Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram piektie vārti sezonā, Andersonam un Krastenbergam šovakar kopā 1+6

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Balceram piektie vārti sezonā, Andersonam un Krastenbergam šovakar kopā 1+6
Rūdolfs Balcers. Foto: die Bildmanufaktur/Imago Images/Scanpix

Šveices Nacionālajā līgā rezultatīvi turpina spēlēt viens no Latvijas valstsvienības līderiem Rūdolfs Balcers, kura vārtu guvums gan Cīrihes "Lions" komandu nepaglāba no zaudējuma (2:3) pagarinājumā pret "Zug".

Balcers uz ledus pavadīto 17 ar pusi minūšu laikā arī bloķēja pretinieka metienu un sakrāja lietderības koeficientu -2. 26 gadus vecais hokejists otrās trešdaļas 17. minūtē skaitliskajā vairākumā panāca rezultātu 2:0, nopelnot savu devīto. (5+4) punktu devītajā spēlē šosezon.

Cits pasaules meistarsacīkšu medaļnieks Ronalds Ķēniņš 12 ar pusi minūšu laikā reizi meta pa vārtiem, kamēr vārtsargs Ivars Punnenovs palika uz rezervistu soliņa, "Lausanne" pagarinājumā piekāpjoties (1:2) "Fribourg-Gottéron" komandai.

Uzbrucējs Oskars Lapinskis 10:48 minūšu laikā divreiz meta pa vārtiem un bloķēja metienu, palīdzot Langnavas "Tigers" ar 3:0 apspēlēt pastarīti "Ajoie".

Šveices pēc spēka otrajā līgā spilgtu vakaru izbaudīja uzbrucēji Toms Andersons (šosezon septiņās spēlēs 0+5) un Renārs Krastenbergs (4+4), kuriem, attiecīgi, četras rezultatīvas piespēles, kā arī vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles, "La Chaux-de-Fonds" ar 6:2 pārspējot Kisnahtas "Lions".

Trešo rezultatīvo piespēli šosezon veica uzbrucējs Rihards Melnalksnis, spēlētajās 12 ar pusi minūtēs arī izdarot un bloķējot pa vienam metienam, kā arī zaudējot vienā iemetienā un palīdzot "Olten" ar 6:1 sagraut "Sierre-Anniviers".

Uzbrucēju Darela Dukura (14 minūtēs divi bloķēti metieni un lietderība -1) un Riharda Puides (15 ar pusi minūtēs pieci metieni un uzvarēts viens no diviem iemetieniem) Bellinconas "Rockets" bullīšos ar 3:4 zaudēja "Thurgau".

Vācijas līgā (DEL) vārtsargs Kristers Gudļevskis atvairīja 23 no 25 pretinieku metieniem, sekmējot Brēmerhāvenes "Fischtown Pinguins" uzvaru (3:2) pagarinājumā pār valsts vicečempioni "ERC Ingolstadt".

31 gadu vecais hokejists šosezon laukumā devies piecās no septiņām spēlēm.

Zviedrijas līgā (SHL) triju panākumu virkne pārtrūka aizsarga Kristiāna Rubīna (18 minūšu laikā metiens pa vārtiem un lietderības koeficients -1) Ērnšeldsvīkas "MoDo", savā laukumā kapitulējot (0:4) "Leksand" priekšā.

"Allsvenskan" līgā uzbrucēja Filipa Bunča (16 minūtēs bija pārāks septiņos no 16 (43,75%) iemetieniem, reizi meta pa vārtiem, nopelnīja lietderību +1 un veica trīs spēka paņēmienus) "Västervik" apspēlēja (5:3) Georga Golovkova (17:17 minūtēs pa vienam metienam un spēka paņēmienam, kā arī +/- koeficients -1), "Östersund", tādējādi izcīnot pirmo uzvaru aizvadītajās piecās spēlēs un pretiniekiem sagādājot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Čehijas Ekstralīgā sesto zaudējumu astoņās cīņās piedzīvoja uzbrucēja Roberta Bukarta (21 ar pusi minūtes laikā izpelnījās divu minūšu noraidījumu un sakrāja +/- koeficientu +1) Ostravas "Vítkovice Ridera", izbraukumā atzīstot Prāgas "Sparta" pārākumu (2:3).

Dānijas meistarsacīkstēs 33 gadus vecā Gunāra Skvorcova sestais vārtu guvums un astotais punkts sezonā Odenses "Bulldogs" hokejistus nepaglāba no zaudējuma (4:5) pret Rungstedas "Seier Capital". Odensiešu rindās metienu pa vārtiem veica aizsargs Harijs Brants.

Aizsargs Oskars Cibuļskis divreiz meta pa vārtiem un uzbrucējs Andris Džeriņš nopelnīja noraidījumu, kura laikā pretinieki guva vārtus, Herningas "Blue Fox" vienībai mājās ar 4:3 bullīšos uzvarot Frederikshāvnas "White Hawks".

24 gadus vecais uzbrucējs Ņikita Ahtonovs saņēma divu minūšu sodu par pretinieka klupināšanu, Redovres "Mighty Bulls" komandai viesos ciešot sakāvi (0:4) pret čempioni Olborgas "Pirates".

Francijas meistarsacīkšu astotajā spēļu kārtā otros vārtus šosezon guva uzbrucējs Oļegs Šišļaņņikovs (sezonā kopumā 1+2), viņa Gapas "Rapaces" savā laukumā zaudējot (1:3) Amjēnas "Gothiques". 27 gadus vecais hokejists šovakar tika atzīts par komandas vērtīgāko spēlētāju.

Ņikita Jevpalovs (sezonā 2+6) iemeta Bordo "Boxers" izšķirošos vārtus panākumā (2:1) pār Briansonas "Diables Rouges". 2018. gada pasaules meistarsacīkšu dalībnieks šovakar veica četrus metienus pa vārtiem un uzvarēja vienā no trim iemetieniem.

Aizsarga Kristapa Sotnieka (+/- koeficients +1) un uzbrucēja Rolanda Vīgnera (-1 un divi metieni) pārstāvētā čempione Ruānas "Dragons" izbraukumā sakāva (5:1) vicečempioni Grenobles "Brûleurs de Loups".

Aizsargi Rūdolfs Kaļķis un Daniels Goršanovs palika bez punktiem, attiecīgi, Marseļas "Spartiates" un Seržī-Pontuāzas "Jokers" zaudējumos. Kaļķis četras reizes meta pa vārtiem, Goršanovam seši metieni un lietderība -1.

Austrijas atklātajā līgā pieredzējušais aizsargs Artūrs Kulda tika pie divu minūšu soda un divreiz meta pa vārtiem, "Villach" savā laukumā atzīstot Ungārijas kluba Sēkešfehērvāras "Fehérvár AV19" pārākumu (1:2).

Izmantotie avoti:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.shl.se/game-center/qcz-...
https://www.hockeyallsvenskan.se/ga...
https://www.hokej.cz/zapas/2908647/...
https://metalligaen.dk/live/
https://liguemagnus.com/
https://www.ice.hockey/en/stats-fac...

  +1 [+] [-]

, 2023-10-04 00:05, pirms 9 mēnešiem
Rūdolfa Balcera vārti - https://youtu.be/XEASJzbRE6g

  +1 [+] [-]

, 2023-10-04 00:11, pirms 9 mēnešiem
Oļegam Šišlanņikovam vārti Francijā - https://youtu.be/PcxoQ6xXTfE

     [+] [-]

, 2023-10-04 00:12, pirms 9 mēnešiem
Arī Ņikitam Jevpalovam vārti Francijā - https://youtu.be/jTTvEyvG0PI

  +4 [+] [-]

, 2023-10-04 00:43, pirms 9 mēnešiem
Pastēte savulaik VV watchparty ierēca, ka Rūdis nepavilktu Šveici, toties viņa radagabals Jeļisējevs varētu. Kur katrs šobrīd ir, rāda realitāte

  -2 [+] [-]

, 2023-10-04 01:13, pirms 9 mēnešiem
5+4 Balceram Eliteprospects

  +3 [+] [-]

, 2023-10-04 01:32, pirms 9 mēnešiem
Balcers - malacis. Prieks skatīties, kā kapā pirmajā maiņā.
Bet kāpēc joprojām un jejkad ir jāpiemin tas vecais bandīts un Sanda Ozoliņa pudeles brālis paste?? Tam sen jau ir vieta mēslainē...

  +1 [+] [-]

, 2023-10-04 09:04, pirms 9 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Pastēte savulaik VV watchparty ierēca, ka Rūdis nepavilktu Šveici, toties viņa radagabals Jeļisējevs varētu. Kur katrs šobrīd ir, rāda realitāte
Balcers spridzina.

Klau, bet kādas sekmes Jeļisejevam? Vispār vēl spēlē?

  -1 [+] [-]

, 2023-10-04 09:08, pirms 9 mēnešiem
Paste neko tadu neteica par Balceru ko tu izdoma.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-04 13:09, pirms 9 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Balcers spridzina.

Klau, bet kādas sekmes Jeļisejevam? Vispār vēl spēlē?
Nekas nav dzirdēts. Tāpēc arī smejos.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-04 13:10, pirms 9 mēnešiem
Jigga48 rakstīja: Paste neko tadu neteica par Balceru ko tu izdoma.
Teica. Kad pērn mocījās ar traumām vienā no WP ar Valdi viņš aptirsa praktiski visus mūsu tā brīža NHL/AHL večus. Un par Rūdi tiešos vārdos pateica, ka nepavilktu Šveici.

     [+] [-]

, 2023-10-04 19:36, pirms 9 mēnešiem
Renāra Krastenberga vārti - https://youtu.be/jltym7JQHU8