Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis atvaira 39 metienus uzvarā, Jevpalovam vārti, Krastenbergam 1+2

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gudļevskis atvaira 39 metienus uzvarā, Jevpalovam vārti, Krastenbergam 1+2
Ņikita Jevpalovs
Foto: instagram.com/sjbarracuda

Ziemeļamerikas hokeja laukumos ražīgas spēles izdevušās Latvijas pārstāvjiem - par pirmo zvaigzni atzina gan vārtsargu Kristeru Gudļevski, gan uzbrucēju Renāru Krastenbergu, savukārt uzbrucējs Ņikita Jevpalovs guva vārtus un kļuva par trešo zvaigzni.

Amerikas Hokeja līgā Sirakjūzas "Crunch" izbraukumā ar 3:2 pieveica Jutikas "Comets", pārsvaru iegūstot pirmajās divās trešdaļās un turpinājumā izturot pretinieku spiedienu. Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts uzvarētāju vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš atvairīja 39 no 41 laukuma saimnieku metiena, un tas bija sezonas augstākais rādītājs (iepriekš tikai divos mačos bija nācies atvairīt vairāk par 30 metieniem).

Savukārt Sanhosē "Barracuda" savā laukumā guva trīs bezatbildes vārtus un ar 4:1 apspēlēja Ontario "Reign". 44. minūtē pārsvaru dubultoja Ņikita Jevpalovs, kurš guva astotos vārtus sezonā un tika atzīts par mača trešo zvaigzni. Pirmās maiņas uzbrucējs dueli pabeidza ar diviem metieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

Ontario Hokeja līgā Ošavas "Generals" mājās ņēma virsroku duelī pret Nortbejas "Battalion" – 7:4. Par spēles pirmo zvaigzni atzina Renāru Krastenbergu, kurš guva laukuma saimnieku trešos vārtus, kā arī piespēlēja otrajos un sestajos. Tādējādi uzbrucējs maču pabeidza ar trim punktiem, pozitīvu lietderības koeficientu +3 un trim metieniem pa vārtiem.

Savienoto Valstu Hokeja līgā "Sioux City Musketeers" izbraukumā ar 3:2 pēcspēles metienos apspēlēja "Sioux Falls Stampede". Matīss Kivlenieks atvairīja 29 no 31 metiena, kā arī visus trīs pretinieku bullīšus. Medisonas "Capitols" viesos ar 3:2 pagarinājumā pieveica Dabjūkas "Fighting Saints". Verneram Eglem divi metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

     [+] [-]

, 2017-02-13 09:55, pirms 8 gadiem
Nez vai Sharks piedāvās līguma pagarinājumu Jevpalovam? Progress ar iepriekšējo sezonu ir redzams. Ieliekot 1.maiņā čalis galīgi nekrīt ārā no spēles.
Krastenbergs malacis, ja būtu labs aģents, tad gan jau tiktu draftēts.

     [+] [-]

, 2017-02-13 11:43, pirms 8 gadiem
naida parpilns agresivs jaunietis 120102935163046 rakstīja: Nez vai Sharks piedāvās līguma pagarinājumu Jevpalovam? Progress ar iepriekšējo sezonu ir redzams. Ieliekot 1.maiņā čalis galīgi nekrīt ārā no spēles.
Krastenbergs malacis, ja būtu labs aģents, tad gan jau tiktu draftēts.
jākrāj punkti, Golovkovam bija pats Larionovs, ja nemaldos. Draftēts netika.

     [+] [-]

, 2017-02-13 11:52, pirms 8 gadiem
Nekā jau daudz Sanhosē nav centra pozīcijā. Jāņem vērā, ka Torntonam ir 37 gadi un pēdējais līguma gads, tur jāskatās, kas notiks ar viņu tālāk. No sistēma esošajiem, kam nav vienvirziena līgums Denijs O'Regans droši vien labāks par Jevpalovu, vismaz, kā punktu guvējs, bet nu Fjūčeru prospektos, kā otrs talantīgākais sistēmas centrs ir ierindots ROURKE CHARTIER , kuram vismaz statistika būtiski neatšķiras no Jevpalova, par spēli aizsardzībā droši vien var spriest tikai tie, kuri regulāri skatās AHL. MARCUS VELA vel spēlēs NCAA, bet nu jebkurā brīdī, jau var kādu citu pārkvalificēt par centru vai arī kādu nodraftēt pirmajā kārtā.

     [+] [-]

, 2017-02-13 12:19, pirms 8 gadiem
mammal rakstīja: jākrāj punkti, Golovkovam bija pats Larionovs, ja nemaldos. Draftēts netika.
Varētu būt jo Galavkova tēvs tak spēlēja vienā maiņā ar Larionovu ,tad jau paziņas normāli.

     [+] [-]

, 2017-02-13 12:31, pirms 8 gadiem
coffijs rakstīja: Varētu būt jo Galavkova tēvs tak spēlēja vienā maiņā ar Larionovu ,tad jau paziņas normāli.
Par vienu maiņu nezinu, bet abi ir spēlējuši kopā PSRS U20 izlasē un abi ir divkārtēji U20 čempioni (1979. un 1980. gados).

     [+] [-]

, 2017-02-13 14:00, pirms 8 gadiem
Tēvs spēlēja PSRS (U20) 1.maiņā. Golovkovs - Larionovs - Krutovs

     [+] [-]

, 2017-02-13 17:10, pirms 8 gadiem
Edgars rakstīja: Nekā jau daudz Sanhosē nav centra pozīcijā. Jāņem vērā, ka Torntonam ir 37 gadi un pēdējais līguma gads, tur jāskatās, kas notiks ar viņu tālāk. No sistēma esošajiem, kam nav vienvirziena līgums Denijs O'Regans droši vien labāks par Jevpalovu, vismaz, kā punktu guvējs, bet nu Fjūčeru prospektos, kā otrs talantīgākais sistēmas centrs ir ierindots ROURKE CHARTIER , kuram vismaz statistika būtiski neatšķiras no Jevpalova, par spēli aizsardzībā droši vien var spriest tikai tie, kuri regulāri skatās AHL. MARCUS VELA vel spēlēs NCAA, bet nu jebkurā brīdī, jau var kādu citu pārkvalificēt par centru vai arī kādu nodraftēt pirmajā kārtā.
Vai tad Jevpalovs spēlē centrā? LW/RW

  +2 [+] [-]

, 2017-02-13 17:14, pirms 8 gadiem
mikushkins rakstīja: Vai tad Jevpalovs spēlē centrā? LW/RW
sezonas otrajā pusē jā.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-13 22:57, pirms 8 gadiem
mikushkins rakstīja: Vai tad Jevpalovs spēlē centrā? LW/RW
Vēsturiski LW, bet šosezon iespēlēts visās pozīcijas, trenerim viņš iepatikās centrā, ļoti ticams, ka tur arī paliks.