Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam 1+1, komanda zaudē

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Ķēniņam 1+1, komanda zaudē
Ronalds Ķēniņš
Foto: www.zsclions.ch

Lieliska atgriešanās laukumā pēc IIHF starptautiskā loga izdevusies Ronaldam Ķēniņam, kas kārtējā Šveices hokeja līgas regulārās sezonas spēlē atzīmējies ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli. Spēles šovakar aizvadīja arī Māra Jasa un Aleksandra Macijevska pārstāvētie klubi.

Cīrihē notiekošajā spēlē jau mača devītajā minūtē vadībā izdevās izvirzīties Bernes hokejistiem, kad mača rezultātu atklāja Martins Pluss. Perioda nogalē rezultātu dubultoja cits Šveices izlases uzbrucējs - Ivo Rītemans. Otrā trešdaļa tika aizvadīta bez vārtu guvumiem.

Trešā perioda pašā ievadā 3:0 izdevās panākt Dāvidam Jobinam, taču perioda vidū pirmos vārtus mājinieku labā guva Ronalds Ķēniņš. Divas minūtes vēlāk pēc Ķēniņa piespēles 2:3 panāca Zviedrijas izlases veterāns Mihaels Nīlanders, taču atlikušajā laikā neizšķirtu cīrihiešiem panākt tā arī neizdevās, ļaujot uzvaru svinēt Bernes hokejistiem.

Ronalds Ķēniņš mačā guva savus trešos vārtus šosezon, kopā 23 aizvadītās spēlēs atzīmējoties ar nu jau 8 rezultativitātes punktiem. Nākamo spēli klubs aizvadīs piektdien, 18. novembrī, kad tiksies ar Rapersvīlas "Lakers" vienību.

Bratislavas "Slovan" pārliecinoša uzvara

Par spīti Žilinas hokejistu gūtajiem vārtiem mača pirmajā minūtē, pārliecinošu uzvaru ar 5:1 šī vakara Slovākijas Ekstralīgas mačā piedzīvojas Bratislavas "Slovan", kuras labā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās komandas līderi Miroslavs Šatans un Romāns Kukumbergs.

Mačā piedalījās arī Māris Jass. Līdz ar šo uzvaru, "Slovan" līgas kopvērtējumā ierindojas trešajā vietā, par diviem punktiem atpaliekot no Košices un Skalicas komandām. Nākamo spēli bratislavieši aizvadīs 18. novembrī.

Macijevska "Stjernen" piedzīvo sagrāvi

Aleksandra Macijevska pārstāvētā Norvēģijas hokeja līgas vienība "Stjernen Hockey" šovakar piedzīvoja sagrāvi, ar 1:6 piekāpjoties "Lorenskog IF" hokejistiem, kuru labā četrus no sešiem vārtiem guva brāļi Knuts Henrihs un Lars Ēriks Speti.

Macijevskis šajā spēlē izdarīja trīs metienus pa pretinieku sargātajiem vārtiem, ar rezultativitāti neizcēlās, bet, par spīti komandas rezultātam, maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Nākamo spēli "Stjernen" vienība aizvadīs parīt, 17. novembrī.

Izmantotie resursi:

ZSC Lions: Welcome to the official Site of...
Home | HC Slovan Bratislava | Sezóna 2011 /...
Pointstreak Sports Technologies - The Leader...

  +1 [+] [-]

, 2011-11-15 23:46, pirms 13 gadiem
Nezināju, ka Macijevskis vēl spēlē.

     [+] [-]

, 2011-11-16 00:00, pirms 13 gadiem
Un kā tur ir - Dinamo ir pievienojies tas somu vārtsargs???

  +2 [+] [-]

, 2011-11-16 00:14, pirms 13 gadiem
Supervaronis rakstīja: Un kā tur ir - Dinamo ir pievienojies tas somu vārtsargs???
Jā, baumu līmenī

     [+] [-]

, 2011-11-16 07:28, pirms 13 gadiem
Vinam , komandaa izstaas visi riziki..

     [+] [-]

, 2011-11-16 08:20, pirms 13 gadiem
Malacis Ķēniņš,bet Nilanderam nez kāpēc vārds angliskots no Mihaels uz Maiklu.