Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Raitumam otrais zaudējums pēc kārtas

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Raitumam otrais zaudējums pēc kārtas
Mārtiņš Raitums
Foto: shaiba.kz

Otro neveiksmi pēc kārtas Kazahstānas čempionāta finālsērijā šovakar piedzīvojusi Mārtiņa Raituma, Andreja Smirnova un VItālija Pavlova pārstāvētā Atirau "Beibarys", kas ar 0:2 atzina Pavlodaras "Ertis" pārākumu.

Ja mača pirmā trešdaļa noslēdzās bez vārtu guvumiem, otrajā trešdaļās pavlodariešiem mača rezultātu izdevās atklāt, kad perioda vidū Mārtiņu Raitumu pārspēja un 1:0 panāca Aleksandrs Jegorovs.

Jau trešā perioda pirmajā minūtē 2:0 panākt izdevās Andrejam Ogorodņikovam. Atirau spēlētāji centās atspēlēties, taču mača rezultātu mainīt tā arī nespēja, "Ertis" vienībai svinot otro uzvaru pēc kārtas.

Atirau vārtos šovakar stājās Mārtiņš Raitums. Līdz ar šo uzvaru, "Ertis" finālsērijā ir panākuši neizšķirtu 2-2.

Atgādināsim, ka Atirau "Beibarys" ar Mārtiņu Raitumu, Andreju Smirnovu un Sergeju Tjoluškinu ierindā Kazahstānas čempiones titulu izcīnīja jau pagājušosezon.

Izmantotie resursi:
Спортивный портал Казахстана, Футбол в...

     [+] [-]

, 2012-04-20 21:47, pirms 12 gadiem
Lai veicās Mārtiņam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-20 22:39, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Vareja jau uzrakstit , ka Sara iesniegusi dokjus dalibai VHL. Jaatgadina , ka tur spele Sorokins ar Brahmani. Par laimi vairs par Baltkrievu un Latvijas klubiem neiet runa VHL sakara. Pagaidam tikai Sara ar Krasnodaru pretendee + iespejams Voronjezha ar Tveru.
http://sports.kz/news.php?type=small&id=53394&st=11
Sariarka dokumentus VHL iesniedza jau labu laiku atpakaļ!
Kā noprotu, Krasnodaru VHL ņems jebkurā gadījumā, Voroņežu, visticamāk, arī...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-20 23:09, pirms 12 gadiem
bļāviens, šodien ieslēdzu slovāku Sport 1, gaidu finālu, bet tur spēkavīri svara bumbas cilā, domāju pārcēluši uz citu kanālu, pārbaudu kādus simts citus Čehu-Slovāku, skuju. Izrādās rīt spēle, un neviens eksperts nevarēja pateikt lai neskatos EPG bet normālās hokeja lapās. Tiesa viens labums bija, atradu kanālu kas rāda Slovākijas izlašu spēles.

     [+] [-]

, 2012-04-21 00:11, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Tak izlasi linku.....................es tak nezinu kas tur Krasnodara ar infrastrukturu, jo tur hokejs tads eksotisks sporta veids. Sarai ka zinams viss OK shajaa zinjaa. Vienigais , ko tiko izlasiju, Brahmanim un Sorokinam pateikts paldies un kazahi uzskata , ka neatbilst VHL limenim http://sports.kz/news.php?type=small&id=0000054261&st=0000000011
Es jau saku, ka Sariarka VHL iesniedza dokumentus jau labu laiku atpakaļ!

a Krasnodaru iekšā baigi velk pati KHL vadība. Pieļauju, tas saistīts ar Sočiem (precīzāk sakot, Soču halli - Soči atrodas Krasnodaras apgabalā) - lai popularizētu hokeju tur, jo kaut kā tā Soču halle pēc OS būs jāizmanto.