Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergs iemet sāpīgā neveiksmē Čehijas 1/4 finālā, Ābols palīdz pārvarēt 1/8 finālu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Freibergs iemet sāpīgā neveiksmē Čehijas 1/4 finālā, Ābols palīdz pārvarēt 1/8 finālu
Ralfs Freibergs (pirmais no kreisās) cīņā pret Pardubices "Dynamo". Foto: Stanislav Souček/mountfieldhk.cz

Čehijas hokeja Ekstralīgas ceturtdaļfināla sērijā iedzinējos ar 0-2 nokļuvusi šodien vārtus guvušā aizsarga Ralfa Freiberga komanda Hradeckrāloves "Mountfield", izbraukumā trešajā trešdaļā izlaižot latvieša iegūto pārsvaru un sešas sekundes pirms pamatlaika beigām ielaižot izšķirošo ripu (2:3) pret pamatturnīra spēcīgāko vienību Pardubices "Dynamo".

32 gadus vecais pasaules meistarsacīkšu medaļnieks šodien laukumā pavadīto 17 minūšu laikā pavisam izdarīja divus metienus pa vārtiem, pielietoja spēka paņēmienu, kā arī nopelnīja noraidījumus par pārmērīgu iesaistīšanos asumos, kā arī par sitienu ar nūju un lietderības koeficientu +1.

Freibergs šosezon Ekstralīgā piedalījies 57 spēlēs, nopelnot 11 (3+8) punktus un kopējo lietderības rādītāju +2. Divus no trim vārtiem latvietis guvis tieši izslēgšanas cīņu turnīrā.

Sērija ilgs līdz četriem panākumiem.

Zviedrijas augstākās līgas (SHL) ceturtdaļfinālā iekļuva Engelholmas "Rögle", izbraukumā ar 3:2 uzveicot "Timrå" un astotdaļfināla sērijā triumfējot ar 2-0. Rodrigo Ābols spēlēto 18 minūšu laikā rezultatīvi piespēlēja, kad Albins Sudsvīks panāca 2:0, kā arī izrādījās pārāks sešos no 17 iemetieniem un ieguva lietderību +1.

28 gadus vecajam uzbrucējam šosezon Zviedrijā 52 cīņās 28 (15+13) punkti un lietderības rādītājs -16. Astotdaļfināla pirmajā kaujā latvietis guva vārtus.

"Timrå" hokejisti šodien veica par 32 (!) metieniem vairāk (43-11), "Rögle" cietoksni teicami sargājot Kristoferam Rifalkam.

Ceturtdaļfinālā "Rögle" spēkosies vai nu pret Kārlstades "Färjestad", vai Vekšes "Lakers".

Izmantotie avoti:
https://www.hokej.cz/zapas/2913133/...
https://www.shl.se/game-center/qd4-...

     [+] [-]

, 2024-03-19 12:09, pirms 2 mēnešiem
Ralfa Freiberga vārti - https://youtu.be/33Crskm09es