Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers AHL vēlreiz bez punktiem, Šilovs ielaiž trīs bullīšus, Švanenbergam vārti ECHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers AHL vēlreiz bez punktiem, Šilovs ielaiž trīs bullīšus, Švanenbergam vārti ECHL
Rūdolfs Balcers. Foto: Jeff Pexton

Amerikas Hokeja līgā (AHL) uzvaru izcīnīja latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā komanda. Tagad viņš atgriezīsies Tampabejas "Lightning" rīcībā vai tiks ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā.

AHL

Sirakjūzas "Crunch" izbraukumā atstāja sausā Jutikas "Comets" – 2:0. Rūdolfs Balcers izdarīja divus metienus pa vārtiem, taču pie punktiem netika. Trīs mačos Balcers atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Tagad viņš atgriezīsies Tampabejas "Lightning" rīcībā, jo no savainoto spēlētāju saraksta uz fārmklubu formas atgūšanai nosūtīts hokejists nedrīkst aizvadīt vairāk par trim mačiem.

Zaudējumu bullīšos piedzīvoja Abotsfordas "Canucks", kas savā laukumā ar 4:5 piekāpās Kalgari "Wranglers". Artūrs Šilovs atvairīja 21 no 25 metieniem, taču netika galā ar nevienu no trim bullīšiem.

Belvilas "Senators" mājās atzina Toronto "Marlies" pārākumu – 3:4. Kristiāns Rubīns izdarīja divus metienus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Vilksbēras/Skrentonas "Penguins" savā laukumā piekāpās "Lehigh Valley Phantoms" ar 2:5, bet Raivis Ansons statistikas ailēs neatzīmējās.

ECHL

Līdervienība Aidaho "Steelheads" izbraukumā izrēķinājās ar "Rapid City Rush" – 7:1. Uzvarētāju pirmos vārtus guva Jānis Švanenbergs. Viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem, nopelnīja noraidījumu un iekrāja +3 lietderības koeficientu. 29 spēlēs Švanenbergs guvis 17 punktus.

USHL

"Cedar Rapids RoughRiders" izbraukumā pārspēja "Green Bay Gamblers" – 6:2. Martins Laviņš uzvaru kaldināja ar diviem vārtu guvumiem. Viņš trešajā periodā panāca 5:0 un deviņas minūtes līdz beigām uzstādīja gala rezultātu. Laviņš izdarīja divus metienus, saņēma divas soda minūtes un nopelnīja +3 lietderību. Viņa komandas biedrs Bruno Brūveris palika rezervē. Pretinieku rindās ar vārtiem izcēlās Raimonds Vītoliņš. Viņa kontā trīs metieni un divas soda minūtes. Abi sodu saņēma par rupjību otrā perioda beigās.

"Tri-City Storm" viesos ar 4:0 apspēlēja "Omaha Lancers". Lai gan Kārlis Mežsargs apmaiņā pret Patriku Bērziņu ticis nosūtīts uz zemāku līgu, "Storm" vārtus aizvadītajā naktī sargāja tieši Mežsargs. Viņš tika galā ar visiem 19 metieniem un aizvadīja pirmo sauso spēli Ziemeļamerikā. "Storm" pretinieku vārtiem uzbruka 45 reizes.

"Lincoln Stars" savā laukumā ar 2:4 piekāpās "Sioux City Musketeers". Klāvs Veinbergs izdarīja vienu metienu un otrā perioda beigās nopelnīja 5+10 minūtes par kautiņu.

"Fargo Force" savā laukumā ar 3:1 apspēlēja "Sioux Falls Stampede". Ģirts Silkalns atdeva rezultatīvu piespēli un maču noslēdza ar +1 lietderības koeficientu.

"Des Moines Buccaneers" viesos piekāpās "Dubuque Fightning Saints" ar 1:2. Dāvis Borozinskis izdarīja vienu metienu un nopelnīja -1 lietderību.

QMJHL

Latviešu pārstāvēto komandu duelī "Blainville-Boisbriand Armada" viesos ar 2:1 pārspēja "Baie-Comeau Drakkar". Uzvarētāju uzbrucējs Anrī Ravinskis izdarīja divus metienus un vienu spēka paņēmienu. Pretinieku komandā aizsargs Niks Feņenko izdarīja četrus metienus. Abiem neitrāla lietderība.

Pamatīgu zaudējumu savā laukumā cieta "Saint John Sea Dogs" – 1:8 pret "Halifax Mooseheads". Ērikam Mateiko negatīva lietderība -1.

OHL

Sārnijas "Sting" savā laukumā ar 4:3 pārspēja Ērijas "Otters". Sandis Vilmanis izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

     [+] [-]

, 2023-01-21 10:04, pirms gada
Nesapratu Bērziņa un Mežsarga maiņu... Tad sanāk, ka vai nu Balcers Tampā sēž uz beņķa/ tribīnēs vai arī atkal caur veiveriem jācer, ka kādai komandai vajadzēs ļoti traumatisks šaura profila neefektīvs spēlētājs.

     [+] [-]

, 2023-01-21 11:00, pirms gada
Balceram, Tampabejā, nav primārais punktus vākt. Ja savā elementā viņš būs labs, viss būs kārtībā.

     [+] [-]

, 2023-01-21 11:20, pirms gada
crock rakstīja: Balceram, Tampabejā, nav primārais punktus vākt. Ja savā elementā viņš būs labs, viss būs kārtībā.
Es gan domāju, ka viņu vēl aizvien primāri uzskata kā punktu guvēju. 4. maiņas čekerim viņš īsti neatbilst. Lasot Twitterī fanu komentārus, tur tāds noskaņojums arī jūtams.

     [+] [-]

, 2023-01-21 13:27, pirms gada
USHL mājaslapā nepareiza informācija - vārtus Tri-City Storm komandai sargāja Bērziņš. Savā debija spēlē USHL izcīnot sauso uzvaru, kā arī komandai pirmā “sausā” uzvara šajā sezonā!

Skatīt šeit:

https://stormhockey.com/news/2023/1...

     [+] [-]

, 2023-01-21 13:46, pirms gada
Laikam NHL lēnām no Balcera attālinās.

     [+] [-]

, 2023-01-21 14:10, pirms gada
crock rakstīja: Balceram, Tampabejā, nav primārais punktus vākt. Ja savā elementā viņš būs labs, viss būs kārtībā.
kas tad vins ir? cekeris?

     [+] [-]

, 2023-01-21 14:23, pirms gada
Nē, punktu vācējs 4 maiņā, ar 10min spēles laiku.

     [+] [-]

, 2023-01-21 15:57, pirms gada
Balceru AHL trenē kā čekeri, tāpēc neprasa punktus, būs drīz atpakaļ

     [+] [-]

, 2023-01-21 16:53, pirms gada
Balceram bija iespējas nostiprināties 2.maiņā Sharks,Panthers-nekā!!!!!!!!Tikai 4.maiņa sanāk