Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovs ar ceturto sauso spēli sezonā palīdz klubam uzvarēt AHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šilovs ar ceturto sauso spēli sezonā palīdz klubam uzvarēt AHL
Artūrs Šilovs. Foto: Abbotsford Canucks

Naktī uz svētdienu Amerikas Hokeja līgā uzvarēja Abotsfordas ''Canucks'', kas ar 6:0 sagrāva Hendersonas ''Silver Knights''. Visus pretinieku 27 metienus atvairīja Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto sauso spēli sezonā.

AHL

• Ar ceturto sauso spēli šajā sezonā Artūrs Šilovs palīdzēja Abotsfordas ‘’Canucks’’ Amerikas Hokeja līgā ar 6:0 pārspēt Hendersonas ‘’Silver Knights’’.

• Šilovs atvairīja visus 27 pretinieku izdarītos metienus. Viņu atzina par spēles pirmo zvaigzni.

• Jāmin, ka Šilovs visu sezonu pavadījis AHL, bet šonakt ‘’Canucks’’ sastāvā traumu guva Tačers Demko, nespējot turpināt spēli pret ‘’Jets’’. Pagaidām viņa traumas nopietnība nav zināma.

• Līdz ar uzvaru ‘’Canucks’’ pārtrauca trīs zaudējumu sēriju un ar 64 punktiem ieņem septīto vietu Klusā okeāna divīzijā.

• Citā spēlē zaudēja Uvja Balinska Šarlotas ‘’Checkers’’, kas ar 2:3 piekāpās Heršijas ‘’Bears’’.

• Balinskim divi metieni uz vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. ‘’Checkers’’ zaudēja otro reizi piecu maču laikā un ar 62 punktiem ieņem piekto vietu Atlantijas divīzijā.

ECHL

• Austrumkrasta hokeja līgā uzvarēja Markusa Komula ‘’Lions’’, kas ar 3:1 pārspēja Vorčesteras ‘’Railers’’. Komulam viens metiens un pozitīva lietderība (+2). Ar 52 punktiem klubs ieņem 12. vietu Austrumu konferencē.

OHL

• Ontārio hokeja līgā zaudēja Sanda Vilmaņa Nortbejas ‘’Batallion’’, kas ar 2:4 piekāpās ‘’Colts’’. Vilmanim divi metieni uz vārtiem un negatīva lietderība (-2). Klubam pārtrūka trīs uzvaru sērija, ar 74 punktiem Austrumos esot ceturtajā vietā.

WHL

• Rietumu hokeja līgā zaudēja Bogdana Hodasa ‘’Ice Tigers’’, kas ar 3:8 atzina ‘’Raiders’’ pārākumu. Hodasam viens metiens uz vārtiem un negatīva lietderība (-3). Klubs piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas un ceturto piecu maču laikā. Ar 77 punktiem tas ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

QMJHL

• Kvebekas junioru hokeja līgā Pētera Bulāna ‘’Sagueneens’’ ar 5:3 apspēlēja Nika Feņenko ‘’Drakkar’’. Bulāns asistēja kluba pirmajos gūtajos vārtos. Tāpat viņam četri metieni un pozitīva lietderība (+1). Feņenko četri metieni un trīs izpildīti spēka paņēmieni. ‘’Drakkar’’ ir Austrumu konferences līdere, bet ‘’Sagueneens’’ ieņem piekto vietu.

• Papildlaikā zaudēja Akseļa Ozola ‘’Islanders’’, kas ar 3:4 piekāpās ‘’Wildcats’’. Ozols kluba vārtos atvairīja 32 no 36 metieniem, tiekot atzītam par spēles trešo zvaigzni. ‘’Islanders’’ ar 55 punktiem ir astotajā vietā Austrumu konferencē.

USHL

• ASV hokeja līgā uzvarēja Patrika Bērziņa un Rainera Rullera Medisonas ‘’Capitals’’, kas papildlaikā ar 3:2 apspēlēja ‘’Stampede’’. Bērziņš palika rezervē, bet Rulleram rezultatīva piespēle pirmajos gūtajos vārtos.

• Uzvarēja arī Dāvja Borozinska ‘’Buccaneers’’, kas ar 2:1 apspēlēja ‘’Fighting Saints’’. Borozinskis ar ierakstiem statistikā neizcēlās.

NCAA

• NCAA ar rezultatīvu piespēli izcēlās Gļebs Prohorenkovs, palīdzot Niagaras ‘’Purple Eagles’’ ar 5:1 pārspēt ‘’Heart Pioneers’’. Kopumā viņam četri metieni, viens bloķēts metiens un uzvarēti desmit no 23 iemetieniem.

• Ar piespēli izcēlās arī Dans Ločmelis, taču viņa pārstāvētā Masačūsetas ‘’Minuteman’’, ar 3:4 piekāpās Meinas ‘’Black Bears’’. Spēlē Ločmelim deviņi metieni uz vārtiem un uzvarēti 21 no 21 iemetiena.

• Uzvarēja Martina Laviņa un Kristapa Skrastiņa Ņūhempšīras ‘’Wildcats’’, kas ar 4:0 pārspēja Ģirta Silkalna Masačūsetas ‘’Lowell’’. Uzvarētājiem Laviņam divi metieni, četri bloķēti metiens, viens uzvarēts iemetiens no sešiem un pozitīva lietderība (+1), bet Skrastiņam pieci metieni, divi bloķēti metieni, trīs uzvarēti iemetieni no četriem un pozitīva lietderība (+1). Zaudētājiem Silkalnam viens metiens un negatīva lietderība (=1).

• Zaudēja Klāva Veinberga Kolorādo koledžas ‘’Tigers’’, kas ar 3:4 piekāpās Denveras ‘’Pioneers’’. Veinbergam trīs metieni, 11 uzvarēti iemetieni no 16 un negatīva lietderība (-1).

• Zaudēja arī Riharda Simanoviča un Raimonda Vītoliņa Maiami, kas ar 1:6 atzina Rietummičigānas ‘’Broncos’’ pārākumu. Simanovičam trīs metieni, bet Vītoliņam četri metieni, uzvarēti seši no 13 iemetieniem un negatīva lietderība (-2).

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League
https://chl.ca/ohl/gamecentre/27087/
https://echl.com/games/2024/03/09/t...
https://chl.ca/whl/gamecentre/1020943/
https://chl.ca/lhjmq/en/
https://ushl.com/ht/#/daily-schedul...
https://www.uscho.com/gameday/

     [+] [-]

, 2024-03-10 10:17, pirms 2 mēnešiem
Artūram AHL spēcīgs konkurents, kas liek iespringt. Ja nāksies kādu saukt augšā, tad domāju tas būs Artūrs, jo kaut neliela, bet pieredze NHL viņam ir.

     [+] [-]

, 2024-03-10 11:20, pirms 2 mēnešiem
Arturčiks nospēlēja Elvja stilā💪👍🇱🇻

     [+] [-]

, 2024-03-10 11:32, pirms 2 mēnešiem
Iespējams Šilovam ir parādijusies ļoti minimāla cerība uz izsaukumu, jo Demko ir nedaudz apbružājies, bet tas it kā neesot nekas nopietns. Redzēs.

     [+] [-]

, 2024-03-10 12:48, pirms 2 mēnešiem
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Iespējams Šilovam ir parādijusies ļoti minimāla cerība uz izsaukumu, jo Demko ir nedaudz apbružājies, bet tas it kā neesot nekas nopietns. Redzēs.
varot visu pirmo kārtu izlaist.

     [+] [-]

, 2024-03-10 15:00, pirms 2 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Artūram AHL spēcīgs konkurents, kas liek iespringt. Ja nāksies kādu saukt augšā, tad domāju tas būs Artūrs, jo kaut neliela, bet pieredze NHL viņam ir.
Artūra šī brīža problēma ir tā, ka pēc sezonas beidzas līgums, kamēr belaram vēl būs 1 vai 2 sezonas. Artūŗs šogad nav parādījis neko tādu, kas liecinātu, ka viņam turpinās izaugsme..Līdz ar to par vārtsargu sadalīju Canucks sistēmā ir daudz jautājumu, jo līgums beidzas arī Desmitam. Ja viņu plāns ir celt augša kādu no AHL un taisīt par otro nr, gribas domāt, ka Arčam būs gan līgums, gan nākamgad iespējas sevi apliecināt arī NHL. Ja 2. nr meklēs vasarā brīvajos aģentos vai maiņās - tad Arčam var nākties arī meklēt jaunu darba vietu.

     [+] [-]

, 2024-03-10 19:10, pirms 2 mēnešiem
Aizsardzības ministrs

     [+] [-]

, 2024-03-10 19:18, pirms 2 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Artūra šī brīža problēma ir tā, ka pēc sezonas beidzas līgums, kamēr belaram vēl būs 1 vai 2 sezonas. Artūŗs šogad nav parādījis neko tādu, kas liecinātu, ka viņam turpinās izaugsme..Līdz ar to par vārtsargu sadalīju Canucks sistēmā ir daudz jautājumu, jo līgums beidzas arī Desmitam. Ja viņu plāns ir celt augša kādu no AHL un taisīt par otro nr, gribas domāt, ka Arčam būs gan līgums, gan nākamgad iespējas sevi apliecināt arī NHL. Ja 2. nr meklēs vasarā brīvajos aģentos vai maiņās - tad Arčam var nākties arī meklēt jaunu darba vietu.
Mums 🇱🇻ir 2 NHL augstākā līmeņa vārtsargi - Elvis un Artūrs
Artūrs pagājušo sezon atzīts par pasaulē labāko -MVP💪🇱🇻

     [+] [-]

, 2024-03-10 19:55, pirms 2 mēnešiem
Danam gan iespaidīgi stati:

"Spēlē Ločmelim deviņi metieni uz vārtiem un uzvarēti 21 no 21 iemetiena."