Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šuplers: ''Pēdējam mačam būs jākoncentrējas vairāk''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šuplers: ''Pēdējam mačam būs jākoncentrējas vairāk''
Artis Ābols un Juliuss Šuplers
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

''Spēlētāji nebija pietiekoši koncentrējušies un regulārās sezonas pēdējā mačā tas būs jāizdara vairāk,'' trešdien pēc uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta priekšpēdējā mačā ar Habarovskas "Amur" vienību atzina Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

"Trīs punktus paņēmām, bet spēle vēl ir jāuzlabo. "Amur" spēlēja labi, nenolaida rokas, un rīt hokejistiem būs vairāk jākoncentrējas mačam," izteicās Šuplers. "Armanda Bērziņa, kurš mača beigās nespēlēja, savainojums nav nopietns. Viņš sasita plecu, kuru jau iepriekš bija savainojis, tomēr, vēlākais, astotdaļfināla pirmajā spēlē viņš būs atpakaļ ierindā." Jau ziņots, ka "Dinamo" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:1 (2:1, 0:0, 0:0).

"Ātri ielaidām divus vārtus, un visu maču bija jāatspēlējas. Mums tas arī izdevās, un neieskaitītie vārti ir uz tiesneša sirdsapziņas," lakonisks bija "Amur" galvenais treneris Anatolijs Jemeļins.

Jau ziņots, ka līdz ceturtajai minūtei "Dinamo" pēc Bērziņa un Ģirta Ankipāna precīziem metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. 16. minūtē "Amur" rezultātu izlīdzināja, kad precīzi meta Maksims Krivonožkins, bet otrās trešdaļas izskaņā Igors Ignatuškins guva vēl vienus vārtus, tomēr tie netika ieskaitīti, jo viņš atradās vārtu zonā.

Čempionāta kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 84 punktiem 55 spēlēs kopvērtējumā pakāpās uz desmito vietu un ir garantējusi vietu izslēgšanas spēlēs, bet "Amur" ar 57 punktiem 55 mačos ieņem 20.pozīciju. Lai garantētu desmito vietu, "Dinamo" pēdējā mačā ar "Amur" vajag izcīnīt vismaz vienu punktu.

Izmantotie resursi:
BNS
tvnet.lv

  -3 [+] [-]

, 2009-02-26 18:29, pirms 15 gadiem
Nau jau par ko saspringt