Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bārtulim 4 metieni un zaudējums, Ivanāns uzvar

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bārtulim 4 metieni un zaudējums, Ivanāns uzvar
Oskars Bārtulis
Foto: AP/Scanpix

Ar mainīgām sekmēm Amerikas Hokeja līgā nospēlējušas latviešu pārstāvētās komandas. Raita Ivanāna Abotsfordas "Heat" ar 4:0 izbraukumā sagrāva Sanantonio "Rampage", bet Oskara Bārtuļa Adirondakas "Phantoms" viesu laukumā piekāpās Portlendas "Pirates" – 2:4.

"Heat" spēlē Sanantonio pa vieniem vārtiem guva 1. un 3. periodā, bet spēles vidējā nogrieznī izcēlās divas reizes. Ar 2+1 atzīmējās Kriss Kolanoss.

Raitis Ivanāns pa vārtiem meta vienreiz, spēli pabeidzot bez rezultativitātes punktiem un ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr "Phantoms" spēli Portlendā sāka lieliski, pirmajās deviņās minūtēs divreiz realizējot vairākumu un izvirzoties vadībā ar 2:0, taču turpinājumā vārtus guva tikai mājinieki.

Oskars Bārtulis bijis aktīvs uzbrukumā, izdarot četrus metienus (labākais rādītājs komandā). Latviešu aizsarga kontā arī četras soda minūtes un neitrāla lietderība.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

  +4 [+] [-]

, 2011-11-16 10:16, pirms 13 gadiem
Phantomos laikam uzbrucēji guļ, ja Bārtulim tā jāpūlas...

  +7 [+] [-]

, 2011-11-16 10:37, pirms 13 gadiem
Būtu jauki klāt arī redzēt spēles laiku