Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šuplers: "Cīnījāmies cienīgi un līdzvērtīgi"

Jānis Pārums

Šuplers: "Cīnījāmies cienīgi un līdzvērtīgi"
Juliuss Šuplers
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēles starp Rīgas "Dinamo" un Kazaņas "AK Bars" komandām iespaidos par aizvadīto spēli dalījās abu komandu galvenie treneri - Juliuss Šuplers un Zinetula Biļaļetdinovs.

"Apsveicu pretinieku komandu ar uzvaru. Mani puiši cīnījās un mums izdevās labs pirmais periods. Diemžēl spēles turpinājumā atslābinājāmies un samaksājām par to ar vārtu zaudējumu," atzina Rīgas "Dinamo" galvenais treneris slovāks Juliuss Šuplers. "Pēdējo vārtu zaudējumā kļūdījāmies taktiski, bet "AK Bars" ir tāda komanda, kas pretinieku kļūdas izmanto."

Šuplers, kā ierasts, savus spēlētājus nekritizēja, gluži otrādi - neaizmirsa uzslavēt viņus, atzīstot, ka viņi šodien cīnījušies ar lielu atdevi: "Paldies puišiem par spēli. Pret "AK Bars" cīnījāmies cienīgi un līdzvērtīgi."

Uz jautājumu vai treneris zina, kurš no vārtsargiem sargās vārtus rītdienas spēlē pret Toljati "Lada", Rīgas "Dinamo" galvenais treneris atbildēja: "Jā, it kā zinu, kuru vārtsargu rīt laidīšu laukumā, taču neatklāšu to, jo bieži vien žurnālisti uzzina visu ātrāk nekā komandas spēlētāji. Negribu, lai viņi to izlasa internetā vai preses izdevumos. Nedrīkst būt tā, ka es vēl neesmu iegājis ģērbtuvē pie komandas, bet plašsaziņas līdzekļos jau ir uzrakstīts. Spēlētājiem par spēlēšanu jāzina pašiem pirmajiem."

Kazaņas "AK Bars" galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs sacīja: "Jāsaka, ka šis mums ir diezgan smags laiks. Spēlējām ne pārāk labi, taču esmu apmierināts, ka izcīnījām uzvaru. Mana komanda spēlēja ar lielu atdevi. Protams, neiztikām bez kļūdām, taču tādas gadās katrā spēlē."

"Rīgas "Dinamo" komandas spēles biju redzējis iepriekš. Komanda interesanta. Spēlē diezgan prasmīgi, tas man patīk," Biļaļetdinovs raksturoja Rīgas komandu.

Viņš arī piebilda, ka iepriekš savainojumu guvušais Aleksejs Morozovs laukumā varētu iziet nākamajā komandas spēlē. 28. oktobrī Kazaņas "AK Bars" viesos spēlēs ar līgas pastarīti Minskas "Dinamo"

Jānis Pārums,
eSports.lv speciālkorespondents Espo

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-10-26 23:12, pirms 16 gadiem
Šuplers ir viens lāga zelis . Vienmēr atrod ko labu pasacīt,un ir jau par ko

  +3 [+] [-]

, 2008-10-26 23:28, pirms 16 gadiem
žēl ka vismaz punktiņu neizcīnījām...

     [+] [-]

, 2008-10-27 12:43, pirms 16 gadiem
kaut kas līdzīgs Gulbja rakstu leģendārajam topikam " līdzīgā cīņā tomēr zaudējums"

     [+] [-]

, 2008-10-27 14:59, pirms 16 gadiem
Bija reiz, laikam Rīmenim tāds izteikums, ka spēli prinicipā uzvarējām, bet rezultāts mums tomēr nelabvēlīgs...