Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Mateiko vārti, uzvaru nesošais bullītis un otrās zvaigznes gods uzvarā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mateiko vārti, uzvaru nesošais bullītis un otrās zvaigznes gods uzvarā
Ēriks Mateiko. Foto: Maikls Hokinss/Sea Dogs

Pirmdien un naktī uz otrdienu dažādās Ziemeļamerikas hokeja līgās spēles aizvadīja latviešu hokejisti. AHL rezervē palika Artūrs Šilovs, bet Rietumu hokeja līgā 16 vārtu spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlās Bogdans Hodass. Kvebekas junioru hokeja līgā Ēriks Mateiko ''Sea Dogs'' uzvaru pēcspēles metienos kaldināja ar vieniem vārtiem un uzvaras nesošo bullīti.

• Amerikas hokeja līgā, spēlējot bez Artūra Šilova, uzvaru svinēja Abotsfordas ‘’Canucks’’, kas papildlaikā ar 3:2 pārspēja Kalgari ‘’Wranglers’’. Ņikita Tolopilo atvairīja 24 no pretinieku izdarītajiem 26 metieniem. Klubs pārtrauca trīs zaudējumu sēriju un ar 53 punktiem Klusā okeāna divīzijā ieņem piekto vietu.

• Ontārio hokeja līgā zaudēja Sanda Vilmaņa Nortbejas ‘’Batallion’’, kas ar 3:6 piekāpās Otavas ‘’67’s’’. Vilmanim divi metieni uz vārtiem, taču mačs pabeigts ar negatīvu lietderību (-1). Klubs piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, ar 64 punktiem ieņemot ceturto vietu Austrumu konferencē.

• Rezultatīvā spēlē Rietumu hokeja līgā piedalījās Bogdans Hodass, kura pārstāvētā ‘’Ice Tigers’’ ar 9:7 apspēlēja Edmontonas ‘’Oil Kings’’. Aizsargs maču pabeidza ar vienu rezultatīvu piespēli, asistējot sestajos gūtajos vārtos. Vēl viņam trīs metieni uz vārtiem, viens noraidījums un pozitīva lietderība (+1). Ar 72 punktiem ‘’Ice Tigers’’ Austrumu konferencē ieņem otro vietu.

• Kvebekas junioru hokeja līgā Aksels Ozols palika rezervē, bet viņa pārstāvētā ‘’Islanders’’ ar 3:2 apspēlēja ‘’Titan’’. Klubs izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un Austrumu konferencē ar 49 punktiem ieņem astoto vietu.

• Citā spēlē Ēriks Mateiko palīdzēja Seintdžonas ‘’Sea Dogs’’ pēcspēles metienos ar 3:2 apspēlēt ‘’Eagles’’ komandu. Otrā perioda sākumā Mateiko ar precīzu metienu panāca neizšķirtu 2:2, vēlāk realizējot arī uzvaras nesošo bullīti. Viņš tika atzīts par spēles otro zvaigzni.

• Kopumā Mateiko divi metieni uz vārtiem, kā arī pieci uzvarēti iemetieni no astoņiem. Klubs pārtrauca zaudējumu sēriju un ar 41 punktu Austrumu konferencē ieņem priekšpēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://chl.ca/ohl/gamecentre/27018/
https://chl.ca/whl/gamecentre/1020859/
https://chl.ca/lhjmq/en/gamecentre/...

     [+] [-]

, 2024-02-20 13:47, pirms 2 mēnešiem
Ērika Mateiko vārti un bullītis - https://youtu.be/1XSIzO9HK3w