Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ansons nopelna sezonas pirmo punktu AHL, Grigals atvaira 29 metienus ECHL uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ansons nopelna sezonas pirmo punktu AHL, Grigals atvaira 29 metienus ECHL uzvarā
Raivis Ansons. Foto: WBS Penguins

Ziemeļamerikas laukumos spēles aizvadījuši latviešu hokejisti. Atgriezies pēc savainojuma, uzbrucējs Raivis Ansons nopelnīja pirmo punktu Amerikas Hokeja līgā, kamēr Gustavs Grigals kaldināja Atlantas uzvaru līmeni zemāk – ECHL.

AHL

"Wilkes-Barre/Scranton Penguins" izbraukumā ar 3:6 piekāpās "Charlotte Checkers". Raivis Ansons otrajā spēlē nopelnīja AHL sezonas pirmo punktu. Latviešu uzbrucējs, kurš spēlēja ceturtās maiņas malā, arī nopelnīja divas soda minūtes par klupināšanu.

ECHL

"Atlanta Gladiators" savā laukumā tika galā ar "Savannah Ghost Pirates" – 7:3. Gustavs Grigals uzvaru kaldināja ar 29 atvairītiem metieniem. "Trois-Rivieres Lions" izbraukumā pieveica "Norfolk Admirals" ar 5:3, bet Markuss Komuls statistikas ailēs neizcēlās.

WHL

"Wenatchee Wild" savā laukumā izcīnīja uzvaru, ar 4:2 pārspējot "Spokane Chiefs". Rodžers Bukarts atdeva rezultatīvu piespēli, izdarīja vienu metienu un nopelnīja +2 lietderības koeficientu. Bukarts, kurš aizvada pirmo sezonu Ziemeļamerikā, 24 spēlēs sakrājis 12 punktus.

QMJHL

"Chicoutimi Sagueneens" izbraukumā ar 7:0 sagrāva "Blainville-Boisbriand Armada". Uzvarētāju rindās Pēteris Bulāns izcēlās ar rezultatīvu piespēli, vienu metienu un +2 lietderību. Aizsargs 25 spēlēs iekrājis 1+10 punktus. Pretinieku nometnē Kristers Ansons izdarīja trīs spēka paņēmienus un nopelnīja -2 lietderību.

USHL

"Des Moines Buccaneers" savā laukumā pārspēja "Dubuque Fighting Saints" – 3:2. Dāvis Borozinskis uzvaru kaldināja ar divām rezultatīvām piespēlēm. Viņa kontā arī divi metieni pa vārtiem, +2 lietderība un divas soda minūtes. Borozinskis 19 spēlēs guvis 15 punktus. Pagājušajā sezonā 54 spēlēs viņš iekrāja 16 punktus.

"Madison Capitols" viesos ar 2:3 bullīšos zaudēja "Muskegon Lumberjacks". Rainers Rullers izdarīja divus metienus, bet vārtsargs Patriks Bērziņš komandas zaudējumā vērās no rezervistu soliņa.

NCAA

"Maimi (Ohio)" savā laukumā ar 3:4 zaudēja "Mercyhurst", neskatoties uz Raimonda Vītoliņa vārtiem un rezultatīvo piespēli. Vītoliņš dueli pabeidza ar +2 lietderību, diviem metieniem un divām soda minūtēm. Rihards Simanovičs izdarīja divus metienus, bet nopelnīja -2 lietderību.

"New Hampshire" izbraukumā ar 4:5 zaudēja pret RIT. Kristaps Skrastiņš atdeva rezultatīvu piespēli, Martins Laviņš tukšā.

"Niagara" ar 5:2 pārspēja "Colgate". Gļebs Prohorenkovs rezultatīvi piespēlēja noslēdzošajos vārtos, kas iemesti tukšā cietoksnī. Uzbrucēja kontā arī viens metiens pa vārtiem.

     [+] [-]

, 2023-11-25 10:44, pirms 7 mēnešiem
Raimonda Vītoliņa vārti NCAA - https://youtu.be/uucHScrvfVE

     [+] [-]

, 2023-11-25 12:14, pirms 7 mēnešiem
NCAA patīkami pārsteidz, lai arī musejo komandas nav tās stiprākas, punkti čaļiem krājas.