Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram divi vārti, Rubīnam piespēle un pozitīvs lietderības koeficients +4

Agris Suveizda

Balceram divi vārti, Rubīnam piespēle un pozitīvs lietderības koeficients +4
Rūdolfs Balcers
Foto: Kamloops Blazers

Ziemeļamerikā piekto spēli pēc kārtas rezultatīvs bija Rūdolfs Balcers, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un šajos piecos mačos ticis pie astoņiem (5+3) punktiem. Savukārt Kristiānam Rubīnam rezultatīva piespēle.

Rietumu hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Kemlupsas "Blazers", kas izbraukumā atzina Portlendas "Winterhawks" pārākumu (4:6). "Blazers" pirmajās piecās minūtēs ielaida trīs vārtus un otrās trešdaļas ievadā zaudēja jau ar 0:5, taču Rūdolfs Balcers, trīs minūtēs gūstot divus vārtus pēc kārtas, nepilnas septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām deficītu samazināja līdz minimumam (4:5). Izglābties gan tomēr neizdevās.

Balcers atzīmējās arī ar pozitīvu lietderības koeficientu +1 un divām soda minūtēm. Liepājā dzimušais uzbrucējs šosezon 43 spēlēs sakrājis 48 (27+21) punktus, būdams trešais rezultatīvākais komandā un līgā ieņemdams 41. vietu, un pozitīvu lietderības koeficientu +21.

Citā spēlē Medisinhetas "Tigers" izbraukumā ar 8:1 sagrāva Krenbrukas "Kootenay ICE". Kristiāns Rubīns izdarīja rezultatīvu piespēli un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +4, kas bija dalīts labākais komandā, un divas soda minūtes. Rīgā dzimušā aizsarga rēķinā šosezon ir 34 spēles, 17 (3+14) punkti un pozitīvs lietderības koeficients +17.

Savienoto Valstu Hokeja līgā sagrāvi savā laukumā piedzīvoja Omahas "Lancers", kas ar 1:6 kapitulēja Trisijas "Storm". Erlendam Kļaviņam viens metiens pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -1. Rīgā dzimušais uzbrucējs šosezon 30 spēlēs ticis pie 12 (4+8) punktiem un negatīva lietderības koeficienta -5.

Izmantotie resursi:
WHL Network
WHL Network
Game Center

     [+] [-]

, 2017-01-25 10:41, pirms 8 gadiem
Rubīnam labas iespējas šogad tikt draftētam.

     [+] [-]

, 2017-01-25 12:16, pirms 8 gadiem
acmee23 rakstīja: Rubīnam labas iespējas šogad tikt draftētam.
nosacīti. Jaunākajā drafta kandidātu listē ir, bet stipri zemu - skat. 2017 Draft Prospects - North American Skaters |...
Viņa lielākās problēmas ir traumas katru sezonu...

  -2 [+] [-]

, 2017-01-25 14:19, pirms 8 gadiem
NHL šosezon netiks draftēts neviens latvietis.