Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Savainojuma dēļ šosezon vēl nespēlējušais aizsargs Smons pagarina līgumu ar Šveices otrās līgas čempioni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Savainojuma dēļ šosezon vēl nespēlējušais aizsargs Smons pagarina līgumu ar Šveices otrās līgas čempioni
Sandis Smons. Foto: gshc.ch

Šveices otrās līgas čempione "La Chaux-de-Fonds" paziņojusi par līgumu pagarināšanu ar četriem hokejistiem. Viņu vidū ir arī 24 gadus vecais aizsargs Sandis Smons, kurš pārstāvējis Latvijas izlasi vienā pasaules čempionātā.

Sandis Smons augusta beigās pārbaudes spēlē iedzīvojās potītes savainojumā, kam sekoja operācija. Aizsarga atgriešanās laukumā plānota pēc gadu mijas.

Pagājušajā sezonā Smons kļuva par Šveices augstākās līgas čempionu Ženēvas "Servette" rindās. Regulārajā sezonā aizsargs piedalījās 23 mačos, bet playoff viņš bija vienas spēles pieteikumā.

Vēl pagājušās sezonas gaitā Smons pieņēma piedāvājumu no Šveices otrajā līgā spēlējošā kluba "La Chaux-de-Fonds", kas turpinājumā kļuva par otrās līgas čempioni, bet pārspēlēs neieguva tiesības startēt augstākajā līgā.

Smonam bija līgums uz šo sezonu, bet tagad vienošanās pagarināta, un tā būs spēkā arī uz nākamo sezonu.

Aizsargs pārstāvēja Latvijas izlasi 2022. gada pasaules čempionātā Tamperē. Viņš laukumā devās trīs spēlēs, un pie ilgākā spēles laika tika zaudējumā pret topošo čempioni Somiju (1:2) – 10:12 minūtes.

"La Chaux-de-Fonds" kapteinis ir latviešu uzbrucējs Toms Andersons, kurš ar 31 spēlē iekrātajiem 36 punktiem ir arī komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.hccnet.ch/prolongations...

  +1 [+] [-]

, 2023-12-22 17:35, pirms pusgada
Vai ir kāds info par citu traumēto "šveicieti" Smirnovu?

     [+] [-]

, 2023-12-22 18:01, pirms pusgada
Geralt of Rivia rakstīja: Vai ir kāds info par citu traumēto "šveicieti" Smirnovu?
Es ar labprāt par to gribētu uzzināt