Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" pametušie: finansiālās problēmas, tukšie solījumi un attieksme

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rīgas "Dinamo" pametušie: finansiālās problēmas, tukšie solījumi un attieksme
Asumi no Rīgas "Dinamo" sezonas pēdējās spēles. Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Rīgas "Dinamo" sezona Latvijas hokeja čempionātā noslēgusies ar blīkšķi – pusfināla sērijā pret "Zemgali"/LLU piedzīvotas četras sagrāves, turklāt noslēdzošajā mačā nopelnīti pieci 25 minūšu sodi. Šāds noslēgums nav pārsteigums hokejistiem, kuri pieņēma lēmumu pamest finansiālu problēmu kairināto komandu. Lielākā daļa uzrunāto spēlētāju portālam Sportacentrs.com bija gatavi pastāstīt par aizkulisēm un nepiepildītajiem solījumiem.

Dažas dienas pirms sezonas sākuma notikušajā preses konferencē Leonīda Beresņeva asistents Mareks Jass paziņoja, ka Rīgas "Dinamo" apmierinās tikai zelts. Tika pulcēts ambiciozs sastāvs, komandu būvējot uz iepriekšējās trīs sezonās sekmīgi spēlējušās "Olimp"/"Venta 2002" bāzes. Taču pirmie brīdinājuma zvani bija dzirdami vēl pirms atklāšanas spēles.

Iepriekšējās sezonās sastāvu pulcēja Georgijs Pujacs un Aleksejs un Maksims Širokovi. Brāļi Širokovi neatrada kopīgu valodu ar jauno vadību (Rīgas "Dinamo" gaiteņos figurēja Jurijs Kuzņecovs un Guntars Paste, kuri klubam bijuši pietuvināti arī KHL sezonās) un devās prom. Maksims pērnajā sezonā iejutās galvenā trenera lomā, bet izslēgšanas spēļu laikā arī āva slidas un gāja laukumā.

Rīgas "Dinamo" sezonu sāka ar 2:1 pagarinājumā pret čempioni "Zemgali"/LLU. Vārtos lielisks bija jaunpienācējs Jānis Auziņš, kurš atvairīja 34 metienus. Trīs dienas vēlāk "Dinamo" spēkojās pret "Mogo"/LSPA. Komandu spēlē turēja Auziņš, atvairot 17 no 17 metieniem. Taču mača vidū viņš iedzīvojās savainojumā, un bez Auziņa tika piedzīvots zaudējums ar 1:5. Vārtsargam tā bija pēdējā spēle "Dinamo" kreklā.

"Tā attieksme, kas tur valdīja no vienas personas… Dabūju traumu. Mani aizsūtīja uz konkrētu iestādi, bet beigās man pašam viss ir jāapmaksā. Tādā gadījumā būtu izvēlējies iet citur. Samaksāja par sporta medicīnu, bet par magnētisko rezonansi man bija jāmaksā pašam. "Dinamo" pateica, ka par to ar mani norēķināsies apdrošinātāji. Kā? Viņiem taču pat nav mana konta," neizpratni pauda Auziņš. Lēmuma pieņemšanā lomu spēlēja arī Širokovu aiziešana, jo tieši ar viņu gādību vārtsargs atgriezās no Japānas un nonāca "Dinamo" kreklā.

Auziņš atzina, ka gatavošanās sezonai notikusi profesionālā manierē, lielu darba apjomu ieguldot Mārim Jasam. Taču finansiālajā plānā situācija bijusi bēdīga. Vārtsargs ironizēja, ka no Rīgas "Dinamo" saņēmis tikai neapmaksātus rēķinus un jaunu slidu pāri, jo paša slidas saplīsušas.

Auziņš bija pirmais no līderiem, kuri pameta komandu, bet drīz viņam atradās sekotāji. Novembrī uz Zviedrijas piekto līgu devās Aleksandrs Galkins, bet decembrī darbu Slovākijas otrajā līgā atrada Reinis Demiters.

"Līdz pēdējam gribēju palikt. Devu viņiem iespēju – lai nāk pretī ar vismaz kaut kādu informāciju. Pirmajās sarunās stāstīja, ka novembrī būs nauda. Sagaidīju novembri, gribēju redzēt, kādi būs nākamie solījumi. Tālākā attieksme bija nesaprotama…" nopūtās Galkins, kurš pirms pievienošanās Rīgas "Dinamo" spēlēja Francijā. "Aiziešana vispār bija cirks."

"Jau sakravāju somu, lai dotos prom, bet tieši tajā dienā neplānoti trāpījās sapulce. Uzdevu savus jautājumus, uz ko man atbildēja: "Ko, tu vēl komandā esi?!" Tad arī pateicu, ka vairs neesmu. Nevis pateica paldies par to, ka izturēju tik ilgi. Sajūta, ka drīzāk man bija jāpasakās viņiem, ka ļāva spēlēt par brīvu," pauda Galkins, kurš 11 spēlēs iekrāja deviņus rezultativitātes punktus.

"Gaidījām, ka iedos vismaz kādu kapeiku dzīvošanai, ēšanai, ieliet benzīnu. Neko daudz jau neprasījām. Investēt savus līdzekļus, braukājot uz treniņiem, – tā nebija lāga lieta," norādīja 32 gadus vecais aizsargs. Viņš atzina, ka jau sezonas sākumā "Dinamo" vadība likusi saprast, ka finansiālais stāvoklis nav labākais, taču vadība reizē bija bruņojusies ar solījumiem, ka tuvākajā laikā viss uzlabosies. "Ar pieredzi, ar gadījumiem no iepriekšējiem klubiem, bija zināms, ka te nekas nebūs…"

Pēc aukstajiem rudens mēnešiem Rīgas "Dinamo" spēlētāju kontos parādījušās nelielas algas – tikai daļa no solītajām –, taču tieši te tika zaudēts vēl viens hokejists. Kā kļuva zināms portālam Sportacentrs.com, tad nauda ieskaitīta visiem pieredzējušajiem hokejistiem, izņemot uzbrucēju Sandi Mežaraupu. Rīgas "Dinamo" vadība esot uzskatījusi, ka viņa pienesums statistikas ailēs neesot ne centa vērts.

Kad komandas veterāni oponējuši, ka Mežaraupa vērtība mērāma nevis vārtu guvumos, bet padarītajā melnajā darbā, un kad Mežaraups paziņoja, ka pamet komandu un atgriežas dzimtajā Jēkabpilī, lai trenētu jaunos hokejistus, viņam alga tomēr tikusi ieskaitīta. Taču arī uzbrucējs savu pēdējo spēli "Dinamo" kreklā jau bija aizvadījis.

Pārmaiņu vēji Rīgas "Dinamo" sastāvā pamatīgas izmaiņas ieviesa arī janvārī, kad prom devās Mārtiņš Porejs, Edijs Brahmanis, Krists Apsītis un Emīls Ezītis. Pirmais pievienojās "Mogo"/LSPA, kur spēlē pirmajā aizsargu pārī, bet Brahmanis, Apsītis un Ezītis devās uz "Prizmu", kļūstot par atslēgas spēlētājiem.

"Situācija vilkās garumā. Decembrī pienāca punkts, kad pateicu Marekam: "Ar cieņu pret jums vēl nospēlēšu šo mēnesi, bet tad dodos prom." Komandā bija haoss. Treneriem jādomā par trenēšanu, spēlētājiem – par spēlēšanu. Taču mums bija jādomā arī par ārpus laukuma lietām. Piemēram, es spēlēju ar īpatnēju nūju – garāka, cietāka. Man deva mīkstāku modeli, tad pašam ārpus Rīgas bija jābrauc mainīt, jāčakarējas."

"Viss, kas notika komandas iekšienē… Man pazuda hokeja gars, man lēnām pazuda vēlme iet uz treniņiem. Sapratu, ka jāmaina apstākļi vai vispār jāņem pauze no hokeja. Ja krīt motivācija, nav, ko mocīties," stāstīja Apsītis. Regulārajā sezonā "Prizmas" rindās viņš desmit spēlēs guva 13 punktus, bet septiņās izslēgšanas cīņās pirmā pāra aizsargs pievienoja vēl divus punktus.

Apsītis atzina, ka Rīgas "Dinamo" pirmie soļi vasaras sagatavošanās ciklā bijuši pildīti labām emocijām. Gatavošanās notikusi nopietnā līmenī, Piņķos komanda dzīvojusi Rīgas "Dinamo" iepriekšējos gados veidotajā ģērbtuvē. "Likās, ka būs profesionāli. Komanda savācās, viss bija labi. Tad paši sapratām, kāda ir finansiālā situācija… Nevar katru mēnesi nākt ar jauniem solījumiem. Pasaki, ka viss ir pakaļā un ka drīkstat meklēt citus variantus vai palikt tepat."

Saskaitot Rīgas "Dinamo" sastāvā nospēlētos četrus mēnešus, Apsītis lēsa, ka pret viņu finansiālās saistības izpildītas 25% apjomā. Arī viņš bija viens no hokejistiem, kuri 2021. gadā "Olimp"/"Venta 2002" sastāvā kļuva par Latvijas čempioniem.

"Olimpā mēs bijām banda vārda labākajā nozīmē. Kolektīvs! "Dinamo"… Atmosfēras nekādas. Skandāls ar Širokoviem, tad sastāvā ienāk jaunie, kurus redzi pirmo reizi dzīvē. Neesmu ne uz vienu dusmīgs, bet varu pateikt, ka tur nebija forši atrasties," sarunā ar portālu Sportacentrs.com teica hokejists, kurš vēlējās palikt anonīms.

Pusfināla sērijā Rīgas "Dinamo" ar 0-4 piekāpās "Zemgalei"/LLU, visās spēlēs zaudējot ar vismaz septiņu vārtu starpību un vadībā neesot ne sekundi. Laikā, kad uz ledus jārisinās izšķirošajiem notikumiem, "Dinamo" nespēja pieteikt vairāk par trīs uzbrucēju virknējumiem, pie kam vairākiem uzbrucējiem nācās spēlēt aizsardzībā, lai lāpītu caurumus.

Vai Rīgas "Dinamo" kā brenda stāsts Latvijas hokejā noslēdzies ar svētdienas vakarā piedzīvoto 3:10 zaudējumu?

1 2 40 komentāri

 +14 [+] [-]

, 2023-03-20 11:18, pirms gada
labs raksts, kurā redzams kādu ļaunumu padumjo laiku atraugas savickijs un pastēte nodara Latvijas hokejam.

 +16 [+] [-]

, 2023-03-20 11:30, pirms gada
Šādām komandām Latvijas hokejā nav vietas. Lasot nepameta sajūta, ka tiek rkstīts par kādu klubu no krievijas.

  +7 [+] [-]

, 2023-03-20 11:55, pirms gada
knaible rakstīja: Šādām komandām Latvijas hokejā nav vietas. Lasot nepameta sajūta, ka tiek rkstīts par kādu klubu no krievijas.
Ja kluba vadībā ir gāzes Savickis un Pastēte, kas visur kaifo par "par vecajiem, labajiem deviņdesmitajiem" un blato pie katras iespējas - var būt savādāk?

  +6 [+] [-]

, 2023-03-20 11:57, pirms gada
huy rakstīja: labs raksts, kurā redzams kādu ļaunumu padumjo laiku atraugas savickijs un pastēte nodara Latvijas hokejam.
Es zinu, ka esmu ļooooti naivs, bet es ceru, ka šis būs piliens, lai beidzot mediji, VV un citi nekur vairs neaicinātu Pastēti, kā "ekspertu". Ja nu vienīgi vēl pēdejo reizi, lai pajautātu - a, kā tad tā - kāpēc nebija algu, piķa utt. Un tad viss - vēstures mēslainē +, lai neviens cits klubs, akadēmija vai jebkāds cits ar sportu saistīts veidojums viņu nelaiž klāt.

  +7 [+] [-]

, 2023-03-20 12:00, pirms gada
Principā viena tāda pieredzējušo komanda LČ ir vajadzīga (kā Vilki vai Olimps savulaik), tomēr tas izmaksā noteiktu naudu un spēlētājus nedrīkst čakarēt. Ja nav naudas, nu tad nav un viss, nevajag tad uzņemties saistības (kaut vai tikai mutiskas) un kaut ko sasolīt.

Cerams, ka līdz ar šo sēriju šis mākslīgi dzīvību velkošais zīmols arī būs izbeidzis savu eksistenci.

  +4 [+] [-]

, 2023-03-20 12:05, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Es zinu, ka esmu ļooooti naivs, bet es ceru, ka šis būs piliens, lai beidzot mediji, VV un citi nekur vairs neaicinātu Pastēti, kā "ekspertu". Ja nu vienīgi vēl pēdejo reizi, lai pajautātu - a, kā tad tā - kāpēc nebija algu, piķa utt. Un tad viss - vēstures mēslainē +, lai neviens cits klubs, akadēmija vai jebkāds cits ar sportu saistīts veidojums viņu nelaiž klāt.
VV tikai tvitter prot nolikt, apsmiet, kritizēt. Labi atceros, kā nolika Bagiju 2017.g. Eiropas čempionātā. Pec tam pagāja neilgs laiks, Bagijs bija raidījumā Overtime, kuru toreiz vadīja Puče un VV. Protams, ka Ģenerālis neko kritisku nevarēja pateikt sejā Bagatskim. VV Pastem neko par viņam nepatīkamām lietām nejautās, jo nav drosmes un arī intereses par to, kas notiek OHL. Turpinās, protams, pie sevis aicināt un dēvēt par lielako ekspertu hokejā.

  +7 [+] [-]

, 2023-03-20 12:06, pirms gada
zzk rakstīja: Principā viena tāda pieredzējušo komanda LČ ir vajadzīga (kā Vilki vai Olimps savulaik), tomēr tas izmaksā noteiktu naudu un spēlētājus nedrīkst čakarēt. Ja nav naudas, nu tad nav un viss, nevajag tad uzņemties saistības (kaut vai tikai mutiskas) un kaut ko sasolīt.

Cerams, ka līdz ar šo sēriju šis mākslīgi dzīvību velkošais zīmols arī būs izbeidzis savu eksistenci.
Mogo, tāda nav? Tur pamatā, tomēr, arī velk OHL veterāni un tie, kas ārzemju hokeju atēdušies. + varētu jau Kalvītis ar Pļāvēju norakt kara cirvi un dabūt atpakaļ Kurbadu. Tā būtu vēl viena tāda stila komanda.

  +5 [+] [-]

, 2023-03-20 12:08, pirms gada
H.E.N.R.Y. rakstīja: VV tikai tvitter prot nolikt, apsmiet, kritizēt. Labi atceros, kā nolika Bagiju 2017.g. Eiropas čempionātā. Pec tam pagāja neilgs laiks, Bagijs bija raidījumā Overtime, kuru toreiz vadīja Puče un VV. Protams, ka Ģenerālis neko kritisku nevarēja pateikt sejā Bagatskim. VV Pastem neko par viņam nepatīkamām lietām nejautās, jo nav drosmes un arī intereses par to, kas notiek OHL. Turpinās, protams, pie sevis aicināt un dēvēt par lielako ekspertu hokejā.
Nav jau VV vienīgais, kas aicina Pastēti. SC vienu brīdi arī ļoti aktīvi viņu aicināja un intervēja. A tas, ka VV ir tukštirsējs galīgi nav jaunums. Tai pašā basketā no viņa žulti tieši vai netieši ir dabūjuši praktiski visi, kas gājuši ceļu ne caur viņu. Mazdēlu jau arī slavē, kā nākamo basketbola superzvaigzni. Vai nu esi ar viņu vai pret viņu.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 12:09, pirms gada
Kur tad slavenie gāzes akcionāri? Kalvītis ar Savicki tak varēja kautko iemaksāt par sēdēšanu VIP ložā visus šos padsmit gadus.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 12:32, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Mogo, tāda nav? Tur pamatā, tomēr, arī velk OHL veterāni un tie, kas ārzemju hokeju atēdušies. + varētu jau Kalvītis ar Pļāvēju norakt kara cirvi un dabūt atpakaļ Kurbadu. Tā būtu vēl viena tāda stila komanda.
Kurbads un Mogo, tāpat arī Prizma, ir komandas ar dažiem veterāniem un vienu daļu jaunajiem, jo visiem ir savas jauniešu komandas.
Vilki un Olimps tomēr bija izteikti veco un pieredzējušo kolektīvi.
Tāda komanda pievieno savu asumu kopējā čempionātā un tas ir labi.
Bet - kādam par to ir jāmaksā, protams.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 12:47, pirms gada
zzk rakstīja: Kurbads un Mogo, tāpat arī Prizma, ir komandas ar dažiem veterāniem un vienu daļu jaunajiem, jo visiem ir savas jauniešu komandas.
Vilki un Olimps tomēr bija izteikti veco un pieredzējušo kolektīvi.
Tāda komanda pievieno savu asumu kopējā čempionātā un tas ir labi.
Bet - kādam par to ir jāmaksā, protams.
Kura ir Mogo jauniešu komanda? Līdz u15 ir HK Falcons, kas ir tālāk?
Un, jā Mogo ir daļa jauniešu, vai tādu, kam knapi 18, bet galveno rezultātu iznes tie, kas ir vainu veterāni pasē vai OHL veterāni - gadiem mauc OHL, tik lilgi, ka šķiet, ka jau tuvojas 40, bet īstenībā knapi 30.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 13:28, pirms gada
Secinājums viens .... Pavisam , pavisam bēdīgs skats uz OHL un Latvijas komandām ! Izņemot Zemgali Mogo Prizmu

  +6 [+] [-]

, 2023-03-20 13:36, pirms gada
tak tas jau bija skaidrs jau KHL beigās, ka DINĀMŌ likvidējas...
neies takšu komunists savu kabatas naudu dērēt, kuru gadiem sūcis rāpojot pa kremļa paklājiņu.
piekrita turpināt DINĀMŌ tikai tapēc, lai žurnālisti šim neuzbāžas ar jautājumiem - kā tad tā, tik ātri likvidējāties... kur vīzija par dināmō kā izlases bāzes klubs utt...
"naudas apgūšana" beidzās, beidzās arī DINĀMŌ...

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 13:46, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Kura ir Mogo jauniešu komanda? Līdz u15 ir HK Falcons, kas ir tālāk?
Un, jā Mogo ir daļa jauniešu, vai tādu, kam knapi 18, bet galveno rezultātu iznes tie, kas ir vainu veterāni pasē vai OHL veterāni - gadiem mauc OHL, tik lilgi, ka šķiet, ka jau tuvojas 40, bet īstenībā knapi 30.
Neesmu iedziļinājies, kas tur Mogo ir, tik zinu, ka viņiem ir jauniešu komandas.
Pēdējās sezonās viņiem ir diezgan daudz jauno spēlētāju, kas ir HS Rīga absolventi.
No tādiem īsteniem veterāniem jau nekas daudz tur nav palicis - Krišjānis, Želubovskis un Renārs Demiters, pārējiem dažiem vēl ir zem 35 (A. Ozoliņš, Ančs).

  -2 [+] [-]

, 2023-03-20 13:49, pirms gada
Palasīju komentārus. Izteikšu prognozi - Paste atkal būs PČ eksperts, un Dinamo spēlēs arī nākamgad.
Tas gan būs traki, vai ne?

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 14:25, pirms gada
Miķels gan kā pielaulāts gjinamai un nesūdzas jau gadiem.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 14:26, pirms gada
Noteikti bieži met podā abi ar Savickiju.

  +5 [+] [-]

, 2023-03-20 14:36, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Palasīju komentārus. Izteikšu prognozi - Paste atkal būs PČ eksperts, un Dinamo spēlēs arī nākamgad.
Tas gan būs traki, vai ne?
ņemot vērā mūsdienu mārketinga trikus, nebrīnīšos, ja SC.COM ekspertu vidū parādīsies Kombuļu Inese un Magone Burka... galvenais, lai daudz komentāru un ņemšanās ap ekspertiem...
Paste gan jau ka būs eksperts...
bet Dināmo nākamgad nebūs...

  +5 [+] [-]

, 2023-03-20 14:48, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Es zinu, ka esmu ļooooti naivs, bet es ceru, ka šis būs piliens, lai beidzot mediji, VV un citi nekur vairs neaicinātu Pastēti, kā "ekspertu". Ja nu vienīgi vēl pēdejo reizi, lai pajautātu - a, kā tad tā - kāpēc nebija algu, piķa utt. Un tad viss - vēstures mēslainē +, lai neviens cits klubs, akadēmija vai jebkāds cits ar sportu saistīts veidojums viņu nelaiž klāt.
vv aicinās. par citiem nez, te ar viņu piāroja, bet katrā ziņā pastētes aicināšana ir kā norāde ka attiecīgo resursu jāpārtrauc lietot.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 15:24, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Palasīju komentārus. Izteikšu prognozi - Paste atkal būs PČ eksperts, un Dinamo spēlēs arī nākamgad.
Tas gan būs traki, vai ne?
Par kādu naudu būs Dinamo? Ja sogad jau knapinājās - to apliecina gan spēlētāju izteikumi, gan Juris neslēpa. Vecais čekists nav tas, kas meklē sponsorus. Nav krievu piķa - nav arī naudiņas no citurienes. Pastēte, kā eksperts SC nepārsteigs, tikai, tas parādīs cik zemu ir kritis SC, ja pat pēc visiem Pastētes pretīgajiem izteikumiem un tukšās blatošanas turpinās aicināt viņu. Pietiek citu ex hokejistu ar krietni lielākiem sasniegumiem, kam pajautāt viedokli.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-20 15:26, pirms gada
2020. gadā LHF ar savu "viedo" lēmumu apmierināja klubu, kurš vairs nespēlē LČ, nemaksā nodokļus un kuram jau toreiz bija pajāt uz Latviju un tās hokeja federāciju. Un tagad bēdīgi skatās uz Kurbadu, kuram ir sava halle, legāli apmaksāta komanda, piramīda utt LHF ir krievu piegulētāji, tagad var raudāt par saplēsto kleitiņu

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 15:36, pirms gada
Rīgas Vitjaz....

     [+] [-]

, 2023-03-20 15:38, pirms gada
Lai kāds maita bij iepr. saimniex , tagad laikam vispār ....

  +2 [+] [-]

, 2023-03-20 15:58, pirms gada
Nu jā, īstenībā, ar brāļu Sirokovu aiziešanu, viss jau bija skaidrs.
Ja kas, tad man liekas, ka sestdien Kurbadhallē gaidāma spēle pret Tartu par Igaunijas čempiona godu. Būš interesanti, vismaz man.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 16:47, pirms gada
Tad vienreiz cerams punkts. Vienreiz tika atdzīvināta zīmols, lai pa Krievzemi braukātu. Bet vai otreiz vajag. Viss beidzies.

  +7 [+] [-]

, 2023-03-20 17:03, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Nav jau VV vienīgais, kas aicina Pastēti. SC vienu brīdi arī ļoti aktīvi viņu aicināja un intervēja. A tas, ka VV ir tukštirsējs galīgi nav jaunums. Tai pašā basketā no viņa žulti tieši vai netieši ir dabūjuši praktiski visi, kas gājuši ceļu ne caur viņu. Mazdēlu jau arī slavē, kā nākamo basketbola superzvaigzni. Vai nu esi ar viņu vai pret viņu.
32 kg ir sū.a brālis bijis vienmēr un tāds arī paliks jebkuram kam ir bijusi ar viņu darīšana. Un laikam vislielākā atšķirība no Pastes ir vizuālais paskats un nedaudz arī leksikons. Pārējais viens pret vienu.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-20 17:19, pirms gada
Cirks

  -1 [+] [-]

, 2023-03-20 17:39, pirms gada
Jautājums.Vai tiem hokejistiem kuri gāja spēlēt Dinamo nav nevienas smadzeņu šūniņas?Ja ir aitas ir cirpēji.Man arī patīk bezsmadzeņu radījumi,vieglāk apčakarēt.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-20 18:01, pirms gada
saulainaespania rakstīja: Jautājums.Vai tiem hokejistiem kuri gāja spēlēt Dinamo nav nevienas smadzeņu šūniņas?Ja ir aitas ir cirpēji.Man arī patīk bezsmadzeņu radījumi,vieglāk apčakarēt.
Grib saņemt algas līmenī, kas ievērojami zemāks par mestis...

  +4 [+] [-]

, 2023-03-20 18:43, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Nav jau VV vienīgais, kas aicina Pastēti. SC vienu brīdi arī ļoti aktīvi viņu aicināja un intervēja. A tas, ka VV ir tukštirsējs galīgi nav jaunums. Tai pašā basketā no viņa žulti tieši vai netieši ir dabūjuši praktiski visi, kas gājuši ceļu ne caur viņu. Mazdēlu jau arī slavē, kā nākamo basketbola superzvaigzni. Vai nu esi ar viņu vai pret viņu.
LTV pat arī viņu uz lielajām intervijām aicina...

  +2 [+] [-]

, 2023-03-20 19:41, pirms gada
OP Vilku ēnā

  +4 [+] [-]

, 2023-03-20 20:26, pirms gada
ice F-1 rakstīja: LTV pat arī viņu uz lielajām intervijām aicina...
nu, Latvijas sporta žurnālistika vispār pa lielam ir mīkstie, cik tādu ir, kam ir iekšā uzdot kāadu neērtu jautājumu? Ģinama laikos praktiski visi sv.Jura priekšā locījās un klanījās, bail kādam bija, kaut mazāko kritiku izteikt. Mīza, ka Jurka ieliks viņus melnajā sarakstā un Arēnā nelaidīs

  -4 [+] [-]

, 2023-03-20 20:45, pirms gada
Lai paši hokejisti uzņemas daļu atbildības. Ārpus Latvijas viņus neviena sakarīga līga 2022. gada vasarā/rudenī nepaņēma, nonāca šeit atbilstoši savām spējām uz laukuma, bet publiska sava kluba zākāšana viņu akcijas tirgū nepaaugstina.

  +5 [+] [-]

, 2023-03-20 21:00, pirms gada
Leitnants rakstīja: Lai paši hokejisti uzņemas daļu atbildības. Ārpus Latvijas viņus neviena sakarīga līga 2022. gada vasarā/rudenī nepaņēma, nonāca šeit atbilstoši savām spējām uz laukuma, bet publiska sava kluba zākāšana viņu akcijas tirgū nepaaugstina.
Izstaastiija kaa iisteniibaa bija, ka algas nemaksaaja utt, kur te zaakaashana? Nedziivojam Krievijaa, kur par vadiibu driikst tikai uzslavas teikt ...

  -1 [+] [-]

, 2023-03-20 21:06, pirms gada
chau! ataa rakstīja: sestdien Kurbadhallē gaidāma spēle pret Tartu par Igaunijas čempiona godu. Būš interesanti, vismaz man.
1 2 40 komentāri