Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jekimovam un Ķēniņam rezultatīvas piespēles

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jekimovam un Ķēniņam rezultatīvas piespēles
Roberts Jekimovs
Foto: Mārtiņš Zilgalvis, f64

Šovakar dažādos Eiropas hokeja līgu ietvaros cīņā devās uzreiz vairāki latviešu hokejisti. Bez Roberta Jekimova un Ronalda Ķēniņa, kas atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm, šovakar spēlēja arī Māris Jass un Ervīns Muštukovs.

Jekimovam piespēle, komandai sagrāve

Neveiksmīgu spēli šovakar aizvadīja Roberta Jekimova pārstāvētā "SaiPa", kas visai nospiedošā spēlē ar 2:6 piekāpās Lahti "Pelicans" vienībai. Pirmie vadībā izvirzījās "SaiPa" hokejisti, kas atklāja rezultātu pirmā perioda nogalē, taču otrajā periodā Lahti guva divus vārtus, bet pēc trešā perioda ievadā "SaiPa" gūtajiem otrajiem vārtiem sekojas četri "Pelicans" hokejistu bezatbildes vārti, kas ļāva izcīnīt uzvaru.

Roberts Jekimovs šajā mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas otro vārtu guvumā. Ar 4+5 punktiem 13 spēlēs Jekimovs pašlaik ir 24. rezultatīvākais līgas spēlētājs. Pēc šīs spēles "SaiPa" līgas četrpadsmit komandu konkurencē ierindojas 11. vietā. Nākamo spēli klubs aizvadīs parīt, 20. oktobrī.

Ķēniņam trešais rezultativitātes punkts sezonā

Kārtējo Šveices hokeja līgas regulārās sezonas spēli šovakar aizvadīja arī Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions", kas ar 2:1 pārspēja Klotenes "Flyers" vienību. Ķēniņš asistēja jau komandas pirmajā vārtu guvumā spēles pirmajā periodā.

Ronalds Ķēniņš maču aizvadīja komandas trešajā uzbrucēju virknējumā, atzīmējoties ar savu otro rezultatīvo piespēli sezonā. Nākamo spēli "Lions" aizvadīs 21. oktobrī, kad mērosies spēkiem ar Bernes hokejistiem.

"Slovan" izdodas pārspēt Trenčinu

Šovakar sīvā cīņā ar 4:3 Māra Jasa pārstāvētajai Bratislavas "Slovan" vienībai tomēr izdevās pārspēt Trenčinas "Dukla" hokejistus. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Martins Bakošs, kurš nepilnas trīs minūtes pirms mača beigām guva arī tā uzvaras vārtus.

Mačā piedalījās arī Māris Jass. Līdz ar šo uzvaru, "Slovan" ir atgriezusies otrajā pozīcijā līgas kopvērtējuma tabulā. Nākamo spēli klubs aizvadīs parīt, 21. oktobrī.

Muštukova "Bulldogs" piedzīvo zaudējumu

Dānijas hokeja līgā Odenses "Bulldogs" šovakar tikās ar "SonderjyskE" hokejistiem, piekāpjoties pretiniekiem ar 3:5. "SonderjyskE" labā rezultatīvākais šajā spēlē ar 3 (1+2) punktiem bija Miks Jensens.

Ervīnam Muštukovam mačā izdevās atvairīt 86,49 procentus jeb 32 no 37 pretinieku metieniem. Kopumā Ervīns šosezon atvairījis vidēji 90,65 procentus pretinieku metienu. Nākamo spēli "Bulldogs" aizvadīs 22. oktobrī.

Izmantotie resursi:

saipa.fi
ZSC Lions: Welcome to the official Site of...
HOKEJ.sk
AL-Bank Ligaen | Officielt site for Danmarks...

  +1 [+] [-]

, 2011-10-18 23:59, pirms 13 gadiem
Malači!
Slēpts komentārs: Pedejais_duraks

 +11 [+] [-]

, 2011-10-19 00:15, pirms 13 gadiem
Pedejais_duraks rakstīja: Muštukovam vajadzeja palikt Anglijā... zemenes lasit
Tev vienam tur garlaicīgi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja