Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovs ielaiž piecas ripas kluba ceturtajā zaudējumā pēc kārtas AHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šilovs ielaiž piecas ripas kluba ceturtajā zaudējumā pēc kārtas AHL
Artūrs Šilovs. Foto: Abbotsford Canucks

Naktī uz sestdienu Ziemeļamerikas hokeja līgās spēles aizvadīja vairāki latvieši. Amerikas hokeja līgā ceturto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja Artūra Šilova Abotsfordas ''Canucks'', kas ar 0:5 piekāpās Taksonas ''Roadrunners''. Šilovs atvairīja 21 metienu.

AHL

Raivja Ansona pārstāvētā ‘’Penguins’’ ar 4:1 pārspēja Utikas ‘’Comets’’. Ansons spēli pabeidza ar pozitīvu lietderību (+1). Klubs izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, Atlantijas divīzijā ar 29 punktiem ieņemot ceturto vietu.

• Citā spēlē zaudēja Artūra Šilova Abortsfordas ‘’Canucks’’, kas ar 0:5 piekāpās Taksonas ‘’Roadrunners’’. Šilovs stājās kluba vārtos un atvairīja 21 no pretinieku 26 metieniem. ‘’Canucks’’ piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas, Klusā okeāna divīzijā ieņemot ceturto vietu.

ECHL

• Zaudēja Markusa Komula ‘’Lions’’, kas ar 1:4 piekāpās Norfolkas ‘’Admirals’’. Komulam viens noraidījums un negatīva lietderība (-1). ‘’Lions’’ piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas un Austrumu konferencē ieņem septīto vietu.

• Zaudēja arī Gustava Grigala Atlantas ‘’Gladiators’’, kas ar 2:3 piekāpās Džeksonvilas ‘’IceMen’’. Grigals stājās komandas vārtos un atvairīja 20 pretinieku metienus. ‘’Gladiators’’ turpināja neveiksmju sēriju un piedzīvoja jau 13. zaudējumu sezonā.

• Zaudēja arī Patrika Marcinkēviča Jūtas ‘’Grizzlies’’, kas ar 2:5 atzina ‘’Komets’’ pārākumu. Marcinkēvičam četri metieni un negatīva lietderība (-1). Jūtas komanda piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas un ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē.

• Uzvarēja Jāņa Švanenberga Aidaho ‘’Steelheads’’, kas ar 4:1 apspēlēja ‘’Rush’’ komandu. Švanenbergam viens metiens un neitrāla lietderība. Klubs izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas un Rietumu konferencē ieņem pirmo vietu.

WHL

• Zaudējumu piedzīvoja Bogdana Hodasa ‘’Tigers’’, kas ar 3:4 piekāpās Kalgari ‘’Hitmen’’. Hodasam divi metieni uz vārtiem, viens noraidījums un pozitīva lietderība (+2). Hodasa klubam pārtrūka uzvaru sērija, taču vienība ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://echl.com/
https://chl.ca/whl/

  -1 [+] [-]

, 2023-12-16 11:15, pirms 7 mēnešiem
Ļoti vājš sezonas sākums Šilovam un šobrīd arī Tolopilo sāk mīt uz papēžiem.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-16 11:46, pirms 7 mēnešiem
MachimoI rakstīja: Ļoti vājš sezonas sākums Šilovam un šobrīd arī Tolopilo sāk mīt uz papēžiem.
Bija jau nesen dažas spēles ļoti labas👍👍👍
Stabilitāte pietrūkst
Vai arī cīņa ar pūķi notiek

     [+] [-]

, 2023-12-16 12:16, pirms 7 mēnešiem
MachimoI rakstīja: Ļoti vājš sezonas sākums Šilovam un šobrīd arī Tolopilo sāk mīt uz papēžiem.
Tupais kalkulators

     [+] [-]

, 2023-12-17 09:16, pirms 7 mēnešiem
MachimoI rakstīja: Ļoti vājš sezonas sākums Šilovam un šobrīd arī Tolopilo sāk mīt uz papēžiem.
Viņš taču novembra mēnesī bija labākais AHL v/sargs!

Viena ne tik laba spēle un jābeidz karjera! Tipiska latvieša stilā!

     [+] [-]

, 2023-12-17 11:26, pirms 7 mēnešiem
sandis444444 rakstīja: Viņš taču novembra mēnesī bija labākais AHL v/sargs!

Viena ne tik laba spēle un jābeidz karjera! Tipiska latvieša stilā!
Viņš šobrīd AHL ir 28. vietā no tiem 45, kas aizvadījuši vismaz 10 spēles. Kāds labākais? Šilovs arī Abotsfordā šobrīd nav labākais.

Šeit nav nekāda sakara vienai vai divām spēlēm vai ceturtdienu nepāra datumiem vai novembra jaunā mēness labākajiem, konteksts ir viņa kā vārtsarga sniegums 4 sezonu un 70 spēļu laikā.

Šosezon tas vairs nav viduvējs, bet tuvojas vājam.