Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Emīls Ezītis: "Zaudējām Šveicei savu muļķīgo kļūdu dēļ"

Emīls Ezītis: "Zaudējām Šveicei savu muļķīgo kļūdu dēļ"
Foto: Matt Zambonin/HHOF-IIHF

Pēc ASV notiekošajā pasaules čempionātā U-18 izlasēm piedzīvotā zaudējuma Šveices hokejistiem savu komentāru par aizvadīto spēli sniedza Latvijas izlases hokejists Emīls Ezītis.

Jau ziņojām, ka ASV notiekošajā pasaules čempionātā U-18 izlasēm sāpīgu zaudējumu mača papildlaikā piedzīvoja Latvijas izlase, kas ar 4:5 piekāpās Šveices vienaudžiem. Tieši šī spēle, iespējams, bija viena no svarīgākajām spēlēm visā turnīrā.

Kā pēc spēles atzina Latvijas izlases spēlētājs Emīls Ezītis, kurš spēles 46.minūtē panāca 3:3, tad spēle tika zaudēta muļķīgu kļūdu dēļ. ''Nedaudz muļķīgas sajūtas tagad,” pēc spēles teica Emīls Ezītis. ''Tāpat kā pirms gada, šo spēli zaudējām savu muļķīgo kļūdu dēļ. Toreiz bija mazliet vieglāk spēlēt, jo turnīra laikā jau bijām iespēlējušies, taču šoreiz tā bija pirmā spēle.''

''Uzdevums mums ir vienkāršs – visās spēlēs nospēlēt savu maksimālo spēju robežās un, protams, saglabāt vietu A grupā. Komanda mums atšķiras no pagājušā gada izlases, jo nav tik daudz līderu, taču visi puiši gatavi sisties,'' nobeidz Ezītis.

Šodien Latvijas izlase 23:00 tiksies ar Zviedriju, kas laika posmā no 2010. līdz 2012. gadam izcīnīja trīs sudrabus. Turnīra laikā vēl būs jāspēlē ar ASV (17.04.) un Krieviju (18.04.).

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-15 18:02, pirms 8 gadiem
Pag.. neviens no LV nav intervējis, ka jalūkojas krievu saitos pēc Latvijas U18 puišu komentāriem?
Mēs esam vēl dziļāk krievijas pakaļā kā te dažs labs domā...

  +2 [+] [-]

, 2016-04-15 18:07, pirms 8 gadiem
Domāju, ka nav tik grūti dabūt Miļuna telefonu vai sakontaktet kādus no spēlētājiem.