Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldam četras soda minūtes un zaudējums arī otrajā konferences finālspēlē

Andrejs Siliņš

Kuldam četras soda minūtes un zaudējums arī otrajā konferences finālspēlē
Artūrs Kulda
Foto: Jeff Parsons

Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienība Sentdžonsas "IceCaps" naktī uz svētdienu Kaldera kausa izcīņas Austrumu fināla otrajā spēlē ar rezultātu 1:3 atzina Norfolkas "Admirals" pārākumu, sērijā nonākot iedzinējos jau ar 0:2.

Tikai 51 sekundi pēc pirmā iemetiena mājiniece izvirzījās vadībā, taču otrās trešdaļas ieskaņā, Kuldam esot laukumā, "IceCaps" panāca izlīdzinājumu (1:1). Tomēr uzvaras kaldinātājs izrādījās Norfolkas uzbrukuma līderis, visai pieredzējušais Aleksandrs Pikards.

67 spēles NHL aizvadījušais uzbrucējs guva komandas otros vārtus otrās trešdaļas beigu daļā, atkal izvirzot "Admirals" vadībā, bet 53 sekundes pirms mača pēdējās sirēnas kanādietis, kurš nu kļuvis par labāko vārtu guvēju un rezultatīvāko līgas spēlētāju pēcsezonā (8+6), pielika punktu, raidot ripu tukšajos "IceCaps" vārtos - 3:1.

Artūrs Kulda, kurš pirmajā sērijas spēlē nepiedalījās, šoreiz bija gana aktīvs, apdraudot pretinieku vārtus ar trim metieniem, taču 2009. gada pasaules junioru čempions Dastins Tokarskis "admirāļu" vārtos darbojās lieliski (30/31). Tāpat Kuldam četras soda minūtes (pirmajā trešdaļā par sitienu ar nūju, otrajā trešdaļā par turēšanu) un neitrāls lietderības koeficients (bija laukumā komandas pirmo vārtu gūšanas brīdī un otro vārtu zaudēšanas brīdī).

Austrumu konferences finālsērijā nu ar 2:0 vadībā ir Norfolkas komanda. Sērija, kas ilgs līdz kādas vienības četriem panākumiem, turpināsies ar diviem vai trim mačiem Sentdžonsā. Pirmā spēle "IceCaps" mājvietā paredzēta naktī uz otrdienu.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

  +1 [+] [-]

, 2012-05-20 09:35, pirms 12 gadiem
ehh zheel , ka zaudeja ari otraja spele..
Bet vel var pieraut!

  +1 [+] [-]

, 2012-05-20 10:53, pirms 12 gadiem
Kurā maiņā spēlē Ārčijs Kulda?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja