Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņa "Vityaz" izcīna Maskavas mēra kausu; Sējējam uzvaras vārti Šveicē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņa "Vityaz" izcīna Maskavas mēra kausu; Sējējam uzvaras vārti Šveicē
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Podoļskas "Vityaz" šodien papildlaikā ar 3:2 pieveica Maskavas "Dynamo" un priekšlaicīgi izcīnīja Krievijas galvaspilsētas mēra kausu. Šveices spēcīgākās līgas kluba "Genève-Servette" latviešu uzbrucējs Nils Sējējs (Normunda Sējēja dēls) izcēlies ar uzvaras vārtiem.

Kā jau ziņots, Podoļskas "Vityaz" vien daži nav pārslimojuši Covid-19, tagad visi ir izveseļojušies.

Maskavas apgabala "Vityaz" latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš šodien spēlēja pirmajā maiņā, kur bija arī uzbrucēji Aleksandrs Dergačovs un Aleksandrs Sjomins, bet aizsardzībā darbojās čehs Jakubs Jeržābeks un krievs Daniils Piļenkovs. Pirmajos divos periodos vārti netika gūti, taču pēdējā trešdaļā 10 minūšu laikā vārtos sabira četras ripas. Papildlaikā uzvarētājs tika noskaidrots jau pēc 15 sekundēm - "Vityaz" pieveica Maskavas "Dynamo" ar 3:2. Otrajā dienā pēc kārtas visos vārtu guvumos piedalījās "Vityaz" kanādiešu uzbrucējs Džastins Denforts un atkal noformēja 2+1.

Bez koronavīrusa pandēmijas būtu grūti iztēloties "Vityaz" priekšlaicīgu uzvaru turnīrā, kur piedalās arī "Dynamo", "Spartak" un CSKA. Bet tagadējos apstākļos tas nav liels pārsteigums, ka Daugaviņa pārstāvētā komanda izcīnīja Maskavas mēra kausu. Turnīra atlikušajai spēlei nozīme bija tikai kā pārbaudes mačam, kur spēkojās divas Maskavas vienības - vārtsargu trenera Sergeja Naumova pārstāvētais CSKA ar 5:2 uzvarēja "Spartak", ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Pirmo pārbaudes spēli Šveicē vakar aizvadīja "Genève-Servette", kas ar 3:0 pieveica otrās spēcīgākās līgas klubu "Visp". Uzvarētāju rindās spēlēja trīs mūsu hokejisti - aizsargs Sandis Smons, uzbrucējs Deniss Smirnovs un pagājušās sezonas Ženēvas U20 komandas uzbrucējs Nils Sējējs, kurš mača 17. minūtē izcēlās ar vārtu guvumu, panākot 1:0 [video].

Izmantotie resursi:
hcvityaz.ru
gshc.ch

  +1 [+] [-]

, 2020-08-29 18:30, pirms 4 gadiem
Pēc virsraksta nopratu,ka Sējējs arī pievienojies Vityaz...

     [+] [-]

, 2020-08-29 19:18, pirms 4 gadiem
...Pirmo pārbaudes spēli Šveicē vakar aizvadīja "Genève-Servette", kas ar 3:0 pieveica "Viège". ... nosaukums "Viege" ir tikai un vienīgi priekš Šveices franču runājošās daļas. Starptautiski klubs ir pazīstams kā EHC Visp - https://www.ehc-visp.ch/de/ .