Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Laviņš: "Varēju nospēlēt labāk"

Jānis Pārums

Laviņš: "Varēju nospēlēt labāk"
Rodrigo Laviņš

Pēc piedzīvotā zaudējuma Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē pret Kazaņas "AK Bars" (2:3), Rīgas "Dinamo" aizsargs Rodrigo Laviņš sarunā ar eSports.lv atzina, ka otrajā trešdaļā komanda aizrāvusies ar uzbrukumiem, kas, iespējams, izšķīra spēles iznākumu.

"Šovakar mums pietrūka tās spēles, ko demonstrējām Omskā. Tur mēs demonstrējām nedaudz sakarīgāku sniegumu. Ja tā būtu nospēlējuši pret "AK Bars", domāju, ka būtu uzvarējuši," sacīja Rodrigo Laviņš. "Kopumā līdzīga spēle, taču ja salīdzina ar mačiem pret Omsku, tad tur bija smagāk, bet nospēlējām labāk. Nezinu kāpēc tā, iespējams, ka vainīgs nogurums. Var teikt, ka tad, kad tika zaudēti divi vārti, notika lūzums spēlē. Mēs sākām skriet uz priekšu, bet viņi spēlēja uz pretuzbrukumiem. Aptuveni desmit minūtes bija atklātais hokejs, tad arī ielaidām divus vārtus."

"Protams, šeit spēlēt ir savādāk nekā arēnā, lai gan šī mums skaitījās mājas spēle. Atbalstu jutām, taču to nevar salīdzināt ar spēlēm Rīgā," Laviņš raksturoja kādas sajūtas bija spēlēt "LansiAuto" hallē.

"Šodien man lietderības koeficients bija mīnus divi, kas, protams, nav labi. Varēju nospēlēt labāk. Vienmēr ar savu sniegumu nevaru būt apmierināts. Katrā ziņā šī nebija no manām veiksmīgākām spēlēm. Desmit ballu sistēmā varbūt varu sev ielikt piecinieku," aizsargs kritiski novērtēju savu spēli.

"Rīt labi jāuzsāk spēle un veiksmīgāk jāspēlē aizsardzībā. Spēle būs tikpat sīva un grūta. "Lada" ir komanda, kas labi spēlē aizsardzībā. Mums nebūs viegli gūt vārtus. Būs, kas līdzīgs virves vilkšanai abu komandu izpildījumā. Šodien sekmīgi nospēlējām vairākumā, cerams rīt būs tāpat," Laviņš minēja priekšnoteikumus, kas rīt varētu palīdzēt gūt panākumu.

Jānis Pārums,
eSports.lv speciālkorespondents Espo

1 2 36 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-10-26 23:50, pirms 16 gadiem
nu bet protams ka varēja labāk nospēlēt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-26 23:52, pirms 16 gadiem
Nominatīvs rakstīja: Tu vispār kādreiz esi bijis apmierināts ar savu sniegumu?Parasti esmu pamanījis,ja ir nepatikšanas laukumā,tad nez kāpēc sakrīt ar Laviņa klātbūtni
Tu esi no tiem kas redz tikai kļūdas un golus un kurš piefiksējis dažas Rodžera kļūdas, ir pārliecības pilns ka šis aizsargs to vien dara kā kļūdās. Ja kas Galviņu apčakarēja vēl konkrētāk, nez kapēc to reti kurš piemin.

     [+] [-]

, 2008-10-26 23:53, pirms 16 gadiem
gan jau pret Lada viss būs kārtībā...

     [+] [-]

, 2008-10-26 23:58, pirms 16 gadiem
no kurienes izrauta Laviņa foto?

  -3 [+] [-]

, 2008-10-27 00:00, pirms 16 gadiem
atkal dzirdu par nogurumu, vai tad citas komandas nebrauka un nespele saspringtu grafiku, bet citu klubu lapas neesmu dzirdejis ka kads raudatu par nogurumu, natura sak krist uz nerviem. tad neh.. spelet ja nemitigi sagurushi esat!!!! kads atklats hokejs, vins kadreiz ir atdevis no savas zonas normalu pirmo piespeli lai sanaktu sakarigs uzbrukums?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-10-27 00:05, pirms 16 gadiem
Laviņš - lāga puisis! viņam tik žēligas acis, ka nevar nepiedot... es viņam visu piedodu!

     [+] [-]

, 2008-10-27 00:07, pirms 16 gadiem
Nominatīvs rakstīja: Tu vispār kādreiz esi bijis apmierināts ar savu sniegumu?Parasti esmu pamanījis,ja ir nepatikšanas laukumā,tad nez kāpēc sakrīt ar Laviņa klātbūtni
tapec ja kljudas lavinjsh kljudas ari visa komanda !
kr4 ja tu neesi apmierinats ar musu hokejistiem, vinju sniegumiem seko lidzi dambretes turniram chernobiljaa!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 00:08, pirms 16 gadiem
EX LAVINSH rakstīja: atkal dzirdu par nogurumu, vai tad citas komandas nebrauka un nespele saspringtu grafiku, bet citu klubu lapas neesmu dzirdejis ka kads raudatu par nogurumu, natura sak krist uz nerviem. tad neh.. spelet ja nemitigi sagurushi esat!!!! kads atklats hokejs, vins kadreiz ir atdevis no savas zonas normalu pirmo piespeli lai sanaktu sakarigs uzbrukums?
Varēja redzēt, ka bija nogurums. Neaizmisrīsim, ka viņi faktiski spēlē izbraukumā, un kur bija arī jāiet uz pieņemšanām. Apūtas pilnvērtīgas nebija. Visu cieņu līdzjutējiem, kuri aizbrauca, bet tās atmosfēras, kas ir arēnā "Rīga" nebija un viņi neiedēva to uguntiņu (otro elpu).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-27 00:15, pirms 16 gadiem
eu, veči, dambretei arī nav ne vainas - muļķis dambreti augstā līmenī nevar spēlēt...

     [+] [-]

, 2008-10-27 00:29, pirms 16 gadiem
Lavinsh speelee hokeju, un taapeec arii shad un tad kljuudaas, atshkiriibaa no taada Sotnieka, kursh vispaar nekaa nedara, tikai atmetaas, kaadas tur var buut sevishkas kluudas. Nekaa personiiga.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-27 00:49, pirms 16 gadiem
Nejegas te dazhi!Ja juus neko nesaprotat no hokeja, tad pieturiet mutes!!!diemZhel jauzvelkas dazhu idiotu delj!Vieniigi CHAU.ATAA kaut ko sajedz no shii sporta veida.Durakiem diemzheel nebuus lemts to izprast!!Bruukjees te mutes par Lavinju!!!MACIETIES SKATIITIES HOKEJU!!!kljuudas parasti neizdara tie kuri pedejie pieskaraas ripai, vai kuriem tiek uzmesta ripa, taa mainot lidojuma virzienu un trajektoriju!TAA IR SPEELE IBITIIT MATOS MULJKJI!!!UN ARII HOSA KLJUDAS, ARII JAAGRS UN VEINS GRECKIS KLJUUDIIJAAS!

     [+] [-]

, 2008-10-27 00:53, pirms 16 gadiem
vai nepamaniiju!vairaaki tomeer kaut ko saprot no hokeja!tikai dazhi, kaa EX..., Nominatiivs un mitins - nu iisti tizlenji te kvarkshch!!!
paldies par uzmaniibu!parejiem jauku nedelju!!

     [+] [-]

, 2008-10-27 00:59, pirms 16 gadiem
Nominatīvs rakstīja: Nē,es arī pamanu to,ka Laviņš citreiz arī labu ko izdara,piemēram pēdējā pasaules čempī,es biju ļoti patīkami pārsteigts,ka Laviņš nekļūdās,protams,līdz spēlei ar Vāciju Protams Galviņu konkrēti apčakarēja,bet Galviņš esmu piefiksējies mazāk kļūdās,tomēr tieši pieredzējušakiem spēlētājiem vajadzētu mazāk kļūdīties,bet mums viss otrādāk notiek,tikai Tribuncovs vēl var sacensties ar Laviņu kļūdās,un abi skaitās pieredzējušākie aizsargi.Bet lai jau puiši cīnās,rīt "Žigulīti" sasitīsim,esmu pārliecināts
Cik esmu redzējis spēles - manuprāt Galviņš kļūdās biežāk par Laviņu, arī šai spēlē ne tikai pie otro vārtu guvuma. Bet vispār man Gunta spēlē patīk, neordinārs spēlētājs.

     [+] [-]

, 2008-10-27 01:45, pirms 16 gadiem
Es visu zinu rakstīja: vai nepamaniiju!vairaaki tomeer kaut ko saprot no hokeja!tikai dazhi, kaa EX..., Nominatiivs un mitins - nu iisti tizlenji te kvarkshch!!!
paldies par uzmaniibu!parejiem jauku nedelju!!
tizlen visszinoshais, specs atradies! pats neko neesi sasniedzis dzive muļļa kā tikai to ka maki seit uzrakstit pilnigi nepamatotas savas trulas domas!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-27 06:33, pirms 16 gadiem
Lavinja kljuudas ir ar smagaakam sekaam, nevis biezhaakas, jo vinjsh ir pieredzeejis un neviens nedomaa, ka shamo vajadzees piesegt... bet nu katram gadaas k.kaads miseeklis... Jebkuraa sporta veidaa komandas biedri viens otru zin, un zin kuram var naakties iet paliigaa un kuram nee, taapeec ir gatavi piesleegties, bet Rodrigo kljuudas reti, taadeelj arii kad gadaas ir daudz nopietnaakas sekas visam

  +2 [+] [-]

, 2008-10-27 07:22, pirms 16 gadiem
EX, Nominatìv u.c. jums lìdzìgie. Vakar spèles laikà par tàdiem kà jùs loti labi izteicàs Kreipàns, gan jau dzirdèjàt tapèc neatkàrtosos.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 07:30, pirms 16 gadiem
Ja jau vakar RD bija nogurums,tad ko viņi šodien rādīs laukumā pret svaigi atpūtušos Ladu!?

     [+] [-]

, 2008-10-27 07:57, pirms 16 gadiem
Laviņš-Duļevskis kautkā pēdējos gadus regulāri izveido bīstamus momentus pie saviem vārtiem, kautgan taisnības labad jāsaka , ka itin daudz arī smuki un produktīvi nospēlē, bet nu kad izpildās tad nu kā krievi saka "kaut stāvi, kaut krīti".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-10-27 09:11, pirms 16 gadiem
Rodrigo... Jau ilgaaku laiku pamanu, ka neesi uzdevumu augstumos, lai gan speeka panheemieni tev shad un tad sanaak. Nevajag tik daudz riskeet... taa tu vienmeer iegaaz komandu!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 09:18, pirms 16 gadiem
Pēdējos pāris gadus gandrīz pēc katra mača var teikt, ka Laviņš varēja nospēlēt labāk!

Varēja, tikai manuprāt tas laiks, kad varēja ir garām...

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 09:21, pirms 16 gadiem
Patīk šis spēlētājs, prot droši sēlētēt un arī atzīt savas kļūdas. Un tie spēka paņēmieni savā laikā, tie vispār..
Laviņam der teiciens-kas neriskē, tas nevinnē.Kā jau šeit minēja, nekļūdās tikai tie, kas neko nedara, tākā Laviņš ies pats uz priekšu, ja būs tāda izdevība, tad loģiski ir, ka šad tad gadās arī kāda kļūda.
Un special for Nominatīvs-tad, kad viņš ir apmierināts, tad viņam neviens to nejautā. Jo parasti Laviņa intervijas ir tieši pēc neveiksmīgām spēlēm, diemžēl.

  +6 [+] [-]

, 2008-10-27 09:29, pirms 16 gadiem
ko var nīdēt te visi.
Laviņš normāls čalis, labi spēlē, bet arī kļūdās.
nosauciet vienu spēlētāju - kurš nekļūdās?
m?
gribētu dzirdēt, kurš ir tas brīnumbērns.

     [+] [-]

, 2008-10-27 09:43, pirms 16 gadiem
Pie shi zaudejuma netikai Lavinsh vainigs, bet ari musu uzbruceji, kas nemak apstradat ripu. Darzinam 21 spele 1 gols no izlases lidera es biju gaidijis ko vairak. Ari Cipulim viena ripa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-10-27 11:32, pirms 16 gadiem
mitins rakstīja: ko ciksti tagad kapeec tad nenospeeleji labaak
manuprāt visliktāk nospēlēja tiesnesis,ar jocīgiem noraidījumiem saraustot spēli

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 12:20, pirms 16 gadiem
Jānis Pārums,
eSports.lv speciālkorespondents Espo

sitas jau obligati bold jaizcel

     [+] [-]

, 2008-10-27 12:21, pirms 16 gadiem
Domāju, ka trešo vārtu zaudējumā daļēji bija vainīgs Laviņš, jeb, precīzāk, viņš varēja tajās epizodēs labāk nospēlēt. Pirmo vārtu zauējums bija tādēļ, ka pazaudējām ripu pie apmales un tad no aizvārtes AK Bars hoejists piespēlēja Medvedevam un viņš iemeta... Nu Laviņš tur atradās tieši pa vidu, bet tur vaiāk bija vainīga visa maiņa.
Otro vārtu zaudējumā vainojams Galviņš, protams, arī Obuhova meistarība, bet Galviņš varēja nospēlēt pacietīgāk un nesriet viņam virsū pie apmales, bet palikt nedaudz lielākā attālumā. Arī Naumovs varēja labāk nospēlēt, bet arī NHL tādās epizodēs nevis vaino aizsargus, bet uzslavē uzbrucēju, kurš tādā veidā apspēlē aizsargu.
Un trešo vārtu zaudējumā Laviņš tiešām varēja labāk nospēlēt. Viņš laikam gūlās ceļā ripai un tad pazuadēja nūju. Tur bija kaut kāds mudžeklis, RD no uzbrukuma steidzās aizsardzībā, vairāki spēlētāji sapinās, viens slidoja uz priekšu, otrs atpakaļ un Zaripovs vēl paspēja vienam RD spēlētājam, neatceros kuram, atņemt ripu. Kaut kā sanāca jocīgi, ka mūsējie burtiski skrēja pretiniekiem virsū un aizskrēja garām.
To epizodi es pavisam nesapratu. Nebija nekādas Kazaņas izspēles un Rīgas aizsardzību, vienk. neveiksmīga epizode rīdziniekiem un veiksmīga Kazaņai.
1 2 36 komentāri