Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Mateiko divi vārti uzvarā QMJHL, Borozinskim precīzs metiens neveiksmē USHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mateiko divi vārti uzvarā QMJHL, Borozinskim precīzs metiens neveiksmē USHL
Ēriks Mateiko (Nr. 9). Foto: Saint John Sea Dogs

Naktī uz sestdienu Ziemeļamerikas junioru līgās spēlēs aizvadīja latviešu hokejisti. Kvebekas junioru hokeja līgā divi vārti Ērikam Mateiko, kurš līdz ar to palīdzēja Seintdžonas ''Sea Dogs'' ar 6:4 uzvarēt ''Titan''. USHL neveiksme Dāvja Borozinska komandai, taču latvietis guva vienus no diviem komandas vārtiem.

WHL

• Naktī uz sestdienu Rietumu Hokeja līgā uzvaru svinēja Bogdana Hodasa pārstāvētā ‘’Tigers’’, kas ar 4:1 pieveica Kalgari ‘’Hitmen’’. Latvietis vienu reizi meta uz vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderību (+1).

• Ar uzvaru sezonu sāka arī Rodžera Bukarta ‘’Wild’’ komanda, kas izbraukumā ar 6:5 apspēlēja Portlendas ‘’Winterhawks’’. Bukarts vienu reizi meta uz vārtiem, kā arī uzvarēja četros no desmit iemetieniem.

QMJHL

• Kvebekas junioru hokeja līgā uzvarēja Ērika Mateiko Seintdžonas ‘’Sea Dogs’’, kas ar 6:4 pārspēja ‘’Titan’’ vienību. Uzvarētāju rindās divi vārti Mateiko – pirmā perioda 14. minūtē viņš panāca 1:1, bet otrā perioda piektajā minūtē izvirzīja savu komandu vadībā. Kopumā Mateiko trīs metieni uz vārtiem, uzvarēts viens no trijiem iemetieniem un pozitīva lietderība (+1).

• Uzvarēja arī Kristera Ansona ‘’Armada’’, kas ar 3:2 bija pārāka pār ‘’Phoenix’’ vienību. Ansonam divi spēka paņēmieni un zaudēts vienīgais iemetiens.

• Savukārt Nika Feņenko ‘’Drakkar’’ ar 5:4 pieveica Pētera Bulāna pārstāvēto ‘’Sagueneens’’. Feņenko uzvarētāju rindās divi spēka paņēmieni un neitrāla lietderība, kamēr Bulānam viens spēka paņēmiens, viens metiens uz vārtiem, taču negatīva lietderība (-3).

USHL

• ASV hokeja līgā zaudējumu ar 2:7 pret Medisonas ‘’Capitals’’ piedzīvoja Dāvja Borozinska ‘’Buccaneers’’ komanda. Latvietis guva vienus no diviem savas komandas vārtiem, ar precīzu metienu izceļoties otrā perioda septītajā minūtē. Spēli gan viņš noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Izmantotie resursi:
https://chl.ca/whl/
https://chl.ca/lhjmq
https://ushl.com/ht/#/game-summary/...

     [+] [-]

, 2023-09-23 08:52, pirms 7 mēnešiem
Ērika Mateiko 2 vārti QMJHL - https://youtu.be/OSv72iPMatI

     [+] [-]

, 2023-09-23 11:14, pirms 7 mēnešiem
Citi latviešu goli 22.09
Roberta Mamčica hat-trick - https://youtu.be/_WgVpZe4cwU
Haralds Egle - https://youtu.be/SDuoGUhVCvI
Anrī Ravinskis - https://youtu.be/tFcR9xrhf00
Deniss Fjodorovs - https://youtu.be/jVZyrO8Uvfs

     [+] [-]

, 2023-09-23 11:22, pirms 7 mēnešiem
Žēl, ka Ozoliņš palicis NAHL. Pēc U20 čempja likās, ka varētu šogad kaut kur augstāka limenī spēlēt.

     [+] [-]

, 2023-09-23 12:09, pirms 7 mēnešiem
Edgars rakstīja: Žēl, ka Ozoliņš palicis NAHL. Pēc U20 čempja likās, ka varētu šogad kaut kur augstāka limenī spēlēt.
kāpēc? Kā saprotu, college commitment viņam jau kabatā, tad jau vairs nav tik būtiski USHL vai NAHL... Minnesotai ir stipra komanda, pie kam, Gustavs ir komandas kapteinis, tā ka pa lielam viss ir bumbās