Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vilmanis nopelna spēles otrās zvaigznes godu OHL

Rolands Eliņš

Vilmanis nopelna spēles otrās zvaigznes godu OHL
Sandis Vilmanis. Foto: Mark Malone/Chatham Daily News/Sarnia Observer

Vairāki jaunie latviešu hokejisti šonakt aizvadījuši spēles ECHL un Ziemeļamerikas hokeja junioru līgās.

ECHL mačā Jānis Švanenbergs palīdzēja savai "Steelheads" komandai ar 4:1 uzvarēt "Grizzlies" vienību. Švanenbergs nopelnīja lietderības koeficientu +1 un veica divus metienus pa vārtiem. Markusam Komulam šajā līgā savukārt trīs metieni un -1 "Lions" uzvarā ar 4:3 pār "Reading'. Bet Gustavs Grigals palika rezervē "Gladiators" mačā, kurā viņa komanda ar 6:3 pieveica "Americans".

Visu trīs latviešu pārstāvētās komandas ECHL sezonu sākušas sekmīgi, un visām trim kopā ir tikai viens zaudējums, visām ieņemot vadošās vietas līgā.

Tikmēr Kanādas junioru līmenī Ontārio Hokeja līgā (OHL) sekmīga spēle Sandim Vilmanim, kurš ieguva mača otrās zvaigznes godu "Sting" uzvarā 3:1 pār "Spirit". Vilmanis guva komandas pirmos vārtus un ar rezultatīvu piespēli piedalījās otro vārtu guvumā. Papildus 1+1 viņš nopelnīja arī lietderības koeficientu +2 un sezonas ievadā 12 spēlēs viņš guvis 14 punktus (2+12).

Rietumu Hokeja līgā (WHL) rezultatīvs bija arī Bogdans Hodass, kuram rezultatīva piespēle "Tigers" uzvarā 6:3 pār Sietlas "Thunderbirds". Hodasam tas bija sezonas ceturtais punkts 14 spēlēs. Savukārt Rodžeram Bukartam un "Wild" komandai izdevās gūt sauso uzvaru 4:0 pār "Rockets". Bukarts protokolā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem.

Kvebekas Junioru līgā (QMJHL) rezultatīvs bija Niks Feņenko, kuram rezultatīva piespēle un +2 "Drakkar" uzvara ar 6:4 pār "Oceanic". Feņenko šosezon 16 spēlēs sakrājis 14 punktus. Savukārt citā šīs līgas spēlē Kristers Ansons un "Armada" ar 1:2 piekāpās "Eagles" vienībai.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-29 10:04, pirms 8 mēnešiem
Vilmaņa vārti - https://youtu.be/yQlrtbDlOuc?si=KeG...

  +1 [+] [-]

, 2023-10-29 10:04, pirms 8 mēnešiem
Fēliksa Gavara vārti NCAA - https://youtu.be/XGUvtBm2gkY?si=buP...

     [+] [-]

, 2023-10-29 21:34, pirms 8 mēnešiem
Danam Ločmelim vārti NCAA - https://youtu.be/hR0vkrXjNqE