Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vilmanis otro nakti pēc kārtas Kanādā tiek pie 1+1, Mežsargs atvaira 28 ripas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vilmanis otro nakti pēc kārtas Kanādā tiek pie 1+1, Mežsargs atvaira 28 ripas
Sandis Vilmanis (Nr. 22). Foto: IIHF

Pagājušajā naktī otrpus okeānam uz ledus kāpa vairāki latviešu hokejisti. Sekmīgāko sniegumu demonstrēja Sandis Vilmanis, kurš turpina uguņot Kanādā.

Ontario hokeja līgā (OHL) cīņā metās Sandis Vilmanis un Sārnijas ''Sting''. Komanda gan ar 3:5 zaudēja Vindsoras ''Spitfires''. Vilmanis otro maču pēc kārtas atzīmējās ar golu un rezultatīvu piespēli, tiekot atzīts par mača trešo zvaigzni jeb vērtīgāko spēlētāju. 14 spēlēs latvietis ticis pie 11 (5+6) rezultativitātes punktiem un ir komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs.

ASV hokeja līgā (USHL) uzvaru izcīnīja Traisitijas ''Storm'', kas ar 5:4 pieveica Fārgo ''Force''. Uzvarētāju vārtos stājās Kārlis Mežsargs, kurš tika galā ar 28 no 32 pretinieku metieniem, kaldinot savas komandas samocīto uzvaru. Traisitijas hokejisti izpildīja tikai 21 metienu vārtu rāmī, taču tas netraucēja tikt pie punktiem.

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) zaudējumu šonakt piedzīvoja Nika Feņenko Beikomo ''Drakkar''. Vienība ar 2:4 atzina Halifaksas ''Mooseheads'' pārākumu. Feņenko maču noslēdza ar vienu spēka paņēmienu, vienu metienu vārtu rāmī un lietderības rādītāju -2.

Pētera Bulāna pārstāvētā Šikotimi ''Saguenéens'' tikmēr ar 1:3 piekāpās Kvebekas ''Remparts'' hokejistiem. Latvieša statistikas ailītēs šoreiz tikai nullītes.

Izmantotie resursi:
https://ontariohockeyleague.com
https://ushl.com
https://theqmjhl.ca

  -1 [+] [-]

, 2022-11-04 13:48, pirms 2 gadiem
Mazajam Knublem no Fargo 10 spēlēs 12 punkti

     [+] [-]

, 2022-11-07 10:01, pirms 2 gadiem
un kāpēc nekur netiek pieminēts Brūveris, kuram pat iet labāk, kā Mežsargam?