Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Balcers nepievienosies savainojuma dēļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers nepievienosies savainojuma dēļ
Rūdolfs Balcers
Foto: oilers.no

Otro gadu pēc kārtas par Norvēģijas čempionu kļuvušais 19 gadus vecais uzbrucējs Rūdolfs Balcers nepalīdzēs Latvijas valstsvienībai savainojuma dēļ.

Stavangeres "Oilers", kas uzvarēja arī regulārajā sezonā, par čempioni kļuva vakar, sestajā spēlē izbraukumā ar 3:0 pieveicot "Lorenskog IK", kas kopvērtējumā atpalika par četriem punktiem. Izšķirošie vārti tika gūti divas minūtes līdz otrās trešdaļas noslēgumam, bet pārsvaru izdevās palielināt pēdējo 16 minūšu laikā. Trīs no četriem panākumiem tika izcīnīt, savus vārtus nosargājot neskartus.

Par čempionu trešo rezultatīvāko spēlētāju, neskatoties uz darbošanos trešajā maiņā, kļuva 19 gadus vecais uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš 17 izslēgšanas mačos guva sešus vārtus (dalīta otrā vieta komandā) un sakrāja desmit punktus. Lielisku sniegumu viņš nodemonstrēja pusfinālā, septiņas spēles ilgajā sērijā izceļoties ar vārtiem četros no pēdējiem pieciem dueļiem.

Tomēr Latvijas izlasei pirms pasaules čempionāta viņš nepievienosies. Menedžeris Juris Štāls sarunā ar portālu Sportacentrs.com norādīja, ka Balcera kandidatūra izskatīta un bija plānota viņa piesaistīšana, tomēr korekcijas ieviesuši savainojumi - uzbrucējs pēdējos mačus aizvadījis, pateicoties pretsāpju injekcijām, tādēļ viņš nevarētu parādīt labāko sniegumu nākamajā nedēļā gaidāmajos pārbaudes mačos izbraukumā pret Šveici.

Balcers decembrī pārstāvēja Latvijas U20 izlasi (1+1 piecos mačos), kuras galvenais treneris arī bija Leonīds Beresņevs. Pērn uzbrucējs aizstāvēja arī U18 valstsvienības godu, pasaules čempionātā izceļoties ar sešiem punktiem sešās spēlēs, un pēcāk viņu Nacionālās hokeja līgas draftā ar 142. numuru izvēlējās Sanhosē "Sharks".

Latvijas izlasei nepievienosies arī finālā zaudējušās "Lorenskog IK" 19 gadus vecais aizsargs Maksims Ponomarenko, kurš 16 izslēgšanas spēlēs izcēlās ar četriem punktiem un pozitīvu lietderības koeficientu +3. Arī viņš piedalījās pēdējā U20 pasaules čempionātā, izdarot vienu rezultatīvu piespēli.

Valstsvienībā nebūs arī Kazahstānas vicečempiona Elvija Biezā, kurš regulārajā sezonā 52 spēlēs izcēlās ar 15 gūtajiem vārtiem un 20 piespēlēm un veidoja Kokšetau "Arlan" rezultatīvāko maiņu. 17 izslēgšanas mačos viņa kontā pieci rezultatīvi trāpījumi un seši punkti. "Arlan" viņš pārstāvēja arī pērn, bet pirms tam spēlēja Somijas pēc spēka otrajā līgā, uz kurieni devās no Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo".

  +3 [+] [-]

, 2016-04-23 11:59, pirms 8 gadiem
Nu, re, Abrag, tatad Balcers tomer tika gaidits!

  +7 [+] [-]

, 2016-04-23 12:10, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Nu, re, Abrag, tatad Balcers tomer tika gaidits!
Kā vispār var ticēt/uzklausīt cilvēku, kuram pašam šķiet ka ir baigais inside info specs, bet patiesībā visu izdomā pats un tās teorijas arī pats izdomā.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-23 12:22, pirms 8 gadiem
Tas nepievienosies, šā nebūs...
īsta pozitīvisma kampaņa

     [+] [-]

, 2016-04-23 12:32, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Nu, re, Abrag, tatad Balcers tomer tika gaidits!
Atrunas, lai nebūtu lieki jautājumi par Balceru, tāpat nebūtu ņemts

     [+] [-]

, 2016-04-23 12:49, pirms 8 gadiem
WKS rakstīja: Atrunas, lai nebūtu lieki jautājumi par Balceru, tāpat nebūtu ņemts
Jūsu visu zināšanām Rūdolfs Balcers uz izlasi netiek izsaukts,jo šis dabūjis traumu vienā no finālmačiem un spēlejis uz špricēm visas atlikušās spēles..Štāls jau gribējis šo saukt ta

     [+] [-]

, 2016-04-23 13:01, pirms 8 gadiem
edgars.berzins19 rakstīja: Jūsu visu zināšanām Rūdolfs Balcers uz izlasi netiek izsaukts,jo šis dabūjis traumu vienā no finālmačiem un spēlejis uz špricēm visas atlikušās spēles..Štāls jau gribējis šo saukt ta
Tas taču Lipmana privātsekretārs, ko tu strīdies ar viņu.

     [+] [-]

, 2016-04-23 13:06, pirms 8 gadiem
Žēl, ka trauma! Gribējās Rūdi redzēt vismaz spēlēs pret šveiciešiem, jo nekādā formā viņam nebūtu jāieiet+ divus gadu pie večiem ir jau nokapājis= pieaugušo hokejs nav svešs un gan jau arī šogad izlasei pa skādi nenāktu!
Slēpts komentārs: Abrags
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-23 15:30, pirms 8 gadiem
Klavlapa rakstīja: Bija savulaik forumaa raksts par vinu. Salasiti visi vina apgalvojumi kuri velak izradijas nebija patiesi un viss portals vinu apsmeeja.
Ir lietas, kas man viņā nepatīk, bet..........lielākā daļa SC lietotāju var tikai sapņot par viņa zināšanām hokeja lietās.

Kurš šajā portālā var pretendēt uz nekļūdīgā cilvēka statusu? Manuprāt, tāda cilvēkā šai portālā nav.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-23 16:01, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: varbūt.
bet ticamāk, ka tomēr ne
Tik dzelžainu prognozi spēj izteikt cilvēks kurš Arēnā visu laiku stāv kājās, sūc lēto pilzenes aldarīti un visu laiku vēro uz soliņa notiekošo, ko tālāk? Pasludināsi sevi par trenera palīgu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-23 16:42, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Ponomarenko pat izsaukts uz izlasi netika.
Par Balceru un Ponomarenko - atbildi sev uz jautājumu - Norvēģijas izlase ņemtu sava čempionāta jauniņos, nenobriedušus 3. maiņas/3. aizsargu pāra spēlētājus? Un kapēc LV izlasei pēdējajā mirklī viņi būtu jāgrābj, ja jau atlikušas 2 pārbaudes spēles un sastāvam pa 95% jābūt skaidram un jāiespēlē sastāvs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-23 17:01, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Sēž ar pudeli pie pc un tās brīnumstāstus atreferē SC hokeja rakstos.
Nu salīdzinot ar lielo pajoļu baru, kas apgrozās hoekja rakstos un piemēslo ar spamu, kā rietumu vilciens, u.c. atktritumi, tad viņš vismaz raksta par lietu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja