Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis atvaira 29 no 31 metiena un zaudē bullīšos

Rolands Eliņš

Gudļevskis atvaira 29 no 31 metiena un zaudē bullīšos
Kristers Gudļevskis
Foto: Syracuse Crunch

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis piedzīvojis zaudējumu AHL spēlē pret Seintdžounsas „IceCaps” (2:3 bullīšos), savukārt ECHL ar rezultatīvu piespēli izcēlās Ralfs Freibergs.

Amerikas Hokeja līgas mačā pret „IceCaps” Kristers Gudļevskis bija Sirakjūzas „Crunch” pamatsastāvā un palīdzējai savai komandai pamatlaikā nospēlēt neizšķirti 2:2. Gudļevska komanda bija visai tuvu uzvarai pamatlaikā, jo vēl līdz 58. minūtei atradās vadībā 2:1, taču tad tomēr ielaida vārtus mazākumā. Savukārt pēcspēles metienos Gudļevskis palika nepārspēts pirmajās četrās kārtās, taču piektajā piekāpās, un viņa komanda zaudēja 2:3, iegūstot vienu punktu turnīra tabulā.

Gudļevskis atvairīja 29 no 31 pretinieka metiena. Šī ir jau septītā spēle pēc kārtas, kurā Gudļevskis nav izcīnījis uzvaru, tiesa, četri zaudējumi piedzīvoti pēc pamatlaika beigām. Izdevies arī pārtraukt sešu spēļu sēriju, kurā Gudļevskis katrā AHL mačā bija ielaidis vismaz trīs vārtus. Sezonā kopumā viņš ielaidis vidēji 2.94 vārtus un atvairījis 90.3% pretinieku metienu.

Uzvaru izcīnījis Ronalds Ķēniņš Jutikas „Comets” sastāvā, palīdzot pieveikt „Pirates” ar 5:2. Ķēniņš ar punktiem šoreiz neizcēlās, izdarīja vienu metienu un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu. Jāatgādina, ka nedēļas nogalē aizvadītajās divās AHL spēlēs Ķēniņš savāca četrus punktus, bet sezonas 16 mačos kopā viņa rēķinā 1+5.

ECHL turnīrā Roberts Lipsbergs un Jūtas „Grizzlies” ar 5:4 papildlaikā pieveica „Gladiators”, Lipsbergam punktus negūstot un spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens. Savukārt Ralfam Freibergam rezultatīva piespēle „Walleye” uzvarā 4:3 pār Kolorado „Eagles”. Arī viņam +1 un šosezon kopā jau 19 punkti (2+17) 43 ECHL spēlēs.

Kvebekas Junioru hokeja līgā Mārtiņš Dzierkals izdarīja četrus metienus pa vārtiem, taču ar punktiem šoreiz neatzīmējās „Huskies” zaudējumā 4:5 pret „Foreurs”. Dzierkals pielietoja arī divus spēka paņēmienus, bet mača beigās palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

QMJHL

  -1 [+] [-]

, 2016-02-18 08:40, pirms 9 gadiem
Malacis Gudis

     [+] [-]

, 2016-02-18 09:26, pirms 9 gadiem
Dzierkals uz sezonas vidu mazliet nobremzējis

     [+] [-]

, 2016-02-18 09:45, pirms 9 gadiem
Hokejistsss rakstīja: Malacis Gudis
uz NHL?

  +1 [+] [-]

, 2016-02-18 09:46, pirms 9 gadiem
Žēl, ka Ķēniņš palicis tukšā. Pēdējo spēļu sniegums + Vankūveras rezultāti liek cerēt, ka varbūt atkal izsauks uz augšu.
Gudijam vismaz statistiski normāla spēle bijusi.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-18 10:18, pirms 9 gadiem
Gudļevskim muļķīgs zaudējums. Aizsargs mazākumā 2 minūtes pirms spēles beigām iedeva piespēli no aizvārtes tieši uz nūjas pretiniekam, kurš viens pats atradās vārtu priekšā. Vienkārši paraugs kā nedrīkst spēlēt hokeju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja