Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jakam punkts, "Severstal" pārspēj "Dynamo", Čeļabinska kļūst par KHL līderi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jakam punkts, "Severstal" pārspēj "Dynamo", Čeļabinska kļūst par KHL līderi
Jānis Jaks. Foto: HC Sochi

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) ar rezultatīvu piespēli izcēlies Latvijas valstsvienības aizsargs Jānis Jaks, kurš neglāba "Sochi" komandu no zaudējuma ar 3:4 savā laukumā pret Podoļskas "Vityaz".

• 26 gadus vecais Jaks rezultatīvi asistēja "Sochi" trešajā vārtu guvumā, mājiniekiem tobrīd panākot rezultātu 3:3. Šosezon 16 (6+10) punktus nopelnījušais hokejists uz ledus pavadīto 19 minūšu un 52 sekunžu laikā arī izpelnījās divu minūšu sodu un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

VIDEO: Jaks pārsteidz Ševčenko apskatā par Soču klubu

• Podoļskas kluba rindās ar "hat-trick" izcēlās bijušais Soču vienības uzbrucējs Stepans Starkovs. "Sochi" un "Vityaz" no "play-off" zonas atpaliek jau par 11 punktu tiesu.

• Rietumu konferences kopvērtējuma augšgala komandu cīņā Čerepovecas "Severstal" pirmajā periodā piecarpus minūšu intervālā ieguva 3:0 pārsvaru, pēcāk ar 4:2 sakaujot Maskavas "Dynamo". Maskaviešiem pārtrūka trīs uzvaru sērija, zviedram Oskaram Linberjam gūstot divus vārtus.

Boba Hārtlija trenētajai Omskas "Avangard" nebija gan ar izdarītiem 47 metieniem pa vārtiem - šodien piedzīvota neveiksme ar 1:3 pret jauno līgas līdervienību Čeļabinskas "Traktor". Izcilu sniegumu "Traktor" vārtos demonstrēja čehs Romāns Vils, kurš arī nopelnīja rezultatīvu piespēli.

• Tēmu Turunena vārtu guvums un rezultatīva piespēle, kā arī zviedra Anderša Lindbaka 25 neitralizētie metieni sekmēja Helsinku "Jokerit" uzvaru ar 3:2 viesos pār KHL grandu Maskavas CSKA. Somijas galvaspilsētas klubs armijniekus apsteidza turnīra tabulā - "Jokerit" ar 60 punktiem Rietumos ir trešā, kamēr CSKA ar 58 punktiem - ceturtā.

KHL spēles 30. decembrī

KomandasRezultāts
Avangard - Traktor1:3
Severstal - Dynamo M4:2
Torpedo - Dinamo R1:2
CSKA - Jokerit2:3
Sochi - Vityaz3:4

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2021-12-31 13:24, pirms 2 gadiem
Kas tas par nepareizu rezultātu Torpedo-Dinamo R. 1;2 ,Pareizi jābūt 3;4OT. Lai veicas Jaunajā gadā!...

     [+] [-]

, 2022-01-01 00:08, pirms 2 gadiem
Jaks mazliet pārstedz......