Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".

Sērijā ar 4-0 triumfējusī "Skellefteå" abus vārtus iemeta pamatlaika pēdējās piecās minūtēs, kad precīzi bija Andreass Junsons un Arvids Lundberjs.

Mārtiņš Dzierkals (49 spēlēs 2+2) šovakar laukumā pavadīja 16 minūtes.

"Skellefteå" pusfinālā spēkosies pret Gēteborgas "Frölunda" un "Leksand" sērijas uzvarētāju. Tajā duelī katrai komandai pa diviem panākumiem.

Pirmais pusfināla pāris jau ir zināms: pamatturnīra uzvarētāju Kārlstades "Färjestad" izslēgusī Engelholmas "Rögle" cīnīsies pret titula glabātāju Vekšes "Lakers".

Somijas augstākās līgas ceturtdaļfinālā otrajā spēlē pēc kārtas uzvarēja un sērijā 2-3 panāca Mikeli "Jukurit", izbraukumā atspēlējoties un ar 3:2 pieveicot Oulu "Kärpät". Oskars Batņa (64; 20+20) 16:14 minūšu laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bija izveicīgāks sešos no 11 iemetieniem un kopumā noslidoja 3,63 kilometrus.

Šveices Nacionālās līgas izslēgšanas turnīrā šosezon nepiedalījās 20 gadīgais uzbrucējs Roberts Cjunskis (28; 1+1), kura "Lugano" ceturtdaļfināla sērijas septītajā kaujā ar 2:4 atzina "Fribourg-Gottéron" pārākumu.

Četras kārtas pirms Lielbritānijas Elites līgas (EIHL) pamatsacensību beigām pirmo astoņnieku noslēdzošā Faifas "Flyers" ar 0:1 zaudēja vienas no sekotājām Notingemas "Panthers" priekšā. Skotijas kluba hokejists Vitālijs Pavlovs (37; 10+9) spēlētajās 20 ar pusi minūtēs veica vinu metienu vārtu rāmī un pretiniekus pārspēja desmit no 19 iemetieniem.

Norvēģijas augstāko līmeni nāksies pamest Henefosas "Ringerike Panthers" vienībai, kura izdzīvošanas turnīra pēdējā spēlē ar 3:5 kapitulēja Haldenes "Comet" priekšā. 30 gadīgais uzbrucējs Leonards Rimjāns (45; 10+27) 23 ar pusi minūtēs septiņas reizes meta pa vārtiem un sakrāja lietderības koeficientu -2.

Alpu līgas pusfināla sērijā iedzinējos ar 2-3 nokļuvusi Zalcburgas "Red Bull" jauniešu komanda, otrajā trešdaļā desmit minūšu laikā ielaižot sešas ripas pēc kārtas un beigās ar ciešot sakāvi (2:7) pret Itālijas "Cortina". Uzbrucējs Daniels Mūrnieks (43; 13+19) savā 22. dzimšanas dienā izpelnījās 22 svecītes jeb soda minūtes, kā arī reizi meta pa vārtiem.

Izmantotie avoti:
https://www.shl.se/game-center/qd4-...
https://liiga.fi/fi/peli/2024/55772...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.eliteleague.co.uk/game/...
https://www.hockey.no/live/Live/Mat...
https://www.alps.hockey/en/home-en/...