Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņš tiek nomainīts "Jokerit" sakāvē, Znarokam un Vītoliņam 0:5 pret SKA

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kalniņš tiek nomainīts "Jokerit" sakāvē, Znarokam un Vītoliņam 0:5 pret SKA
Jānis Kalniņš. Foto: jokerit.com

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) neveiksmīgu spēli aizvadījis latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš, kurš šovakar tika nomainīts viņa pārstāvētās Helsinku "Jokerit" smagā zaudējumā mājās ar 1:5 pret Magņitogorskas "Metallurg", kam šī bija septītā uzvara pēc kārtas.

Kalniņš Somijas kluba cietoksnī stājās pēc vienas spēles izlaišanas, līdz otrā perioda piektajai minūtei tiekot galā ar 12 no 15 pretinieku metieniem. Pēc tam, kad "Metallurg" panāca 3:1 Kalniņu "Jokerit" cietoksnī nomainīja Samuels Jukuri. Magņitkas sastāvā šodien ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās kanādietis Teilors Beks.

Helsinku vienība ar 59 punktiem 49 cīņās Rietumu konferencē joprojām ir piektā, bet "Metallurg" ar 51 mačā nopelnītiem 69 punktiem Austrumu konferencē atguva trešo pozīciju.

Neveiksmīgu spēļu periodu turpina Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Spartak", kas savā laukumā ar 0:5 kapitulēja Sanktpēterburgas SKA priekšā, piedzīvojot piekto zaudējumu aizvadītajos sešos mačos. Interesanti, ka SKA šodien veica par 11 metieniem pa vārtiem mazāk (20-31) nekā pretinieki. Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei armijnieku rindās sakrāja Lūkass Bengtsons, Antons Burdasovs un Ivans Morozovs.

"Spartak" ar 51 cīņā iekrātiem 52 punktiem Rietumu konferencē ir devītā. Vietu augstāk esošajai Kaspara Daugaviņa Podoļskas "Vityaz" arī ir 52 punkti, taču viena spēle rezervē. Turpretim SKA ar 70 punktiem 51 spēlē nostiprinājās Rietumu vicelīderes pozīcijā.

Savukārt visas līgas kopvērtējuma līdere (80 punkti 51 cīņā) Kazaņas "Ak Bars" savā laukumā negaidīti grūtā cīņā ar 3:1 pārspēja pastarīti Pekinas "Kunlun Red Star", kas šodien pa Timura Biļalova sargātajiem vārtiem veica par desmit metieniem vairāk (38-28) nekā kazaņieši.

Visbeidzot divu vārtu deficītu likvidēja un izbraukumā ar 3:2 pagarinājumā Nursultanas "Barys" vienību pieveica Ufas "Salavat Yulaev", kas tādējādi ar 69 punktiem 53 spēlēs nostiprinājās Austrumu pirmajā četriniekā. Savukārt Kazahstānas klubs ar 50 spēlēs iekrātiem 60 punktiem Austrumos pacēlās uz sesto vietu.

KHL 30. janvārī

SpēleRezutāts
Barys – Salavat Yulaev2:3 P
Ak Bars – Kunlun Red Star3:1
Spartak – SKA0:5
Jokerit – Metallurg1:5

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

  -2 [+] [-]

, 2021-01-30 23:22, pirms 3 gadiem
Kur tā komenti par Spartak, riktīga skudras miskaste, kolhozs, treneri Di. sā utt. Nu aiziet apdir. ēji, Dinamo Rīga, sūdīgs klubs utt