Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Tambijevs: "Pamazām ieviesīsim noteikumus, kuriem jābūt KHL komandā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tambijevs: "Pamazām ieviesīsim noteikumus, kuriem jābūt KHL komandā"
Leonīds Tambijevs. Foto: HC Admiral

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vājākā kluba jaunais galvenā trenera pienākumu izpildītājs Leonīds Tambijevs pēc savas pirmās spēles pauda gandarījumu par komandas parādītos sniegumu un norādīja uz vajadzību pielikt fiziskajā sagatavotībā.

Tambijevs šodien debitēja pie KHL kluba stūres, bet latviešu pārstāvētais "Admiral" piekāpjas Ufas "Salavat Yulaev" - 0:2."Uzskatu, ka komanda nospēlēja nesliktu maču. Pēc visiem statistikas rādītājiem uzvarējām, izņemot rezultātu. Spēlētāji centās un smagi strādāja, centās izpildīt spēles plānu, kuru likām priekšā pirms mača. Banāla lieta, bet bez vārtu guvumiem ir grūti uzvarēt. Ja arī turpmāk mēs spēlēsim ar tādu attieksmi un tādu pašatdevi, tad būs arī uzvaras," pēc spēles teica treneris Tambijevs.

Kas tomēr pietrūka?
- Redzu, ka mazliet pietrūkst fiziskās sagatavotības. Pievienosim kondīciju un ātrumu - parādīsies noslēdzošais asums, realizējot mūsu izveidotos momentus. Pie vārtiem asāk spēlēsim uz atlēkušajām ripām. Otrs periods bija labs, bet trešajā mazliet "nosēdāmies", nebijām vairs tik ātri un aktīvi. Galvenais tagad ir pielikt fiziskajā un jaudā. Rīt nebūs brīvdienas, strādāsim zālē. Domāju, ka spēlētāji to uztvers ar sapratni. Atpūtīsimies pēc sezonas, bet tagad strādāsim.

Kā ir ar disciplīnu komandā?
- Saprotiet, ka es šeit esmu tikai otro dienu. Šodien man patika disciplīna. Dažreiz maiņas spēlēja pārāk ilgi, bija nevajadzīgi noraidījumi uzbrukumā, bet pamazām mēs ieviesīsim tos noteikumus, kuriem jābūt KHL komandā. Visiem jāievēro noteikumi, arī man.

Kāds ir šīs sezonas uzdevums?
- Man vispār nepatīk zaudēt, šodienas zaudējums apbēdināja. Protams, centīsimies uzvarēt katrā mačā, it sevišķi gribas uzvarēt savā laukumā. Manās komandās vienmēr tādi uzdevumi, treniņu procesā mana latiņa ir augsta. Vajadzīgas uzvaras, tās komandai dod pozitīvismu. Un tribīnēs ir jāatgriež līdzjutēji, šodien viņu nebija tik daudz. Vajadzīgas uzvaras, vajadzīgas uzvaras.



Izmantotie resursi:
HC Admiral

     [+] [-]

, 2021-11-30 16:38, pirms 2 gadiem
Žel #70 un #95 ...