Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovs atvaira 22 metienus, aizsargs Feņenko atdod trīs piespēles vairākumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šilovs atvaira 22 metienus, aizsargs Feņenko atdod trīs piespēles vairākumā
Artūrs Šilovs. Foto: Abbotsford Canucks

Ziemeļamerikas hokeja laukumos regulārās sezonas spēles aizvadījuši latvieši. Amerikas Hokeja līgā (AHL) ar Artūra Šilova 22 atvairītajiem metieniem nebija gana, kamēr Kvebekas Junioru līgā (QMJHL) par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts nule Latvijas U20 izlasē spēlējušais Niks Feņenko.

AHL

Abotsfordas "Canucks" savā laukumā vienīgos vārtus guva četras minūtes līdz beigām un ar 1:2 piekāpās Sanhosē "Barracuda". Artūrs Šilovs atvairīja 22 no 24 metieniem. Viņš kapitulēja pirmā perioda vidū, vārtus ielaižot ar trīs ar pusi minūšu starpību.

Šarlotes "Checkers" mājās atzina Providensas "Bruins" pārākumu – 2:4. Uvis Balinskis izdarīja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

ECHL

Adirondakas "Thunder" savā laukumā ar 4:3 pagarinājumā pieveica Rīdingas "Royals". Dominiks Marcinkēvičs atdeva rezultatīvu piespēli uzvaras vārtos, izdarīja trīs metienus un nopelnīja +1 lietderību.

Trorivjēras "Lions" savā laukumā ar 2:6 atzina Vorčesteras "Railers" pārākumu. Markusam Komulam -1 lietderība.

QMJHL

"Baie-Comeau Drakkar" izbraukumā pārliecinoši pieveica "Quebec Remparts" – 6:1. Niks Feņenko atdeva trīs rezultatīvas piespēles un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Visus trīs punktus aizsargs nopelnīja vairākumā. Feņenko maču pabeidza ar +1 lietderību un četriem metieniem pa vārtiem. 38 mačos Feņenko sakrājis 6+25.

"Saint John Sea Dogs" viesos ar 3:5 piekāpās "Acadie-Bathurst Titan". Ēriks Mateiko zaudējumā tika pie rezultatīvas piespēles komandas pirmajos vārtos. Uzbrucēja kontā arī četri metieni, 4/7 iemetienos un divas soda minūtes par rupjību deviņas sekundes līdz beigām.

USHL

"Madison Capitols" viesos ar 3:4 piekāpās "Waterloo Black Hawks". Patriks Bērziņš atvairīja 31 no 35 metieniem, bet Raineram Rulleram viens metiens un -2 lietderības koeficients.

"Des Moines Buccaneers" izbraukumā pārspēja "Tri-City Storm" – 5:2. Dāvis Borozinskis tika pie rezultatīvas piespēles, uzbrucējs dueli pabeidza ar +1 lietderības koeficientu.

WHL

"Wenatchee Wild" izbraukumā ar 1:4 piekāpās "Kamloops Blazers". Rodžers Bukarts izdarīja trīs metienus un zaudēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās.

  -2 [+] [-]

, 2024-02-03 09:50, pirms 5 mēnešiem
NHL nevienu nepis.š ka esi bijis PČ MVP

  -2 [+] [-]

, 2024-02-03 09:51, pirms 5 mēnešiem
Intresanti, kur Feņenko nākamsezon piezemēsies, par Hodasu skaidrs - Slovākija, Norvēģija vai OHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2024-02-03 10:28, pirms 5 mēnešiem
Eināriņ, par vairākumā gūtu golu + nedod.

     [+] [-]

, 2024-02-04 17:06, pirms 5 mēnešiem
Kristapa Skrastiņa vārti NCAA - https://youtu.be/KbBXI5oyFjA