Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balinskim otrie vārti AHL, S. Vilmanim un A. Bergmanim precīzi metieni uzvarās

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Balinskim otrie vārti AHL, S. Vilmanim un A. Bergmanim precīzi metieni uzvarās
Foto: Charlotte Chekers

Naktī uz svētdienu Amerikas hokeja līgā vārtus guva Uvis Balinskis, kurš tādējādi palīdzēja Šarlotas ''Checkers'' ar 5:2 pieveikt Ročesteras ''Americans''. Ontārio hokeja līgā ar precīzu metienu panākumā izcēlās Sandis Vilmanis, bet NCAA komandas panākumu ar vārtiem sekmēja Arvils Bergmanis.

AHL

• Amerikas hokeja līgā, spēlējot zem klajas debess, vārtus Šarlotas ‘’Checkers’’ rindās guva aizsargs Uvis Balinskis. Kopumā šonakt ‘’Checkers’’ ar 5:2 apspēlēja Ročesteras ‘’Americans’’. Otrā perioda 12. minūtē Balinskis ar precīzu metienu panāca 2:2. Spēlē Balinskim trīs metieni uz vārtiem un pozitīva lietderība (+2).

• 12 spēlēs Amerikas hokeja līgā Balinskim jau divi gūti vārti un astoņas rezultatīvās piespēles. Sezonu viņš sāka Floridas ‘’Panthers’’, ar kuru vasarā noslēdza divvirzienu līgumu un kas ar viņu pagarināja vienošanos vēl uz divām sezonām.

• Ar 40 punktiem ‘’Checkers’’ ieņem sesto vietu Atlantijas divīzijā.

• Citā spēlē uzvarēja Artūra Šilova Abotsfordas ‘’Canucks’’, kas ar 5:2 pārspēja Taksonas ‘’Roadrunners’’. Šilovs palika ‘’Canucks’’ rezervē, vārtu drošību uzticot Ņikitam Tolopilo, kurš atvairīja 27 no pretinieku izdarītajiem 29 metieniem.

OHL

• Ontārio hokeja līgā ar precīzu metienu Nortbejas ‘’Battalion’’ rindās izcēlās Sandis Vilmanis, palīdzot ar 6:3 pieveikt ‘’Greyhounds’’. Vilmanis guva uzvaras vārtus trešā perioda 15. minūtē. Kopumā viņam septiņi metieni uz vārtiem un pozitīva lietderība (+2). Ar 46 punktiem klubs Austrumu konferencē ieņem augsto trešo vietu.

WHL

• Rietumu hokeja līgā uzvarēja Bogdana Hodasa ‘’Ice Tigers’’, kas izbraukumā ar 3:2 pārspēja ‘’Hurricanes’’. Hodass gan nespēlēja daudz, jo pirmā perioda 15. minūtē par kautiņu ar pretinieku hokejistu Landenu Vordu saņēma noraidījumu līdz spēles beigām. Sev atvēlētajā laikā Hodasam divi metieni uz vārtiem. Austrumu konferencē klubs ieņem otro vietu.

QMJHL

• Kvebekas junioru hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Nika Feņenko ‘’Drakkar’’, kas ar 0:4 piekāpās ‘’Huskies’’. Feņenko vienu reizi meta uz vārtiem, nopelnīja vienu noraidījumu un negatīvu lietderību (-2). Austrumu konferencē klubs gan ir līderis.

• Sauso zaudējumu piedzīvoja arī Pētera Bulāna ‘’Sagueneens’’, kas ar 0:3 atzina ‘’Armada’’ pārākumu. Bulānam četri metieni uz vārtiem, viens spēka paņēmiens un negativa lietderība (-1). Ar 41 punktu klubs ieņem sesto vietu Austrumu konferencē.

• Uzvarēja Ērika Mateiko Seintdžonas ‘’Sea Dogs’’, kas ar 2:1 apspēlēja ‘’Tigres’’. Mateiko trīs metieni uz vārtiem, divi uzvarēti iemetieni no astoņiem un četri spēka paņēmieni. ‘’Sea Dogs’’ Austrumu konferencē ieņem priekšpēdējo vietu.

ECHL

• Austrumkrasta hokeja līgā uzvarēja Markusa Komula ‘’Lions’’, kas ar 5:2 pieveica Atlantas ‘’Gladiators’’. Komulam viens metiens uz vārtiem un pozitīva lietderība (+2). Ar 37 punktiem klubs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē.

USHL

• Amerikas hokeja līgā ar rezultatīvu piespēli ‘’Buccaneers’’ uzvaru ar 6:4 pār ‘’Phantoms’’ kaldināja Dāvis Borozinskis. Viņš rezultatīvi piespēlēja trešajos gūtajos vārtos otrā perioda beigās. Spēli gan Borozinskis noslēdza ar negatīvu lietderību (-1). Rietumu konferencē klubs ieņem sesto vietu.

• Zaudēja Rainera Rullera un Patrika Bērziņa pārstāvētā Medisonas ‘’Capitals’’, kas ar 0:1 piekāpās Grīnbejas ‘’Gamblers’’. Rulleram trīs metieni uz vārtiem, bet Bērziņš palika rezervē. Ar 36 punktiem ‘’Capitols’’ Austrumos ieņem piekto vietu.

NCAA

• NCAA pēcspēles metienos uzvarēja Arvila Bergmaņa Aļaskas ‘’Nanooks’’, kas ar 3:2 pārspēja citu Aļaskas komandu ‘’Anchorage’’. Bergmanis trešā perioda devītajā minūtē ar precīzu metienu panāca izlīdzinājumu 2:2. Kopumā hokejists deviņas reizes meta uz vārtiem, nopelnīja vienu noraidījumu un pozitīvu lietderību (+1).

• Zaudēja Ralfa Bergmaņa ‘’Vermont’’, kas ar 1:3 piekāpās ‘’Northeastern’’ komandai. Ralfam Bergmanim divi metieni uz vārtiem, viens bloķēts metiens un negatīva lietderība (-1).

• Zaudēja arī Dana Ločmeļa Masačūsetas komanda, kas ar 1:4 piekāpās ‘’Merrimack’’. Ločmelim četri metieni uz vārtiem, viens bloķēts metiens, astoņi uzvarēti iemetieni no 15 un negatīva lietderība (-1).

• Neveiksmi piedzīvoja arī Martina Laviņa Ņūhempšīras ‘’Wildcats’’, kas ar 0:3 atzina Bostonas Universitātes komandas pārākumu. Laviņam trīs metieni uz vārtiem, četri uzvarēti iemetieni no sešiem, viens bloķēts metiens un negatīva lietderība (-1).

• Uzvarēja Riharda Simanoviča un Raimonda Vītoliņa Maiami komanda, kas ar 4:3 apspēlēja Rietumu Mičigānas ‘’Broncos’’. Simanovičam divi metieni uz vārtiem, bet Vītoliņš spēli noslēdza ar rezultatīvu piespēli, četriem metieniem uz vārtiem, diviem uzvarētiem iemetieniem no deviņiem un pozitīvu lietderību (+1).

• Papildlaikā uzvarēja Klāva Veinberga Kolorādo koledža, kas ar 3:2 pieveica Dulūtas ‘’Bulldogs’’. Veinbergam pieci uzvarēti iemetieni no sešiem un negatīva lietderība (-1).

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://chl.ca/ohl/gamecentre/26869/
https://chl.ca/whl/gamecentre/1020698/
https://chl.ca/lhjmq/en/gamecentre/...
https://echl.com/games/2024/01/13/t...
https://ushl.com/ht/#/daily-schedul...
https://www.uscho.com/gameday/

     [+] [-]

, 2024-01-14 08:40, pirms 9 mēnešiem
viss ir ok ,bet buutu laiks kaadu speeli nhl nospeeleed,tik jaagaida kad panteeraam kaads aizsardzins nopliisiis jo labu aizsargu tur netruukst!!

  +3 [+] [-]

, 2024-01-14 09:00, pirms 9 mēnešiem
Sandim Vilmanis vārti OHL - https://youtu.be/yJL_vlJIcIA

  +1 [+] [-]

, 2024-01-14 09:01, pirms 9 mēnešiem
Uvja Balinska vārti - https://youtu.be/VPbPqD1QbJo

  -2 [+] [-]

, 2024-01-14 11:25, pirms 9 mēnešiem
Kāds var pateikt kā PČ labākais spēlētājs var būt rezervists AHL?! Un pat ja spēlē, tad pa 5 ripām laiž! Manuprāt pārāk liels regress!

     [+] [-]

, 2024-01-14 11:53, pirms 9 mēnešiem
Riko rakstīja: Kāds var pateikt kā PČ labākais spēlētājs var būt rezervists AHL?! Un pat ja spēlē, tad pa 5 ripām laiž! Manuprāt pārāk liels regress!
Ir jau arī labas spēles šosezon bijušas
Nav stabilitāte
Tauta runā, ka problēma līdzīga kā Ozo bija un Dāvim

     [+] [-]

, 2024-01-14 12:12, pirms 9 mēnešiem
Riko rakstīja: Kāds var pateikt kā PČ labākais spēlētājs var būt rezervists AHL?! Un pat ja spēlē, tad pa 5 ripām laiž! Manuprāt pārāk liels regress!
Šilovs spēlēja iepriekšējā spēle un zaudēja. Back-to-back spēle, tāpēc iedeva uzspēlēt otram vārtsargam. Artūram tā pat ir labāki stati nekā Tolopilo. 21 spēlē 11 uzvaras 3 OT zaudējumi. Nav jau tā, ka nenormālais regress. Komanda tomēr nav tikai viņš viens pats. Ja aizsardzība nepalīdz (kas AHL nav nekāda spīdošā, tad arī neiet) Pēdējās 6 viņa spēlēs 30+ metieni (pat 45 vienā spēlē) un tajās 6 spēlēs ir 3 uzvaras 3 zaudejumi. Normāli sezonas vidū Janvāra spēlēs. Nav ko panikot

  +1 [+] [-]

, 2024-01-14 12:52, pirms 9 mēnešiem
Te vienam bik smiltis galvā. Rakstā ir Balinska gols, bet nē ielikšu es ar, lai kādu skatījumu dabūtu. Un tā regulāri. Klauns

     [+] [-]

, 2024-01-14 13:41, pirms 9 mēnešiem
Apskaužama vārtu guvuma kvalitāte!

     [+] [-]

, 2024-01-14 15:39, pirms 9 mēnešiem
Flashlight user rakstīja: Te vienam bik smiltis galvā. Rakstā ir Balinska gols, bet nē ielikšu es ar, lai kādu skatījumu dabūtu. Un tā regulāri. Klauns
Esi sev uzdevis jautājumu kādēļ tev ir šāda agresīva reakcija uz to, ka cilvēks ieliek linku ar golu?

p.s. esmu diezgan pārliecināts, ka video rakstā tika pievienots tikai pēc CalgaryFlames1 komentāra, bet tas pat nav tik svarīgi, jo es tavā vietā padomātu pats par savu reakciju. Tāds draudzīgs aicinājums!

     [+] [-]

, 2024-01-14 15:40, pirms 9 mēnešiem
Veinbergs beidzot spēlē. Prieks!

     [+] [-]

, 2024-01-14 16:24, pirms 9 mēnešiem
Riko rakstīja: Kāds var pateikt kā PČ labākais spēlētājs var būt rezervists AHL?! Un pat ja spēlē, tad pa 5 ripām laiž! Manuprāt pārāk liels regress!
Mierīgi, jau čempionata bija redzams, ka krietni pārspīlēts ir tas MVP. Aizsargi musenje ar zobiem uzlasjja ripas(visvairāk bloķēto metienu starp visām komandām). Silovs noķēra to, kas bija jānoķer. Ielaida pāris, ko varēja neielaist, bet arī izvilka pāris, ko vajadzēja ielaist. Stabili,labi, bet ne izcili. Pārāk maz ker ripas un daudz atsit neveiksmīgi (sev priekšā vai uz sāniem priekšā nevis uz stūrī)