Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam rezultatīva piespēle, Jasam uzvaram

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Ķēniņam rezultatīva piespēle, Jasam uzvaram
Ronalds Ķēniņš
Foto: gcklions.ch

Šovakar ar otro punktu divās spēlēs atzīmējies latviešu hokejists Ronalds Ķēniņš, kas palīdzēja sevis pārstāvētajai Cīrihes "Lions" vienībai pagarinājumā ar 2:1 pārspēt Bernes hokejistus. Slovākijas Ekstralīgas ietvaros spēli šovakar aizvadīja arī Māris Jass.

Ķēniņam piespēle komandas uzvarā

Mača rezultātu vien otrā perioda otrajā pusē izdevās atklāt Bernes hokejistiem, kad precīzs bija kanādietis Žoels Kviatkovskis. Vien nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām rezultātu cīrihiešiem izdevās izlīdzināt, kad pēc Ķēniņa piespēles ripu vārtos raidīja Reto Šepi, bet jau pagarinājuma pirmajā minūtē uzvaras vārtus guva Andreass Ambīls.

Ronalds Ķēniņš maču aizvadīja komandas trešajā uzbrucēju trijniekā, un nopelnītā rezultatīvā piespēle bija uzbrucēja ceturtais rezultativitātes punkts šajā sezonā. Atgādināsim, ka vien pirms pāris dienām Ķēniņš pagarināja līgumu ar "Lions" uz nākamajām divām sezonām. Nākamo spēli "Lions" aizvadīs jau rīt, 22. oktobrī, kad savā laukumā uzņems Bīles hokejistus.

Jasa "Slovan" izcīna uzvaru

Slovākijas Ekstralīgas regulārās sezonas ietvaros kārtējo spēli šovakar aizvadīja Māra Jasa pārstāvētā Bratislavas "Slovan", kurai ar 3:2 izdevās pārspēt Banskas Bistricas hokejistus. Divus vārtus "Slovan" labā guva Tomāšs Buliks.

Mačā piedalījās arī Māris Jass. Līdz ar šo uzvaru, "Slovan" hokejisti saglabā trešo vietu līgas kopvērtējumā, vien par vienu punktu atpaliekot no Cvolenes un Skalicas klubiem. Nākamo spēli bratislavieši aizvadīs parīt, 23. oktobrī.

Izmantotie resursi:

ZSC Lions: Welcome to the official Site of...
HOKEJ.sk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-22 13:07, pirms 13 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: pāris gadus atpakaļ ''žiļi, biļi tri banģita'' Vīgners, Upītis un Ronalds Ķēniņš = U18 līderi. Ķēninš jau toreiz bija Šveicē, Upītis palika Latvijā, bet Vīgners aizbizoja uz Franciju....

fast forward uz tagadni.... Ķēniņš spēlē stabili NLA, Upītis spēlē BAČ un viens no līderiem LM, Vīgners.... kaut kur Francijas zemākajos ešelonos...

tak, ka tak...
Paskatīsimies no cita skatpunkta, kurš līdz šim ir nopelnījis visvairāk naudas spēlējot hokeju. Šeit domāju pagaidām līderis ir tieši Vīgners, kad stāsies jaunais līgums spēkā Ķēniņam, tad viņš izvirzīsies līderos, bet Upītis tikai tad ja tiks KHL, ja netiks, tad visticamāk arī paliks trešais.