Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam vārti, Birziņam divas piespēles

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Daugaviņam vārti, Birziņam divas piespēles
Kaspars Daugaviņš
Foto: bluewin.ch

Ar vārtu guvumu Šveices hokeja līgā šovakar atzīmējies Kaspars Daugaviņš, kura pārstāvētā "HC Geneve-Servette" gan piedzīvoja zaudējumu ar 3:4, savukārt Norvēģijā pie divām rezultatīvām piespēlēm ticis Ričards Birziņš. Pie punkta šovakar tikuši arī Jānis Straupe un Edijs Brahmanis.

Daugaviņš gūst vārtus

"HC Geneve-Servette" šovakar mērojās spēkiem ar "HC Fribourg-Gotteron" vienību, Frībūras hokejistiem izcīnot uzvaru ar 4:3. Mača pirmajā periodā ar 2:0 vadībā izdevās izvirzīties ženēviešiem, taču otrajā trešdaļā pretinieki panāca neizšķirtu.

Trešdaļas vidū 3:2 Ženēvas labā panāca Kaspars Daugaviņš, taču jau trešā perioda 17. sekundē pretiniekiem vēlreiz izdevās panākt neizšķirtu, kad precīzs bija Benijs Pliss. Vien mirkli vēlāk jau uzvaras vārtus "HC Fribourg-Gotteron" labā guva Adams Hasani.

Daugaviņš maču noslēdza ar vārtu guvumu, kā arī divām soda minūtēm.15 aizvadītajās spēlēs viņa kontā nu ir 11 (5+6) rezultativitātes punkti.

Cīrihe svin uzvaru

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" šovakar ar 3:0 apspēlēja "EV Zug" hokejistus. Mača rezultātu "Lions" atklāja jau otrajā minūtē, kad precīzs bija Luka Kunti, savukārt mača turpinājumā vārtus guva arī Patriks Bertši un Reto Šepi, cīrihiešiem svinot uzvaru ar 3:0.

Latviešu uzbrucējs maču aizvadīja trešajā uzbrucēju virknējumā un izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Birziņam divas piespēles zaudējumā

Jāņa Straupes, Ričarda Birziņa un Ērika Ševčenko pārstāvētā Norvēģijas hokeja līgas komanda Tonsbergas "Vikings" šovakar ar 2:3 piekāpās Stavangeras "Oilers" vienībai. Pēc otrās trešdaļas rezultāts vēstīja 3:1 "Oilers" labā, taču jau trešā perioda 48. sekundē pēc Birziņa un Straupes piespēlēm 2:3 panāca Dāvids Halstrēms. Atlikušajā laikā neizšķirtu vikingiem gan tā arī neizdevās panākt.

Birziņš maču noslēdza ar divām rezultatīvām piespēlēm, diviem metieniem pa vārtiem, kā arī četrām soda minūtēm, Jāņa Straupes kontā viena piespēle un viens metiens, savukārt Ēriks Ševčenko maču noslēdza ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem.

Jekimovam zaudējums

Roberta Jekimova pārstāvētā Tamperes "Ilves" kārtējā SM līgas spēlē šovakar ar 1:2 atzina Helsinku "Jokerit" pārākumu. Mača rezultātu vien pašā otrās trešdaļas izskaņā atklāja "Jokerit" hokejisti, taču tamperiešiem izdevās panākt neizšķirtu. Uzvaras vārtus "Jokerit" labā trešā perioda otrajā pusē guva Juhani Tirveinens.

Brahmanim piespēle zaudējumā

Baltkrievijas Ekstralīgā šovakar laukumā devās Edija Brahmaņa pārstāvētā Gomeļas komanda, kas ar 1:2 zaudēja Žlobinas "Metallurg" hokejistiem. Gomeļieši bija tie, kas pirmā perioda vidū skaitliskajā vairākumā atklāja mača rezultātu, taču tā turpinājumā "Metallurg" hokejistiem izdevās gūt divus bezatbildes vārtus.

Brahmanis maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, kā arī pieciem metieniem pa Žlobinas vārtiem.

Koļesņikova un Muštukova duelis Dānijā

Ņikita Koļesņikova pārstāvētā Odenses "Bulldogs" šovakar tikās ar Ervīna Muštukova pārstāvēto Esbjergas komandu, "Bulldogs" vienībai svinot uzvaru ar 2:1. Kamēr Koļesņikovs maču aizvadīja pirmajā odensiešu maiņā, Muštukovs Esbjergas vārtos atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem.

Kļaviņam zaudējums bullīšos

Edgara Kļaviņa pārstāvētā Stokholmas AIK ar jauno latviešu uzbrucēju ierindā šovakar ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās čempionvienībai Šellefteo AIK. Šellefteo hokejistiem mača gaitā izdevās divreiz izvirzīties vadībā, taču stokholmieši abas reizes atspēlējās, visbeidzot piekāpjoties vien bullīšu sērijā.

Kļaviņš laukumā šovakar pavadīja 3:03 minūtes un izdarīja vienu spēka paņēmienu.

Izmantotie resursi:
nationalleague.ch
pointstreak.com
Etusivu - Liiga
Hockeyligaen | Officielt site for Danmarks...
Start - SHL.se

  +4 [+] [-]

, 2013-11-02 23:38, pirms 11 gadiem
Kas ir spēlētāji komandās ar dzeltenajām ķiverēm?

  +3 [+] [-]

, 2013-11-02 23:41, pirms 11 gadiem
Hot skoreri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-11-02 23:47, pirms 11 gadiem
Ar dzeltanajam kiverem spelee rezultativakie komandu spelataji.Man liekas SM loga ari kaut kas lidzigs notiek.Kartejo reizi SC nolunoja vakardienas Merzlikina speli un neko neuzrakstija,kura merzlikins guva panakumu ar 6:2 pret NLA lideri Davosu 29/31 atvairitie

  -1 [+] [-]

, 2013-11-03 00:39, pirms 11 gadiem
Katrs spēlē ar tādu krāsu ķiverēm,kāda krāsa viņam patīk,tāpat kā basketbolistiem apavi

     [+] [-]

, 2013-11-03 02:30, pirms 11 gadiem
Lil_HusTla rakstīja: Ar dzeltanajam kiverem spelee rezultativakie komandu spelataji.Man liekas SM loga ari kaut kas lidzigs notiek.Kartejo reizi SC nolunoja vakardienas Merzlikina speli un neko neuzrakstija,kura merzlikins guva panakumu ar 6:2 pret NLA lideri Davosu 29/31 atvairitie
Vispār jau bija raksts.

     [+] [-]

, 2013-11-03 02:59, pirms 11 gadiem
Njā, atvēru MHL līgas mājas lapu, bet tur online 3:00 naktī rakstīts, komandi "Amurskije Tigr"i i "Krasnaja Armija" preglašajutsa na ļod. Jautri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-03 09:06, pirms 11 gadiem
SKALS rakstīja: Piecpadsmit spēlēs pieci vārti Kaspara ambīcijām par švaku.
3,8 vidējā ,tavam līmenim trolli atbilstoša atzīme ....!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-03 10:19, pirms 11 gadiem
constantlyRX rakstīja: Vispār jau bija raksts.
"apollo"http://www.apollo.lv/zinas/merzlikins-izcina-uzvaru-par-sveices-cempionata-lideriem/619475
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-03 14:24, pirms 11 gadiem
Atvaino autor, bet vai Daugavai nav aizvadītajās 16 spēlēs (7+5)

  +1 [+] [-]

, 2013-11-03 14:41, pirms 11 gadiem
Vai nevajadzēja uz spēlēm pret Krieviju izsaukt arī Edgaru Kļaviņu(20g.)? Ja jau zviedri viņu ir novērtējuši,tad jau Nolanam arī būtu viņš jāredz.

     [+] [-]

, 2013-11-03 20:52, pirms 11 gadiem
Avs rakstīja: Vai nevajadzēja uz spēlēm pret Krieviju izsaukt arī Edgaru Kļaviņu(20g.)? Ja jau zviedri viņu ir novērtējuši,tad jau Nolanam arī būtu viņš jāredz.
nu īsti jau novērtēts šogad nav - vairāk spēlē Valentunā (1. divīzija) nekā SHL...

     [+] [-]

, 2013-11-03 21:14, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: nu īsti jau novērtēts šogad nav - vairāk spēlē Valentunā (1. divīzija) nekā SHL...
Protams, jā to es zinu,bet vispārinot,ka viņš tur pat pie komandas maļās.