Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

''Mountfield'' paziņo par līguma pagarināšanu ar Ralfu Freibergu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Mountfield'' paziņo par līguma pagarināšanu ar Ralfu Freibergu
Ralfs Freibergs. Foto: Mountfield HK

Čehijas augstākās hokeja līgas komanda ''Mountfield'' paziņojusi, ka ir izmantojusi līguma opciju un pagarinājusi vienošanos uz vēl sezonu ar Latvijas izlases aizsargu Ralfu Freibergu.

Čehijas augstākās līgas klubs ''Mountfield'' paziņojis, ka izmantojis līgumā iespējamo opciju un pagarinājis vienošanos vēl uz sezonu ar latviešu aizsargu Ralfu Freibergu, kurš klubu pastiprināja pirms šīs sezonas.

Šīs sezonas 52 spēlēs Freibergs iekrāja deviņus rezultativitātes punktus (1+8), bet astoņās izslēgšanas spēlēs izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. ''Ralfs demonstrējis stabilu sniegumu visas sezonas garumā. Viņš kļuvis par nozīmīgu spēlētāju starp aizsargiem, un tāpēc vienbalsīgi lēmām izmantot opciju un pagarināt līgumu līdz 2025. gada 30. aprīlim,'' kluba mājaslapā citēts ''Mountfield'' ģenerālmenedžeris. ''Mountfield'' sezonu noslēdza ceturtdaļfinālā, sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-4 zaudējot ''Pardubice''.

Savas karjeras laikā Freibergs spēlējis tādās komandās kā Rīgas ''Dinamo'', un Čehijas komandās ''Berani'', Brno ''Kometa'', ''Ocelari'' un ''Litvinov''. 2023. gadā viņš ar Latvijas izlasi kļuva par pasaules čempionāta bronzas medaļnieku, desmit spēlēs gūstot vārtus un izdarot trīs rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.mountfieldhk.cz/clanek....