Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam zaudējums AHL mačā, Ansonam piespēle Kvebekas līgā

Rolands Eliņš

Jevpalovam zaudējums AHL mačā, Ansonam piespēle Kvebekas līgā
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Ņikita Jevpalovs palika ar negatīvu lietderības koeficientu savas komandas zaudējumā Amerikas Hokeja līgā, bet Raivis Kristiāns Ansons tika pie sezonas devītā punkta Kvebekas Junioru hokeja līgā.

Ņikita Jevpalovs šonakt AHL spēlē „Rocket” sastāvā nopelnīja divas soda minūtes un palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi, kamēr viņa komanda ar 2:3 viesos piekāpās Bellevillas „Senators”. Jevpalova komandai tas bija piektais zaudējums sezonas astoņās spēlēs, kamēr „Senators” tika pie otrās uzvaras.

Zaudējums arī Kristoferam Bindulim, kurš ECHL mačā „Stingrays” sastāvā protokolā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu. Viņa komanda ar 2:5 piekāpās Norfolkas „Admirals”.

Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) Raivis Kristiāns Ansons palīdzēja „Drakkar” ar 5:1 pārspēt „Remparts” vienību. Ansons nopelnīja rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Viņam sezonas pirmajās 14 spēlēs nopelnīti deviņi (3+6) punkti.

Izmantotie resursi:
https://theqmjhl.ca
TheAHL.com | The American Hockey League