi punkti. Potenciāli Švanenbergs var debitēt jau šodien, 30. decembrī, kad gaidāma spēle pret ''Zvolen''.

Izmantotie resursi:
https://hkpoprad.sk/poprad-rozsiril...

  -1 [+] [-]

, 2023-12-30 16:10, pirms pusgada
Forši!
Labāk SVK extralīgā labā klubā, nekā kapļu līgā ECHL. Varēs būt arī valstvienības kandidātos.

     [+] [-]

, 2023-12-30 20:27, pirms pusgada
Jautājums ,vai pastiprinās un ilgi noturēsies.

     [+] [-]

, 2023-12-30 22:23, pirms pusgada
Švanenbergs laicīgi sapratis, ja 22 gados bez koledžas izl., paliekot echl, jāsāk domāt par kaut kādas naudiņas pelnīšanu!