Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balinskim četras soda minūtes, Šilovs rezervē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balinskim četras soda minūtes, Šilovs rezervē
Uvis Balinskis. Foto: Charlotte Checkers

Amerikas Hokeja līgā (AHL) zaudējumus piedzīvoja pasaules čempionāta bronzas medaļnieku Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas.

AHL

Šarlotes "Checkers" savā laukumā ar 2:5 piekāpās Toronto "Marlies". Uvis Balinskis izdarīja vienu metienu un nopelnīja -1 lietderības koeficientu, kā arī četras soda minūtes – par klupināšanu un rupjību.

Abotsfordas "Canucks" mājās ar 3:4 atzina Sandjego "Gulls" pārākumu. Artūrs Šilovs palika rezervē, bet viņa kolēģis Ņikita Tolopilo atvairīja 21 no 25 metieniem.

Vilksbēras/Skrentonas "Penguins" palika bez gūtiem vārtiem – 0:1 izbraukumā pie Hēršijas "Bears". Raivis Ansons savainojuma dēļ nav spēlējis kopš decembra izskaņas.

ECHL

Trorivjēras "Lions" savā laukumā piekāpās Adirondakas "Thunder" – 2:5. Neskatoties uz zaudējumu, Markuss Komuls tika pie +1 lietderības koeficienta.

Atlantas "Gladiators" savā laukumā ar 4:5 pagarinājumā atzina Dienvidkarolīnas "Stingrays" pārākumu. Gustavs Grigals maču vēroja no rezervistu soliņa.

QMJHL

"Chicoutimi Sagueneens" viesos zaudēja "Halifax Mooseheads" – 2:3. Pēteris Bulāns izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas pirmajos vārtos. Aizsarga kontā arī viens metiens, divi spēka paņēmieni un +1 lietderības koeficients. 36 spēlēs Bulāns izcēlies ar 1+15.

"Baie-Comeau Drakkar" izbraukumā pārliecinoši sakāva "Val-d'Or Foreurs" – 8:1. Niks Feņenko izdarīja vienu metienu un dueli pabeidza ar +3 lietderības koeficientu.

"Saint John Sea Dogs" viesos ar 2:5 piekāpās "Cape Breton Eagles". Ērika Mateiko kontā četri metieni, četri spēka paņēmieni, četras soda minūtes un četri uzvarēti iemetieni (50%).

WHL

"Medicine Hat Tigers" viesos ar 4:5 piekāpās "Regina Pats". Bogdans Hodass izdarīja piecus metienus un nopelnīja +2 lietderības koeficientu.

"Wenatchee Wild" savā laukumā zaudēja "Spokane Chiefs" ar 1:2. Rodžers Bukarts uzvarēja 60% iemetienu (3/5).