Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Buncis rezultatīvi piespēlē, Indraša un Čukstes pārstāvētajai līderei zaudējums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Buncis rezultatīvi piespēlē, Indraša un Čukstes pārstāvētajai līderei zaudējums
Filips Buncis. Foto: Västervik IK

Zviedrijas pēc spēka otrajā hokeja līgā ar rezultatīvu piespēli komandas panākumā atzīmējās Filips Buncis, savukārt līdervienība ar Miku Indraši un Kārli Čuksti ierindā cieta zaudējumu izbraukumā.

Somija

Mikeli "Jukurit" viesos ar 3:5 piekāpās Turku TPS. Oskars Batņa spēlēja trešās maiņas centrā un laukumā pavadīja 18:46 minūtes, kuru laikā uzvarēja 45,5% iemetienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. "Jukurit" ieņem trešo vietu.

Jiveskiles JYP viesos ar 4:5 bullīšos zaudēja Oulu "Karpat". Miks Tumānovs bija pieteikts kā septītais aizsargs, bet uz ledus neizgāja.

Somija-2

"Hermes" savā laukumā ar 3:6 piekāpās Helsinku "Jokerit". Ernests Ošenieks spēlēja trešajā aizsargu pārī, laukumā pavadīja 18:14 minūtes, izdarīja četrus metienus un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Zviedrija-2

"Vasterviks" savā laukumā ar 4:1 pārspēja "Vasteras". Filips Buncis spēlēja pirmās maiņas centrā un panākumu kaldināja ar rezultatīvu piespēli. Uzbrucējs laukumā pavadīja 17:29 minūtes, uzvarēja 41% iemetienu un izdarīja vienu metienu pa vārtiem. 44 spēlēs Buncis sakrājis 13 punktus.

"Brynas" ar 2:5 piekāpās "Mora". Miks Indrašis spēlēja otrajā maiņā, laukumā pavadīja 20:33 minūtes un izdarīja divus metienus. Kārlis Čukste veidoja otro aizsargu pāri, laukumā pavadīja 17:20 minūtes un nopelnīja noraidījumu.

"Ostersunds" savā laukumā ar 2:1 pagarinājumā uzvarēja "Bjorkloven". Uzvarētājiem nespēlēja Georgs Golovkovs, zaudētājiem 5:26 minūtes laukumā pavadīja 17 gadus vecais Bruno Osmanis.

"Nybro Vikings" viesos bez savainotā Riharda Mareņa ar 1:2 zaudēja "Almtuna".