Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Straupe Ukrainā debitē ar diviem vārtiem, Apelim rezultatīva piespēle

Straupe Ukrainā debitē ar diviem vārtiem, Apelim rezultatīva piespēle
Jānis Straupe
Foto: Tensbergas "Vikings" "Facebook" konts

Ukrainas hokeja čempionātā šodien sekmīgi debitēja divi Latvijas hokejisti. Uzbrucējs Jānis Straupe guva divus vārtus, aizsargs Edgars Apelis atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bet viņu pārstāvētais klubs "Bily Bars" ar 10:1 sagrāva Ļvovas hokejistus.

Ukraina

Ukrainas čempionāta spēlē šodien "Bily Bars" ar 10:1 sakāva Ļvovas hokeja komandu. Uzvarētāju rindās debitēja ne tikai aizsargs Edgars Apelis, kurš pirmajā oficiālajā spēlē izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, bet arī uzbrucējs Jānis Straupe.

Pagājušā gada izskaņā Straupe atstāja Norvēģijas klubu "Vikings", bet šodien Ukrainas čempionātā debitēja ar diviem gūtiem vārtiem. Kā Sportacentrs.com apstiprināja pats sportists, 24 gadus vecais Straupe vienošanos ar "Bily Bars" noslēdzis līdz šīs sezonas beigām.

Uzvarētāju sastāvā mačam bija pieteikti arī aizsargi Ēriks Golubevs (15 spēlēs 0+5) un Vladislavs Balakuns (14 spēlēs 1+8), pēdējam izceļoties ar rezultatīvu piespēli. Spēles pieteikumā netika iekļauts uzbrucējs Vitālijs Hvorostiņins (13 spēlēs 4+3).

Itālija

Itālijas hokeja līgas mačā Mārtiņs Jakovļevs un "Fassa" ar 1:6 piekāpās "Ritten Sport" hokejistiem. Latvijas aizsargs (24 spēlēs 1+8) palika bez punktiem.

Kazahstāna

Kazahstānas hokeja čempionātā šodien spēles aizvadīja visi trīs Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi, pie tam visas trīs komandas tika pie uzvarām.

Temirtau "Arystan" ar 9:3 sakāva Almatas vienību. Mārtiņš Raitums tika galā ar 30 no 33 Almatas hokejistu metieniem, bet "Arystan" aizsargi Kristaps Nīmanis (24 spēlēs 0+2) un Atvars Tribuncovs (29 spēlēs 3+14) izdarīja pa rezultatīvai piespēlei.

Citā spēlē vicelīderis Kokšetau "Arlan" ar 3:0 uzveica HK "Astana". Mačam bija pieteikts "Arlan" aizsargs Renārs Demiters (12 spēlēs 0+2), bet ārpus pieteikuma palika uzbrucējs Andrejs Smirnovs (22 spēlēs 5+4).

Tikmēr Atirau "Beibarys" pēcspēles metienos ar 3:2 pārspēja Karagandas "Berkut". Mačā piedalījās "Beibarys" uzbrucēji Armands Bērziņš (34 spēlēs 5+14) un Aldis Āboliņš (26 spēlēs 4+7, šodien nerealizēts pēcspēles metiens), bet par pārējo trīs "Beibarys" latviešu – Mārtiņa Giptera (17 spēlēs 1+5), Edgara Branča (19 spēlēs 3+4) un Vladimira Mamonova (28 spēlēs 12+5) – dalību informācija raksta publicēšanas brīdī nebija pieejama.

Izmantotie resursi:
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
Официальный сайт ХК "БЕЛЫЙ БАРС"
pointstreak.com

     [+] [-]

, 2014-01-09 23:57, pirms 11 gadiem
Kazahstānā saka čempionāta līmenis audzis, bet informācija par to kāda bija 3-4 gadus atpakaļ tāda arī palikusi....

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 00:41, pirms 11 gadiem
zaipis rakstīja: Kazahstānā saka čempionāta līmenis audzis, bet informācija par to kāda bija 3-4 gadus atpakaļ tāda arī palikusi....
Tu gribēji HD tiešraides no turienes?
Internetā informācija ir, kam nav slinkums un māk internetu, daudz ko var atrast.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-10 01:05, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Tu gribēji HD tiešraides no turienes?
Internetā informācija ir, kam nav slinkums un māk internetu, daudz ko var atrast.
man pietiktu ar teksta tiešraidi, ja ne pointstreak, tad vismaz mūsu čempja līmenī...
statistiku viņi apkopo un ieliek apmēram reizi mēnesī...

p.s. mans teikums nebija par HD, slinkumu vai nemācēšanu atrast info, bet gan par to, ka Kazahstānas čempis informācijas līmenī kāds bija 3-4 gadus atpakaļ tāds ir arī pašlaik.

     [+] [-]

, 2014-01-10 01:16, pirms 11 gadiem
zaipis rakstīja: mans teikums nebija par HD, slinkumu vai nemācēšanu atrast info, bet gan par to, ka Kazahstānas čempis informācijas līmenī kāds bija 3-4 gadus atpakaļ tāds ir arī pašlaik.
Viņiem droši vien ar to pietiek - tā jau ir vietējā līga un orientēta uz vietējo auditoriju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja