Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Makmilans: "Ja salīdzina "Avangard" un "Dinamo", tad spēles stils ir diezgan līdzīgs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Makmilans: "Ja salīdzina "Avangard" un "Dinamo", tad spēles stils ir diezgan līdzīgs"
Brendons Makmilans. Foto: Raimonds Volonts/dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" ceturtdien atvadījās no centra uzbrucēja Brendona Makmilana, kurš karjeru turpinās Omskas "Avangard" rindās. Viņš dalījās iespaidos par jauno komandu.

Boba Hārtlija vadītā "Avangard" vakar savā laukumā ar 3:1 pieveica Novosibirskas "Sibir", un Makmilans vēroja spēli. "Palika lielisks iespaids par to, ko redzēju. Mums ir lieliska komanda, kas spēlē jaudīgi un pareizi. Ieraudzīju vairākas detaļas, kurām būs jāpievērš uzmanība, un ar nepacietību gaidu, kad varēšu sākt karjeras jauno posmu "Avangard" rindās," teica 29 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs.

"Spēli skatījos kopā ar video treneri, kurš man pastāstīja ar sistēmas niansēm. Daudz kas ir līdzīgs, ja salīdzina ar Rīgu, bet, protams, ir arī atšķirības. Būs nepieciešams laiks, lai pielāgotos, bet ceru, ka tas izdosies maksimāli ātri," teica Makmilans. Pagaidām nav zināms, kad viņš debitēs jaunajā komandā, jo nepieciešams nokārtot dokumentus. Tikmēr Makmilans trenēsies kopā ar "Avangard" un apgūs nianses.

"Spēlēju tāpat, kā spēlē "Avangard" – jaudīgi, aktīvi, laukumā atdodu visus spēkus, lai dotu komandai maksimālo labumu," par savu spēles stilu teica Makmilans, kurš šosezon bija "Dinamo" otrais rezultatīvākais spēlētājs. "Jā, pie Hārtlija tiek spēlēts Kanādas hokejs. Kaut gan Rīgā spēlējām diezgan līdzīgi. Galu galā – Bobs vada Latvijas izlasi, daudz iemācījis puišiem. Būs patīkami atgriezties pie Ziemeļamerikas stila, būs patīkami ģērbtuvēs atkal dzirdēt angļu valodu."

Izmantotie resursi:
https://www.hawk.ru/news/37315/

  -2 [+] [-]

, 2019-12-20 15:40, pirms 5 gadiem
paveicās no pagraba izbēgt...

  -2 [+] [-]

, 2019-12-20 15:43, pirms 5 gadiem
cerams apdirsisies

     [+] [-]

, 2019-12-20 16:01, pirms 5 gadiem
Apsveicu zaipi ar izbēgšanu no pagraba.

     [+] [-]

, 2019-12-20 16:59, pirms 5 gadiem
skaidrs ka līdzīgs.. praktiski tāds pats.. Un tā ir lielākā problēma. Nevajadzēja kopēt Hartliju, un izdabāt izlases interesēm- Ābolu prom ! Šobrīd kaitē ! Varbūt pāries uz mazo laukumu, bilde būs savādāka, neesmu gan pētījis kā mūsējiem iet uz mazajiem laukumiem. Bet tāpat. Vajag jaudu, meistarību.
Šobrīd vajadzēja spēlēt veco , labo kombināciju hokeju, piespēļu hokeju. nevis metienu , skriešanas, un pie vārtiem stāvēšanas. Tas neiet krastā.

  -3 [+] [-]

, 2019-12-20 17:19, pirms 5 gadiem
...būs patīkami ģērbtuvēs atkal dzirdēt angļu valodu."

Lūk, šo nesaprotu. Kāpēc, kad komandā ir tik daudz ārzemnieku, treneris [Ankipāns] turpina, kaut pēc spēlēm, runāt latviski? Jautājums, kādā valodā viņš treniņus vada?
Manuprāt, būtu tikai normāli treniņus un cita veida komunikāciju vadīt tikai angliski, radot ārzemniekiem tīkamāku vidi un komunikāciju.

     [+] [-]

, 2019-12-20 17:20, pirms 5 gadiem
Šī nu gan ir skumja ziņa. Dinamo izkar balti karogu. Diemžēl.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-20 17:28, pirms 5 gadiem
jā. Makmilans noteikti ir neaizstājamais
Ticiet man, jau drīz būs atrasts labāks leģionārs. baltā karoga kārēji, mīzalnieki ibio ! Cīnīsies katrā spēlē, par katru ledus centimetru.. a jūs kā mīzēji tik čīkstēsat ! Cīņā , Dinamo Rīga ! Sezona vēl gara, uzvaras būs !

     [+] [-]

, 2019-12-20 17:34, pirms 5 gadiem
valdinjshh rakstīja: Šī nu gan ir skumja ziņa. Dinamo izkar balti karogu. Diemžēl.
Diemzel Tev ir tasiniba, Dinamo padevas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-12-20 21:27, pirms 5 gadiem
Veiksmi, veselību un izdošanos Brendonam. Čalis ar attieksmi un neatlaidību ir to pelnījis. Žēl, ka aiziet no Dinamo, bet no sirds vēlu viņam panākumus.