Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Koziols: "Cīnīsimies pret jebkuru komandu"

Jānis Pārums

Koziols: "Cīnīsimies  pret jebkuru komandu"
Viesturs Koziols
Foto: LTV7

Otrdienas vakarā "Sporta studijā" LTV 7 ciemojās Rīgas "Dinamo" hokeja kluba prezidents Viesturs Koziols. Saruna bija gan par aizvadītājām spēlēm pirmajā KHL regulārajā čempionātā, gan par izredzēm play-off, gan nākotnes iecerēm.

Jau pašā sākumā V.Koziolam tika taujāts, cik tad spēles šajā sezonā vēl Dinamo atlikušas? "Es domāju, ka vismaz desmit izslēgšanas spēlēs un vēl jau arī divas regulārajā sezonā," – kluba prezidents bija optimistisks. Rīdzinieki esot gatavi spēlēt un cīnīties pret jebkuru komandu.

Pēdējām spēlēm turnīrā gan esot nedaudz grūtāk noskaņoties, jo komanda jau iekļuvusi labāko 16 skaitā un varēs turpināt cīņu par Jurija Gagarina kausu. Daži līdzjutēji pārmeta, ka arī pirmdien pret Novokuzņeckas "Metalurg" neesot bijusi tāda atdeve kā iepriekš. "Es domāju, ka atbildi sniedza trešais periods, jo pirmos divus mēs nomocījāmies, bet tad tika ieslēgts cits ātrums, treneri samainīja virknējumus un jau bija daudz labāk. Nevajag arī novērtēt par zemu šīs pārējas komandas, tās visas cīnās. Arī pret "Amur" pēdējās spēles nebūs vieglas, tā ir jauna un perspektīva komanda. Puiši arī šoreiz beigās parādīja raksturu un labākie izskaņā bija leģionāri."

Sezonas gaitā "Dinamo" sniegums esot krietni uzlabojies un tam ir vairāki iemesli. "Motivācija, jo puiši noticējuši, ka var labi spēlēt, esam uzvarējuši lielāko daļu no visām līgas komandām. Tāpat varbūt tiks pieņemts tā dēvētais redrafts, ja līga spēs vienoties ar spēlētāju arodbiedrību. Tas ir spēcīgs ierocis, lai piespiestu spēlēt līdz pašām sezonas beigām, atpelnīt savu algu."

Par redraftu kā jau pieņemtu faktu gan vēl nevarot runāt, bet ekonomiskās krīzes apstākļos tam varot būt liela nozīme. "Ar līgas vadību panākta vienošanās, ka tad katrs klubs varētu aizsargāt 13 hokejistus, pārējie var tikt piedāvāti citam klubam par to pašu algu. Ja neviens neizvēlas, tad otrajā aplī jau par 20 % mazāku algu. Un šādi riņķi varētu būt trīs, kas var dot beigās klubam lielu ietaupījumu. Ja pats spēlētājs nepiekrīt, viņš var iet spēlēt citur, bet KHL gan nedrīkstēs." Cits jautājums, vai spēlēji kam tādam būs gatavi piekrist?

"Galvenais jau nākamajai sezonai saglabāt komandas kodolu, jau tagad vedam pārrunas ar spēlētājiem. Nākamo 10 – 15 dienu laikā jābūt skaidrībai, arī par leģionāriem, Diezin vai šajā ziņā varēsim konkurēt ar bagātākajiem klubiem, kuri var piedāvāt 1- 2 miljonus par sezonu, mums jau tad labāk paņemt divus spēlētājus viena vietā.""

Skatītāji jautāja, kādēļ pēdējās spēlēs tribīnes "Arēnā Rīga" nav pilnas, vai cena nav par augstu biļetēm? Koziols norādīja, ka ar to rēķinājušies, daudz spēļu dažās dienās, visi gaida play-off. Biļešu cenas bezgalīgi arī nevar samazināt, jo jāmaksā arī par Arēnas īri. "Mēs jau tāpat uz katru spēli uzaicinām jaunos hokejistus 200, 300 vai pat 400 par tīri simbolisku maksu, vienu latu. Ir arī ģimenes atlaides, šīm pēdējam spēlēm kopā arī bija atsevišķa atlaide. Ja arī mēs par 50 % nolaižam biļetes cenu, tas vēl nenozīmē, ka Arēna arī par 50 % samazina savu pakalpojuma cenu. Biļešu cenas nākotnē varētu arī pieaugt."

Kluba prezidentam tika taujāts novērtēt mūsu leģionāru sniegumu, jo kopā viņi jau guvuši 63 vārtus, tas ir ļoti daudz, salīdzinot ar visiem pārējiem. "Skaidrs, ka viņi tika iesaistīti komandā, lai spēlētu vadošās lomas. Viņu nopelns vislielākais bija sezonas sākumā, kad spēlētāji ar laba līmeņa hokeja pieredzi pārējos radīja ticību, ka var spēlēt šajā līgā. Sākumā leģionāri gandrīz vienīgie meta ripas pretinieku vārtos."

Viesturs Koziols gan uzsvēra, ka sezonas laikā liela izaugsme ir tieši vietējiem hokejistiem, minot Sotnieku, Dārziņu, tāpat Miķeli un Krišjāni Rēdlihus, arī vecmeistaru Ciprusu, kuram sākumā bija paredzēts vairāk spēlēt Rīgā 2000, bet viņš nostiprinājās sastāvā. Par līgumu ar treneri Juliusu Šupleru un viņam piedāvāto sadarbību ar "Sibirj" V.Koziols atbildēja: "Šupleram ir līgums ar mums uz diviem gadiem, no savas puses neredzu iemeslu, lai to neizpildītu, to viņš arī pierada ar savu darbu un sasniegto."

Par iespējamiem pirmajiem pretiniekiem play-off pirmajā kārtā V.Koziols negribēja daudz zīlēt. No iespējamiem variantiem varbūt arī Magņitogorskas "Metallurg" nebūtu tas sliktākais, jo: "Viņiem ir bijusi ļoti gara sezona, laikam visgarākā. Pārbaudes spēles pirms turnīra, pēc tam ar "Rangers", gara sezona Čempionu līgā līdz pat finālam. Ļoti grūta sezona, tie puiši arī nav no dzelzs. Nekas traks nav, spēlēsim pret jebkuru komandu! Ja kāds pirms sezonas teiktu, ka jau laikus iekļūsim play-off un būsim ap 12. vietu, daudzi tam neticētu un pat smietos."

Pēdējā spēlē pret "Amur" varbūt arī rīdziniekiem būs tā iespēja izvēlēties sev tīkamāko pretinieku play off, taču: "Šāda aritmētika sportā parasti ne pie kā laba nenoved, mums jau ir bijusi pieredze Rīgā 2000."

Līdzjutēji taujāja, par kuru no leģionāriem citiem klubiem ir vislielākā interese? "Par Hosu, tas nav nekāds noslēpums. Mums notiek arī saruna ar visiem, Hosu ieskaitot, kad sezona beigsies, tad arī paziņosim."

Skatītāji jautāja arī par Juri Štālu, kāpēc viņš nespēlē pat Rīgā 2000? Kluba prezidents norādīja, ka Štālam izdarīta krustenisko saišu operācija, viņam joprojām ir spēkā līgums ar Rīgas "Dinamo", bet vajadzīgs kāds laiciņš, lai atveseļotos. Uz izslēgšanas spēlēm klubs gatavojot arī patīkamus pārsteigumus organizatoriskajā ziņā, jau tā absolūtais vairākums līgā rīdziniekus slavē par atmosfēru visvairāk. Kluba prezidents arī nenoliedza, ka vairāki spēlētāji pēc KHL sezonas beigām varētu palīdzēt Rīgai 2000, kaut ar to vien vēl nevarot garantēt čempiona titulu Latvijā. Jautāts par Rīgas "Dinamo" vēlmi spēlēt Eiropas čempionu līgā, prezidents atbildēja: "Tas ir hokeja federācijas kompetencē, kurai jāizlemj, kurai komandai jāspēlē. Vai čempioniem, vai jāorganizē vēl kausa izcīņa. Ja mums būs iespēja, mēs to izmantotu, kurās zaldāts gan negrib kļūt par ģenerāli?"

Runājot par Rīgas "Dinamo" kā biznesa projektu, V.Koziols atzina, ka būtu priecīgs, ja ienākumi būtu lielāki - gan no sponsoriem, gan reklāmām, gan televīzijām utt. "Mani priecē viena cita doma – daudzi zvana no dažādiem Eiropas klubiem un jautā, vai tiešām ir tik labi, kā stāsta, tik augsts līmenis. Tāpat daudzi bijuši skatīties klātienē spēles – no Somijas, Zviedrijas, Slovākijas un ir pārsteigti par sportisko pusi un šo atmosfēru. Es apbrīnoju un noņemu cepuri mūsu atbalstītājiem. Bija atbraucis arī kāds kanādietis no Kanādas radio un viņš sacīja, ka jūtoties gluži kā mājās, tāda hokeja atmosfēra."

Skatītāji vēlējās zināt, vai tiešām daudz kur tik slikti baro un spēlētāji ir ar to neapmierināti, tāpat par it kā laikus neizmaksātajam naudām. "Tā jau nu nav, ka visi ir neapmierināti ar ēdināšanu, bet Krievijā daudzviet tiešām slikti baro, tas ir fakts. Bet ja mēs samaksātu divreiz vairāk, tas vēl nenozīmētu labāku barību, būtu tikai divreiz lielākas porcijas. Ir gan pilsētas, kur ar ēdināšanu nav problēmu. Par algām? Nekad nav tā bijis, ka tās kavētos nedēļām vai mēnešiem, tas pats attiecas uz prēmijām. Ir bijuši gadījumi, kad aizkavējas vien par dažām dienām."

Nobeigumā vēl viesim tika taujāts par vairāku mūsu hokejistu spēlēšanu Rīgas "Dinamo", arī par Edgaru Masaļski. "Par Masaļski domāju, ka viņš nespēlēs "Dinamo", nē. Ir jau doma dabūt vēl no Eiropas vairākus mūsu izlases spēlētājus, par to jau esam runājuši. Tāpat ar Ozoliņu ir runāts. Kārlis Skrastiņš? Tas būtu lieliski, bet pagaidām par to runāt stipri pāragri."

Visbeidzot, jautāts, kad pats Koziols varētu atļauties uzaudzēt bārdu, ja spēļu sērijas play-off būs veiksmīgas. "Pēc pirmās kārtas vēl nē, bet ja uzvarēs otrajā kārtā, tad gan jā!"

1 2 3 4 5 6 195 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2009-02-25 10:03, pirms 15 gadiem
Sliktā ziņa ir tāda, ka klubs Rīga 2000 pēc Koziola vārdiem visticamāk vairs neeksistēs un farms nākamgad būs tikai formalitāte. Tāpat neviesa pārliecību RD nākotnes plāni, jo skaidri tika pateikts, ka biļešu cenas augs, nākamsezon RD spēlēs vēl vairāk vietēji puiši (tas gan ir ļoti labi) un savas halles Dinamo nebūs, tātad naudas nav.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-25 10:04, pirms 15 gadiem
Dāvis vēlreiz pierādīja, ka baidās uzdot sarunu biedram neērtus jautājumus. Man tā arī nekļuva skaidrs, par kādu naudu RD dzīvos nākamsezon, cik stipra būs komanda un beidzamais - vai KHL regulāra sezona tomēr nav nedaudz par īsu? Neveiksme 1.kārtā un mūsējie dzīvosies treniņu režīmā pusotru mēnesi līdz pč
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-02-25 10:05, pirms 15 gadiem
Par lielu Rigas Dinamo!!!!

  +4 [+] [-]

, 2009-02-25 10:11, pirms 15 gadiem
Vispieprasītākais,cik sapratu,ir Hosa,kuru droši nākošsezon neredzēsim vairs Dinamo sastāvā!Žēl protams!

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:13, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: Sliktā ziņa ir tāda, ka klubs Rīga 2000 pēc Koziola vārdiem visticamāk vairs neeksistēs un farms nākamgad būs tikai formalitāte. Tāpat neviesa pārliecību RD nākotnes plāni, jo skaidri tika pateikts, ka biļešu cenas augs, nākamsezon RD spēlēs vēl vairāk vietēji puiši (tas gan ir ļoti labi) un savas halles Dinamo nebūs, tātad naudas nav.
Buutu paarsteigts, ja RD jau tagad celtu savu halli, tas jau ir tieshaam nereaals pikis un veel kriizes laikaa, kaads atceraas cik "Area Riiga" izmaksaaja?

Par R2000, tas saprotams kaada velna peec vinjam buutu jaauztur divi klubi, lai taisa junioru komandu kas spelee LC (kas jau no vinja buus palicis peec kriizes...)

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:14, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Vispieprasītākais,cik sapratu,ir Hosa,kuru droši nākošsezon neredzēsim vairs Dinamo sastāvā!Žēl protams!
Naksies meklet citu lideri

  +3 [+] [-]

, 2009-02-25 10:16, pirms 15 gadiem
Nobeigumā vēl viesim tika taujāts par vairāku mūsu izcilu hokejistu spēlēšanu Rīgas "Dinamo", arī par Edgaru Masaļski.

Izcilība (labāka novērējuma nav) saistās ar Veinu Gretski, Lemjē, Larionovu......bet ne tik daudz ar Masaļski.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-25 10:17, pirms 15 gadiem
GaryII rakstīja: Buutu paarsteigts, ja RD jau tagad celtu savu halli, tas jau ir tieshaam nereaals pikis un veel kriizes laikaa, kaads atceraas cik "Area Riiga" izmaksaaja?

Par R2000, tas saprotams kaada velna peec vinjam buutu jaauztur divi klubi, lai taisa junioru komandu kas spelee LC (kas jau no vinja buus palicis peec kriizes...)
Būvniecības izmaksām krīzes laikā būtu tā kā jāsarūk (krietni), bez tam ja pasūtītājs ir privātā persona (nevis valsts vai pašvaldība), tad halles izmaksas var samazināt reizes desmit. Privātajiem tomēr ar savu naudu jārīkojas.

  +8 [+] [-]

, 2009-02-25 10:18, pirms 15 gadiem
bembists rakstīja: Naksies meklet citu lideri
Kā būtu ar slovāku Kapušu!

 +10 [+] [-]

, 2009-02-25 10:18, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Vispieprasītākais,cik sapratu,ir Hosa,kuru droši nākošsezon neredzēsim vairs Dinamo sastāvā!Žēl protams!
Nelikas Hosa tik neaizstājams. Ja sezonas sākumā patiešām bija lielisks, tad tagad Elisons un Hartigans spēlē daudz labāk.

  -2 [+] [-]

, 2009-02-25 10:21, pirms 15 gadiem
GaryII rakstīja: Par R2000, tas saprotams kaada velna peec vinjam buutu jaauztur divi klubi, lai taisa junioru komandu kas spelee LC (kas jau no vinja buus palicis peec kriizes...)
Tāda velna pēc, ka Latvijā ir 5 profesionālie klubi, no kuriem labākajā gadījumā paliks tikai četri, iespējams, ka tikai 3. Tad vēl no tiem palikušajiem viens klubs būs ar apšaubāmām finansiālajām iespējām un nākotni. šobrīd ar vieglu roku atsakāmies no Latvijas hokeja pamatiem, lai varētu redzēt kā izlases spēlētāji + leģionāri spēlē KHL. Diemžēl manas pesimistiskās prognozes turpina piepildīties.
Slēpts komentārs: Ivars77

  -1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:23, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Manuprāt,ka labāk būtu bijis,ja uz Sporta studiju būtu uzaicinājuši J.Savicki vai G.Ulmani, jo Koziols kaut kāds glumais tips,kas veikli izvairijās no tēmām par šībrīža RD lietām!
Nu tas tā neviennozīmīgi, RD faniem noteikti labāk patīk redzēt vienmēr optimistisko Koziolu

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:25, pirms 15 gadiem
Kira intervijā par Arēnu teica, ka esot kkur ap 10 k dienā (ja kļūdos, tad par kādiem dažiem k). Gan jau RD kā pastāvīgajiem vēl kādas atlaidītes..

  +1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:27, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Nelikas Hosa tik neaizstājams. Ja sezonas sākumā patiešām bija lielisks, tad tagad Elisons un Hartigans spēlē daudz labāk.
Gan jau uz PO spēlēm Hosa atvērsies visā savā krāšņumā,kā ne kā potencionālajiem pircējiem sevi jānodemonstrē no tās labākās puses!

  +9 [+] [-]

, 2009-02-25 10:27, pirms 15 gadiem
Neredzēsim Hosu, redzēsim citu ārzemnieku. Un līderis... tagad līderis ir Pruseks, nevis Hosa.

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:30, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: Tāda velna pēc, ka Latvijā ir 5 profesionālie klubi, no kuriem labākajā Diemžēl manas pesimistiskās prognozes turpina piepildīties.
Ideaali buutu, ja buutu RD kas speelee KHL un labs LC ar RD faarmu kas buutu -/+ sakariigs un labaam neRiigas komandaam.

To piki, kas iegruusts RD, neviens taapat negruudiis Riigas komandaa kas speelees tikai LC

Bet ekonomika LV ir taadaa di..., ka labi ja LM paliks sakariigaa liimeni un paareejie kaa paveiksies...

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:30, pirms 15 gadiem
Hossa šajā brīdī ir tikai viens no līderiem. Turklāt, cik noprotams ,Hartigans un Elisons kopā saņem tikpat, cik viens Mar sels. Tā, paskatamies punktu ailītē - abi kanādiesi turpat blakus vien ir..

  -1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:34, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: Nu tas tā neviennozīmīgi, RD faniem noteikti labāk patīk redzēt vienmēr optimistisko Koziolu
Labaak klausiities vinju, lai gan es arii vinjam paaraak neticu, nekaa "standarta latvieshu chiikstetaaju" Godmani piemeeram"
Slēpts komentārs: Vidziņš

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:36, pirms 15 gadiem
Hossas 22 goli nav nekāds superrezultāts, turklāt viņš met tikai ar 11% precizitati..

  +4 [+] [-]

, 2009-02-25 10:38, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Nez,cik tavs līderis golus sametīs?
Ja komanda labi spēlēs uzbrukumā, tad viņa varēs uzvarēt spēles, bet ja labi spēlēs aizsardzība/vārtsargs, tad komanda nekad nezaudēs.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:39, pirms 15 gadiem
GaryII rakstīja: Ideaali buutu, ja buutu RD kas speelee KHL un labs LC ar RD faarmu kas buutu -/+ sakariigs un labaam neRiigas komandaam.

To piki, kas iegruusts RD, neviens taapat negruudiis Riigas komandaa kas speelees tikai LC

Bet ekonomika LV ir taadaa di..., ka labi ja LM paliks sakariigaa liimeni un paareejie kaa paveiksies...
faktiski ir tā, ka, ja pazūd R2000, Latgale un ASK/Ogre vairs nespēlē BAČ (Latgale pēc BAČ reglamenta krīt ārā, bet Bebri nevar atļauties), LM turpina spēlēt BAČ, tad Latvijas klubu hokejam zūd jēga.

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:39, pirms 15 gadiem
Tam pašam torpedo ir Barnakovs (22 goli, 22% precizitāte) un Brendls (35, 23%).

  +1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:41, pirms 15 gadiem
GaryII rakstīja: Labaak klausiities vinju, lai gan es arii vinjam paaraak neticu, nekaa "standarta latvieshu chiikstetaaju" Godmani piemeeram"
Hm,jocīga filozofija!
Labāk klausīties saldos melos,nekā pateisībā,kaut arī skarbā!
Man mazliet smiekli sanāca,ka viņš pats (Koziols) uzprasijās vai nav jautājumi par Play Off! Es nodomāju,ka tulīt nāks ārā kaut kas tāds,ka es būšu no krēsla nost,bet tas kas bija turpinājumā man lika pasmieties!

  +5 [+] [-]

, 2009-02-25 10:41, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: faktiski ir tā, ka, ja pazūd R2000, Latgale un ASK/Ogre vairs nespēlē BAČ (Latgale pēc BAČ reglamenta krīt ārā, bet Bebri nevar atļauties), LM turpina spēlēt BAČ, tad Latvijas klubu hokejam zūd jēga.
Man gan ir tāds utopisks piedāvājums - taisīt Latvijas čempionātu kā neatkarīgu turnīru ar saviem noteikumiem (kā Ziemeļamerikas minori), pašu organizāciju nododot nevis LHF, bet privātas struktūras rokās.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:43, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Man gan ir tāds utopisks piedāvājums - taisīt Latvijas čempionātu kā neatkarīgu turnīru ar saviem noteikumiem (kā Ziemeļamerikas minori), pašu organizāciju nododot nevis LHF, bet privātas struktūras rokās.
to nevar darīt, tad LHF nevar saņemt valsts atbalstu, jo būs normatīvajos aktos kaut kādi grozījumi, ka federācija naudu no valsts saņem tad, ja organizē nacionālo čempionātu.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:44, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: faktiski ir tā, ka, ja pazūd R2000, Latgale un ASK/Ogre vairs nespēlē BAČ (Latgale pēc BAČ reglamenta krīt ārā, bet Bebri nevar atļauties), LM turpina spēlēt BAČ, tad Latvijas klubu hokejam zūd jēga.
Taa ir, a ko dariit?
Taada ir reaalaa situaacija, naudas nav un bezdarbnieku rindas pieaug ar katru dienu...

Koziols jau RD piki neizdalis pa galvinjaam - Latgalei, Ogre lai sanaaktu normaals LC...

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:47, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Hm,jocīga filozofija!
Labāk klausīties saldos melos,nekā pateisībā,kaut arī skarbā!
O ko vinjsh baigi meloja, par RD budzetu, tipa ka algas "nedaudz tipa paaris dienas it kaa" aizkaveejaas ?

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:49, pirms 15 gadiem
Gan jau Sējējs savu darbu veiks godam un būs gan labi uzbrucēji,gan aizsargi,gan vārtsargi!Galvenais,lai nauda neapsīktu!

  +3 [+] [-]

, 2009-02-25 10:52, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: to nevar darīt, tad LHF nevar saņemt valsts atbalstu, jo būs normatīvajos aktos kaut kādi grozījumi, ka federācija naudu no valsts saņem tad, ja organizē nacionālo čempionātu.
Bet lai viņi organizē tos sīko čempionātus, riktīgi sakārto bērnu hokeju utt.
Vismaz ja viņi to izdarīs, tad daudzi LHF "zauvažajut" krietni vairāk, nekā ja viņi sataisīs Latvijas čempionātu tādā līmenī kā pirms gada/diviem.
Un, manuprāt, federācija ar saviem resursiem nemaz nevar izveidot tādu normālu čempionātu un arī isti viņiem nav "dzinuļa" - naudu tāpat dos, ja izlases labi spēlēs, kkāds kauss pavasarī tiks iedots labākajai komandai... un viss.
Savukārt neatkarīga organizācija būtu ieinteresēta nopelnīt, t.i., savu "produktu" pārdot (vismaz reklādevējiem) pēc iespējas labāku.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:52, pirms 15 gadiem
GaryII rakstīja: Koziols jau RD piki neizdalis pa galvinjaam - Latgalei, Ogre lai sanaaktu normaals LC...
Vai tad kāds prasa, lai RD ziedo naudu citiem? Pietiktu kaut vai ar to, ja R2000 nebūtu ziedots priekš RD.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-25 10:53, pirms 15 gadiem
Skatos Dunamo ir daudz nelabvēļu, kā Ivars77 un Kasagrande, taču RD noteikti pastāvēs, par to varat būt droši, ja ar naudām nebūtu kārtībā, tad Koziols teiktu, ko gan viņam slēpt?

     [+] [-]

, 2009-02-25 10:55, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Man gan ir tāds utopisks piedāvājums - taisīt Latvijas čempionātu kā neatkarīgu turnīru ar saviem noteikumiem (kā Ziemeļamerikas minori), pašu organizāciju nododot nevis LHF, bet privātas struktūras rokās.
Formāli ir jābūt valsts čempionātam (nevis vienkārši kaut kādai līgai), lai izlasei būtu tiesības startēt PČ. Pēc būtības jau Tavs variants nebūtu slikts, tikai formalitātes jāsakārto.
1 2 3 4 5 6 195 komentāri