Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņa komandas biedrs Lindbeks palīdz "Jokerit" pieveikt SKA

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kalniņa komandas biedrs Lindbeks palīdz "Jokerit" pieveikt SKA
Helsinku "Jokerit" hokejisti. Foto: Edijs Pālens/Zumapress.com/Scanpix

Pēc divu spēļu pārtraukuma Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) uz uzvaru takas atgriezusies šovakar uz rezervistu soliņa palikušā vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kas izbraukumā atspēlējās, ar 2:1 bullīšu sērijā pārspējot Sanktpēterburgas SKA.

"Jokerit" vārtsargs Anderss Lindbeks šovakar atvairīja 27 no 28 pretinieku metieniem, kā arī neitralizēja divus no četriem SKA izpildītajiem bullīšiem. Iepriekšējās četrās cīņās četrus panākumus izcīnījusī SKA vadībā izvirzījās 11. minūtē, Lindbeku pārspējot Kirilam Marčenko. Otrās trešdaļas izskaņā Henriks Hāpala Somijas klubam atguva izlīdzinājumu - 1:1. Rezultāts nemainījās līdz pat bullīšiem, kad to piektajā metienu sērijā izšķirošo ripu SKA cietoksnī raidīja Jesse Joensū.

"Jokerit" ar 32 punktiem 25 cīņās Rietumu konferencē pacēlās uz septīto vietu, bet SKA ar 44 punktiem 32 spēlēs joprojām ir Rietumu vicelīdere.

Dienas agrākajā spēlē sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas savā laukumā pagarinājumā ar 0:1 atzina Ufas "Salavat Yulaev" pārākumu. Vienīgos vārtus pagarinājuma trešajā minūtē ufiešu labā iemeta Markuss Granlunds. Savukārt katru no 31 pretinieku izdarītā metiena neitralizēja Ufas vārtsargs Daņils Tarasovs.

"Salavat Yulaev" ar 33 spēlēs iekrātiem 43 punktiem Austrumu konferencē pakāpās uz trešo vietu, kamēr "Avtomobilist" ar 40 punktiem 30 mačos Austrumos saglabāja sesto pozīciju.

KHL spēles 30. novembrī

SpēleRezultāts
Avtomobilist - Salavat Yulaev0:1 PM
Vityaz - Dinamo R4:1
SKA - Jokerit1:2 PM

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/