Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Feņenko 1+1 kluba graujošā uzvara Kvebekas junioru līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Feņenko 1+1 kluba graujošā uzvara Kvebekas junioru līgā
Niks Feņenko. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau

Naktī uz sestdienu dažādās Ziemeļamerikas hokeja līgās spēles aizvadīja latviešu hokejisti. Vienīgais, kurš izcīnīja rezultativitātes punktus, bija Niks Feņenko, kurš ''Drakkar'' uzvaru ar 8:0 Kvebekas junioru hokeja līgā sekmēja ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

OHL

• Ontārio hokeja līgā uzvarēja Sanda Vilmaņa Nortbejas ‘’Batallion’’, kas papildlaikā ar 4:3 apspēlēja ‘’Steelheads’’ komandu. Vilmanim divi metieni uz vārtiem, taču arī negatīvs lietderības koeficients (-3). Ar 50 punktiem klubs ir Austrumu konferences līderis.

WHL

• Rietumu hokeja līgā zaudēja Bogdana Hodasa ‘’Tigers’’, kas ar 1:3 piekāpās ‘’Rebels’’ komandai. Hodasam spēlē divi metieni uz vārtiem un negatīvs lietderības koeficients (-1). ‘’Tigers’’ ar 56 punktiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

QMJHL

• Kvebekas junioru hokeja līgā zaudēja Akseļa Ozola ‘’Islanders’’, kas pēcspēles metienos ar 3:4 atzina ‘’Cataractes’’ pārākumu. Ozols spēli noraudzījās no malas, esot kā otrais vārtsargs. Ar 40 punktiem klubs Austrumu konferencē ieņem astoto vietu.

• Graujošu ‘’Drakkar’’ uzvaru ar 8:0 pār ‘’Foreurs’’ ar vārtiem un rezultatīvu piespēli veicināja Niks Feņenko. Viņš precīzi asistēja pēdējos gūtajos vārtos trešā perioda beigās, bet tā paša perioda ievadā, spēlējot vairākumā, guva komandas sestos vārtus. Spēlē latvietim pieci metieni uz vārtiem un +2 lietderība. ‘’Drakkar’’ ar 74 punktiem ir Austrum konferences līdere

• Uzvarēja arī Kristera Ansona ‘’Armada’’, kas izbraukumā ar 5:3 apspēlēja ‘’Remparts’’. Ansons spēlēja ceturtajā uzbrucēju virknējumā un izpildīja vienu spēka paņēmienu. Ar 42 punktiem klubs ir piektais Rietumu konferencē.

ECHL

• Austrumkrasta hokeja līgā zaudēja Markusa Komula ‘’Lions’’, kas pēcspēles metienos ar 4:5 piekāpās Adirondakas ‘’Thunder’’. Komulam viens metiens un pozitīva lietderība (+1). Ar 38 punktiem klubs Austrumu konferencē ieņem devīto vietu.

• Citā spēlē zaudēja Gustava Grigaļa Atlantas ‘’Gladiators’’, kas ar 1:4 atzina Džeksonvilas ‘’Icemen’’ pārākumu. Grigals stājās ‘’Gladiators’’ vārtos, atvairot 33 no 37 pretinieku metieniem. Ar 27 punktiem ‘’Gladiators’’ ir Austrumu konferences vājākā komanda.

USHL

• Amerikas hokeja līgā zaudējumu ar 1:3 pret ‘’Black Hawks’’ piedzīvoja Dāvja Borozinska ‘’Buccaneers’’. Latviešu hokejistam viens metienus uz vārtiem un neitrāla lietderība. ‘’Buccaneers’’ ar 28 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē.

• Zaudēja arī Rainera Rullera un Patrika Bērziņa Medisonas ‘’Capitals’’, kas ar 2:5 atzina Fargo ‘’Force’’ pārākumu. Rulleram divi metieni uz vārtiem un negatīva lietderība (-2), bet Bērziņš atvairīja 37 no pretinieku izdarītajiem 42 metieniem. Ar 36 punktiem Austrumos klubs atrodas sestajā vietā.

NCAA

• NCAA zaudēja Ģirta Silkalna Masačūsetas ‘’Lowell’’, kas ar 3:5 piekāpās Meinas ‘’Black Bears’’. Silkalns izdarīja trīs metienus uz vārtiem un maču noslēdza ar negatīvu lietderību (-2).

• Zaudēja arī Ralfa Bergmaņa Vermontas ‘’Catamounts’’, kas ar 1:5 piekāpās Bostonas universitates ‘’Terriers’’. Bergmanim četri metieni uz vārtiem un divi bloķēti metieni.

• Uzvarēja Kristapa Skrastiņa Ņūhempšīras ‘’Wildcats’’, kas ar 5:0 sausā atstāja Konektikutas ‘’Huskies’’. Skrastiņam pieci metieni uz vārtiem un divi bloķēti metieni.

Klāva Veinberga Kolorādo koledžas komanda ar 2:1 apspēlēja Riharda Simanoviča un Raimonda Vītoliņa Maiami komandu. Veinbergam viens metiens uz vārtiem, viens bloķēts metiens un viens uzvarēts iemetiens no četriem. Pretinieku rindās Vītoliņam 11 metieni, astoņi uzvarēti iemetieni no 15 un negatīva lietderība (-1), bet Simanovičam viens metiens, viens bloķēts metiens un pozitīva lietderība (+1).

Izmantotie resursi:
https://chl.ca/ohl/gamecentre/26887/
https://chl.ca/whl/gamecentre/1020718/
https://chl.ca/lhjmq/en/
https://echl.com/
https://ushl.com/ht/#/daily-schedul...
https://www.uscho.com/gameday/

     [+] [-]

, 2024-01-21 06:29, pirms 3 mēnešiem
Nika Feņenko vārti - https://youtu.be/jvw4CEtBXtY

     [+] [-]

, 2024-01-21 06:32, pirms 3 mēnešiem
Martina Laviņa vārti - https://youtu.be/QcBRhv82-BE