Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram lielākais spēles laiks sezonā Pitsburgas uzvarā, Kolumbusa pārtrauc neveiksmju sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bļugeram lielākais spēles laiks sezonā Pitsburgas uzvarā, Kolumbusa pārtrauc neveiksmju sēriju
Teodors Bļugers. Foto: nhl.com

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Pensilvānijas štata derbijā latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" savā laukumā ar 5:2 apspēlēja Filadelfijas "Flyers". Bļugers šonakt sakrāja lielāko spēles laiku šosezon.

26 gadus vecais hokejists, nomināli trešajā virknējumā cīnoties kopā ar Brendonu Tanevu un Koltonu Sīvioru, laukumā pavadīja 18 minūtes un 26 sekundes, tostarp piecas minūtes spēlējot skaitliskajā mazākumā. Bļugers šajā laikā bija pārāks 43% iemetienu, kuros piedalījās, veica vienu spēka paņēmienu, bloķēja trīs pretinieku metienus, kā arī cīņu noslēdza ar lietderības koeficientu -2.

"Flyers" guva pirmos vārtus un kopumā izdarīja par 15 metieniem vairāk (42-27) nekā Pitsburgas hokejisti. Par "Penguins" varoņiem kļuva vārtsargs Tristans Džerijs, kurš atvairīja 40 raidījumus, kā arī uzbrucēji Kasperi Kapanens (divi vārtu guvumi) un Braiens Rasts (vārti un rezultatīva piespēle). Savukārt "Flyers" komandu neglāba divi Džoela Farabī precīzie raidījumi.

Austrumu divīzijas kopvērtējumā abas komandas joprojām atrodas līdzās viena otrai - "Penguins" ar 21 spēlē nopelnītiem 25 punktiem ir piektā, kamēr Filadelfija ar 25 punktiem 19 mačos ir vienu pozīciju augstāk. Interesanti, ka pēdējās septiņās "Penguins" un "Flyers" savstarpējās cīņās pie panākumiem spējuši tikt mājinieki. 5. marta rītā un 6. marta vakarā "Penguins" vēl pa reizei filadelfiešus uzņems savā laukumā.

Paralēlajā cīņā piecu zaudējumu sēriju pārtrauca bez savainotā vārtsarga Elvja Merzļikina spēlējošā Kolumbusas "Blue Jackets", kas pelnīti ar 4:1 sakāva Detroitas "Red Wings". Kolumbusas somu vārtsargs Jonass Korpisalo neitralizēja 19 no sāncenšu izdarītajiem 20 metieniem, savukārt pa diviem rezultativitātes punktiem iekrāja komandas kapteinis Kems Atkinsons (1+1), kurš iemeta skaitliskajā mazākumā, un Zaks Verenskis.

"Blue Jackets" ar 23 punktiem 24 spēlēs Centrālajā divīzijā saglabā piekto vietu. Turpinājumā "Blue Jackets" dosies uz Dalasu, kur naktīs uz 5. un 7. martu spēkosies ar vietējo "Stars".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

  +2 [+] [-]

, 2021-03-03 07:09, pirms 3 gadiem
Pie komandas uzvaras 5-2 dabūt -2 lietderību nav diezko labi
Jāaizmirst un jākapā tālāk
Labi, ka uzvara !

  -1 [+] [-]

, 2021-03-03 08:25, pirms 3 gadiem
...un,diemžēl, 43% iemetienos ir bijis vājāks vai mazāk sekmīgs, nevis pārāks, kā textā...

     [+] [-]

, 2021-03-03 09:25, pirms 3 gadiem
Ulllis rakstīja: ...un,diemžēl, 43% iemetienos ir bijis vājāks vai mazāk sekmīgs, nevis pārāks, kā textā...
uzsver tieši cik bieži ir pārāks, nevis cik bieži zaudē ... tā kā pareizi vien ir tekstā

     [+] [-]

, 2021-03-03 11:45, pirms 3 gadiem
Tieši Bļugers zaudēja ripu laukuma centrā pie pirmajiem zaudētajiem vārtiem.Reti gadās,ka komanda uzvar ar 5;2,bet tev +/- koeficients -2.Tā kā no statistikas viedokļa neveiksmīgs mačs,tomēr komanda uzvar un tas visu atsver.Rīt no rīta,jāpaseko Balcera spēlei.

     [+] [-]

, 2021-03-03 13:57, pirms 3 gadiem
Pirms spēles bija ielikts otrajā maiņā, bet pie abiem ielaistajiem vārtiem bija kopā ar Aston-Reese un Lafferty, kuri paspēja vēl tikt pie trim noraidījumiem.